0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel konu Erdi benimde ufak tefek çok küçük paslanma var onlara rutuş yapacak boya v.s nerden temin edilir ki turkuvaz yeşili benim aracın rengi oto boyacılarda da mı olur? Kendim yapabilir miyim?
Arka kapıların kapandığında temas ettigi bombeli çamurluk yerlerinde paslanma var sürtmeden dolayı.. Bunları nasıl çözeriz
arkadaşlar paslanmaz konusu geçince aklıma gelmişken bir konudan bahsedeyim..bunun için acaba yeni konu açmak gerekirmi? bileniyorum.. sorunum şu E-12 2002-2006 hb arka bagaj kapağı (kapısı) menteşe diplerinde paslanma ve çürüme sorunum var..forumdaki arkadaşlara sadec sorum şu aynı araçtan olanlar ve bu konu hakkında biligisi olanlardan yarım hepimizn aracında bu sorun var mı? bunu neden soruyorum hep aklımda idi paslanma konusu geçerken geldi..3 hafta önce derindere kartal servisine uğradığımda ustaya danıştım bana verdiği bilgi şu hb hepsinde bu şikayet var sebebi bagajı açıp kapatırken sarsılmadan kaynaklandığı yağmur sularının yada arac yıkanma aşamasında biriken suyun alınmamasından olduğu acaba böylemidir..ve bunu 10 yıl paslanmazlık garantisinden faydalabileceğimi söyledi.. böyle bir uygulama var mı?sizlere danışıyorum.. saygılar..
benim merak ettiğim konu şu diğer araçlardada var mı ben bu durumu serviste halledemem aracım pert kaydı var yapacakalrını yada bu kapsama gireceğini sanmam.. araştırıyorum..şu an
evet bilincindeyim tabiki acaba hemen hemen her araçta bu şikayet varmı merak ettiğim buydu..bakalım..