yüklediğiniz site izin vermedi resmi büyük koymama

böyle küçük koyabiliyoruz;

üstüne tıklayarak büyük haline bakılabilir
Rengi çok güzel gerçekten.
deli-manyak bi rengi

var

ama temiz kalması şartıyla
teşekkürler arkadsaşlar bugün esenyurta gittim gitmez olaydım biraz esenyurt içine goğru gittim ne yol var nede kaldırım arabanın altını ne kadar sürttüğümü unuttum acayip canımı sıktı
hakkatten ya. ne manyak bi rengi var bu arabanın. bende hayran kaldım.

pasta cila falan yedi mi bu araba hocam?
yok ceyhun abi araba orjinal renginde yakında bi kaç foto daha çektim onlarıda eklerim birazda dedğim gibi picasa sağolsun ama arabnın bundan aşağı kalır yanı yok arabaya baktıkça nazar değecek diye korkuyorum
yakında zaten bi pasta cila atmayı düşünüyorum ama pasta bildiğim aşırı çiziklerde kullanılmalı aksi takdirde boyayı incelttiği için zarar verebiliyor bende sadece cila atacağım heralde çünkü arabanın üzerinde çok az çizik var olmadı olan yerlere atarım
siz ne önerirsiniz çok pimpiriklirim bu konuda boyaya bir şey olacak diye
Çok tatlı bi rengi var arabanın Allah kaza bela vermesin
arabanın rengi çok güzel gerçekten..
bende aynı rengi istemiştim fakat bekleme felan fişmekan bişeyler oldu,bizde memur renginde karar kıldık...son pişmanlık neye yarar..
sağolasın özkan
caner merak etme arada gri renklileri görüyorum onlarda aynı beton gibi çok diri duruyorlar ufak bir jant taksan çok sportif olur
buluşmada kapıcam arabanı,anahtarına dikkat et
buluşmada kapıcam arabanı,anahtarına dikkat et 
buluşmaya gelmeyi çok istiyorum fakat işler müsait olmuyor gelirsem anahtar sana feda olsun kardeşim
sağolun sizinkilerin rengide çok hoş.sadece biraz daha kıvamı nasıl desem yumuşak gibi fazla parlamıyor