Gönderen Konu: AE101 '96 GLi A/T Auto-Cruise?!  (Okunma sayısı 3328 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB-
AE101 '96 GLi A/T Auto-Cruise?!
« : Haziran 22, 2009, 12:22:59 »
Nasipse daha düşük kilometreli A/T bir GLi'ye niyetlendim. Bu model otomatik'de Auto-Cruise özelliği var mıdır? M/T ve A/T performans, yakıt bilgilerine de ihtiyacım var..

Toyota Club Türkiye

AE101 '96 GLi A/T Auto-Cruise?!
« : Haziran 22, 2009, 12:22:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: AE101 '96 GLi A/T Auto-Cruise?!
« Yanıtla #1 : Haziran 22, 2009, 12:27:25 »
auto-cruise dediğiniz nedir ? cruise control mü? yani hız sabitleyici..malesef türkiyedeki modellerde yok, ama 3-4 gün önce izmirde 93 model DX gördüm, kanada versiyon, araçta abs, airbag, cruise control, badraklık, yatan arka koltuklar, kadife döşeme, orta kolçak gibi süper donanım özellikleri vardı ve buna rağmen ön kollar bile otomatik değil çevirmeli koldu..amerikan versiyon bulursanız onlarda var cruise control..üstelik 1.8 motorluydu bu araç
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 22, 2009, 12:58:24 »
Ender BEy, nasipse sizi Tanışma bölümünde ayrı bir başlık altında tanıyabilir miyiz?
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #3 : Haziran 22, 2009, 17:34:42 »
93 model DX gördüm, kanada versiyon, araçta abs, airbag, cruise control, badraklık, yatan arka koltuklar, kadife döşeme, orta kolçak gibi süper donanım özellikleri vardı ve buna rağmen ön kollar bile otomatik değil çevirmeli koldu..amerikan versiyon bulursanız onlarda var cruise control..üstelik 1.8 motorluydu bu araç
Yuh  :o
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #4 : Haziran 22, 2009, 18:01:48 »
satılık dedi araba aşırı dökülmüş haldeydi, onu alsam parçalarını donanımlarını söker benim 98e takardım :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 22, 2009, 18:13:40 »
auto-cruise dediğiniz nedir ? cruise control mü? yani hız sabitleyici..malesef türkiyedeki modellerde yok, ama 3-4 gün önce izmirde 93 model DX gördüm, kanada versiyon, araçta abs, airbag, cruise control, badraklık, yatan arka koltuklar, kadife döşeme, orta kolçak gibi süper donanım özellikleri vardı ve buna rağmen ön kollar bile otomatik değil çevirmeli koldu..amerikan versiyon bulursanız onlarda var cruise control..üstelik 1.8 motorluydu bu araç

Aynen, benim camlar da (hepsi) elle cevirmeli :D Ariza yapinca degistirme masrafi olmuyor. Tek zor olan arabayi surerken on yolcu kismindaki cam aciksa yagmur basladiginda uzanmak ve kapatmak.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Haziran 22, 2009, 18:18:46 »
ahmet abi en kötü şey o değil :) en kötüsü aracın sağ tarafındaki bir kızın bir şeyler sorması...anlamayıp uzanıp camı açmak...o anda bütün karizma her şey bitiyor..doğanda bile otomatik cam var yahu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Haziran 22, 2009, 18:21:32 »
 :lol: :rofl: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 22, 2009, 18:25:03 »
ahmet abi en kötü şey o değil :) en kötüsü aracın sağ tarafındaki bir kızın bir şeyler sorması...anlamayıp uzanıp camı açmak...o anda bütün karizma her şey bitiyor..doğanda bile otomatik cam var yahu :)
+100 hele ışıklarda yanınıza gelip adres soranlara cevap verebilmek için çektiğiniz eziyet...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #9 : Haziran 22, 2009, 18:32:04 »
ya tctden tanıdığım emre ile karşılaştım yolda giderken, kırmızıda çocuğun sağına girdim, onda da xl var, çocuk camı açmak zorunda kaldı, ben üzüldüm :) çok yaşadım çünkü berbat bir duygu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Haziran 22, 2009, 19:28:22 »
:D Olsun, varsin :P

Toyota'nin bir farki olsun, degil mi canim? Sahin'de bile otomatik cam varken... :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 22, 2009, 19:46:20 »
oh oh, cam kaldırma modülümü de tamir ettim geçen gün, keyfimden geçilmez artık :D

Şaka maka corolla yine bir araya geldi, gelecek ay kardeşim ehliyet alıyor, artık onun oluyor :)

ha bu arada far sensörü de taktım, otomatik olmayan bi silecekler kaldı :D
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 22, 2009, 19:59:46 »
yağmur sensörlerinide ekle tam olsun Alper ;) iyi günlerde kullan...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Haziran 22, 2009, 20:06:48 »
 :o  :(  :blink: Anaa.... bir biz kaldik 'manuel'. :P  Yer yarilip da icine mi girsem ne, utancimdan :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Haziran 22, 2009, 20:10:50 »
Yalnız değilsin Ahmet abi, Türkayımla ben senin destekçileriniz :) Erhandada xli var ama o galiba cam kaldırma modülü işine girdi yanlış hatırlamıyorsam. Ben yapmak istemedim düğmeler felan orjinal durmuyor... Manuel devam :)
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #15 : Haziran 22, 2009, 20:16:58 »
ben yapcam abilerim kararlıyım..4 cam otomatik yapcam!! sonra cam kaldırma modülü takcam sonra da far sensörü takcam, abartıp deri döşeme, koltuk ısıtma-soğutma, sunroof, yükseklik ve diz ayarlı recaro koltuklar, uzaktan kumandayla açılan bagaj kapağı, harman kardon ses sistemi (12 hoparlörlü, her koltuğa eşit ses) soğutmalı toprido gözü, bölgesel iklimlendirme (otomatik klima yani :) ) başka şu an aklıma gelmeyen bir kaç donanım daha eklicem..ama güvenlik donanımı yapmıcam, full+full olcak ama abs airbag olmayacak..oh rahatladım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Haziran 22, 2009, 20:23:03 »
 :rofl: @ Turkay. En iyisi senin olsun :) Karanliklar da benim olsun. :P
Eyup kardes, orijinal eski teknoloji dayanismasini gormek gozlerimi yasartti  :alkis: 
Herkeste olunca orijinalitesi kalmiyor zaten, boyle diyerek kendimi avutuyorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #17 : Haziran 22, 2009, 20:25:15 »
xli de çok boş ama ya bomboş ya :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Haziran 23, 2009, 01:25:51 »
xli de çok boş ama ya bomboş ya :)
öyle valla hiç sorun çıkaracak ıvır zıvırının olmaması çok güzel :). Motoru çok iyi hidrolik direksiyonuda var ohh. Bu da benden züğürt tesellisi olsun. Ama cidden sorunsuz alet yapmışlar japon mühendisleri tebrik etmek lazım. Bugün arabayı yıkadım güzelce ışıklarda durdum teypte kapalı rölantide sayıyor araba 217.000 de maşallah diyeyim ne sarsıntı ne ses.Tebessüm ettim kendi kendime...Devir saati durunca 930 d/d seviyesine düşüyorya o çok hoşuma gidiyor. Eski arabamızda broadway LPG de bi ayar tutturamamıştık soğuk motorda bir telden çalıyordu ısınınca ayrı... çok şükür bunda rahat ettik. Herkesede kazasız huzurlu sürüşler dilerim. İyi geceler...
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Haziran 23, 2009, 01:43:36 »
Eyvallah eyüp abi sağolasın. Herkese kazasız belasız sürüşler, iyigeceler....