Gönderen Konu: AÖF  (Okunma sayısı 3563 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: AÖF
« Yanıtla #40 : Haziran 23, 2009, 01:36:32 »
Rica ederim özcan abi. 4-5 haftalığına birşeyler ayarlasan ama çok iyi olur. Bir ders haftada iki saat eder. Kaç ders almak istersen artık. Hem bunun akşam grubu var haftasonu grubu var.Seçenek çok yani abi. Servis işiyle uğraşıyorsun sanırım. Bir arkadaşını ayarlasanda 45 haftalığına dersanenin olduğu saatlerde arkadaşın çekse olmazmı abi?

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 23, 2009, 01:36:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Nisan 02, 2010, 23:47:11 »
   Malum yarın "03.04.2010" ve yarının yarını açıköğretim sınavı var :)

Şahsım adına;

Arkadaşlar dualarınızı bekliyorum başarı dileklerinizi bekliyorum. Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim 4 sene boyunca hiç takılmada sınıfımı geçtim. Hem gündüz çalıştım hemde gece ek iş yaptım. Üstüne haftasonları açıköğretim dersanesine gittim. Oda yetmezmiş gibi nişanlımla uğraştım  :P Şaka şaka Gçrürse oyar haaa :D
RAB'Bime çok şükürler olsun, ALLAH'ım bana yardımcı oldu ki bunların üstesinden gelebildim. Şimdi RAB'bimden tekrar bana ve kaderdaşlarıma yardımcı olması için dua edeceğim. Aynı zamanda siz sevdiğim kardeş/abilerimin güzel dileklerine ve dualarına ihtiyacım var.

Forum adına;

Bu konuyu genel amaçlı açıköğretim ile alakalı olarak açtım. Kabul buyurursanız hem sınav sorularıyla alakalı bilgi paylaşımında bulunalım, hemde sınav sonuçlarımızı buradan paylaşalım. AÖF ile ilgili sıkıntı ve sorusu olan olursa, buradan yardımcı olmaya çalışalım.

Saygılarımla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Nisan 02, 2010, 23:49:33 »
Benimde 3 ve 4 Nisanda sınavlarım var dualarınız bekliyorum, Ümit başarılar kardeşim Allah yardımcın olsun, Maliyet Muhasebesi dersi düşündürüyor şimdiden...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Nisan 03, 2010, 00:11:50 »
Allah yardımcınız olsun. Başarılar...
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Nisan 03, 2010, 00:23:32 »
Allah zihin açıklığı versin, işiniz rast gitsin =)
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Nisan 03, 2010, 00:29:43 »
Ümit, başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin.

Geçen sene de böyle bir başlık açtığını hatırlıyorum. Onu da bulup bununla birleştireyim mi :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Nisan 03, 2010, 00:52:14 »
Benimde 3 ve 4 Nisanda sınavlarım var dualarınız bekliyorum, Ümit başarılar kardeşim Allah yardımcın olsun, Maliyet Muhasebesi dersi düşündürüyor şimdiden...
Eyüp abi seninde ALLAH yardımcın olsun sağolasın. M.Muhasebesi bende yok ben kamu yönetimi okuduğum için şanslıyım :) Hukuk ve İktisat ağırlıklıdır bizde.

Allah yardımcınız olsun. Başarılar...

ALLAH razı olsun. Sağolun teşekkür ederim. ALLAH sizinde yardımcınız olsun.

Allah zihin açıklığı versin, işiniz rast gitsin =)

Sağolun ALLAH razı olsun. Sizinde işiniz rast gitsin.

Ümit, başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin.

Geçen sene de böyle bir başlık açtığını hatırlıyorum. Onu da bulup bununla birleştireyim mi :)

Sağolasın Hakkı abi teşekkür ederim. İnşallah zihinim açık bir şekilde gider, sınavımı veririmde son sene kimseye mahçup olmam. Şu sınavlara çalışmaya başlayacağımız 3 hafta inanılmaz sorunlar yaşadım ailesel olarak. Belki farketmişsinizdir. Toparlanamadım bir türlü ve hala canım ders çalışmak istemiyor. Önceden olsa deli gibi bütün gece uyumaz çalışırdım ama şimdi yok... Soğudum birden.. Neyse sabah erken kalkıp Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayacağım çalışmaya. Son gözden geçirmelerimi yapacağım. Bu arada, hafızan baya kuvetliymiş Hakkı abi maşallah seni tebrik ederim :) Evet geçen senede böyle bir başlık açıp sınav sonuçlarımı paylaşmıştım. Ama ben o başlığı bulamadım yoksa ya ona devam edecektim yada birleştirilmesini talep edicektim. Aklımı okudun aklımı... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Nisan 03, 2010, 00:57:41 »
Rica ederim Ümit :) Birleştirdim konuları...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Nisan 03, 2010, 02:02:11 »
Ümit bu saate kadar burdaysan o zihin sabaha zor açılır.Allah yardımcın olsun kardaş.Geçersin de kurtulursun..Yaş ilerledikçe ne ders calısasın kalıyor nede sınava giresin.Şimdi kpss yi girip atanmayı beklesem işim yaştı.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Nisan 03, 2010, 22:29:12 »
Aynen dediğin gibi hiç ders çalışasım yoku Tuncay abi ama sabah 9'da kalktım, kahvaltıdan sonra bir güzel oturup ders çalıştım. 12:30'da arkadaşlarla G.O.PAŞA'da arkadaşlarla buluştuk. Tesadüf hepimizin sınva gireceği ye aynı okul olarak çıkmış. Konvoy halinde Zeytinburnu Anadolu Meslek Lisesi'ne gittik tabi annem beni yalnız bırakmadı sağolsun oda danteliyle birlikte geldi :)

Sınavım güzel geçti. Hatta derste kopyada çektim :D Ceptelefonundan soruyu yazdım hocaya gönderdim cevp cebime geldi :D

Aklıma birşey daha geldi fıkralar bölümünede yazayım bari.. "PARA" yaz boşluk bırak, Miktarını yaz "Örn: 1.000TL" Babana gönder. İstemediğin kadar küfür cebine gelsin :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Nisan 03, 2010, 22:33:04 »
Arkadaşlar bu sabah kahvaltıdan sonra ders çalışırken babam ne yapmış biliyormusunuz?
Almış eline kağıdı kalemi, başlamış yazmaya. Annemde oradan laf attı babama, "bu adam çok özenti yaaa bak sen ders çalışıyorsun diye oda birşeyler yazıyo bak bak" dedi. Sonra bir baktım ki bana akroşistlik yapmış. Sınava gider ayak ağlattı beni...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Nisan 03, 2010, 22:53:56 »
Arkadaşlar, babam imkanları sebeiyle ancak köy yerinde ilkokula kadar okuyabilmiş ama gördüğünüz gibi dili döndüğünce duygularını kaleme dökmüş. o en son kısımda ısım gerine Hasım demek istemiş, kusuruna bakmayın.. ALLAH her evlada misli misli böyle bir duyguyu yaşamak nasip eder İNŞALLAH.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Nisan 03, 2010, 23:02:12 »
Sınavlar nasıl geçti Ümit :), benim yarında iki ders var. Babanın maşallahı varmış helal olsun...Sanada terikler öyle bir sevgi kazandığın için.
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Nisan 03, 2010, 23:20:59 »
Benimde yarın üç tane var abi. Güzel geçti çok şükü 80 ortalama ile alırım herhalde :)

Senin nasıl geçti abi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • みにかー
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Nisan 28, 2010, 18:39:13 »
aöf açıklandı arkadaşlar,
http://aofsinav.anadolu.edu.tr/ adresinden sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Nisan 29, 2010, 15:22:38 »
Bana sınav öncesi destek olan tüm ağabey/abla/kardeşlerime teşekkürlerimi iletiyorum.. Hiçbir dersten kalmamışım. Sınıf yerel yönetimler dersinden dökülüyordu ben sınırda geçmişim Hamd Olsun.

Göğsümü kabartarak notlarımı açıklıyorum

Şüphesiz ki çok zor bir zamanda ( psikolojik ) sınava girdim. Sınav öncesi ders notları bana baktı ben ona... Fakat yinede çok şükürler olsun RAB'bim beni utandırmadı...

Kısmetse 4 Hafta sonra mezun oluyorum. Artık Yüksek Linsansa çalışacağım. İki ay kadar sonra ALES'e kayıt olup Aralık ayındaki ALES'e çalışacağım. Bu arada görmüş, geçirmiş büyükleriminde fikrini almak isterim.

Ne üzerine yüksek lisans yapayım?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Nisan 29, 2010, 15:32:42 »
Helal sana Ümit :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Nisan 29, 2010, 15:56:17 »
Sanada Helal olsun hakkı abim. Kralsın be :.....( ( ağlama efekti )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Nisan 29, 2010, 16:19:25 »
Ümit tebrikler. Ancak sana  lazım  olmayacağı  her ne  kadar notlarından belli olsada; önceki mesajlarında  yazmış  olduğun  vize  ve finalden geçemeyip,  bütünlemeden 50 ve  üzeri not alarak geçme  olayı  tamamen  yanlış. Yani  okuyan  arkadaşlar vize  ve finale  çalışmayıp nasılsa bütünlemeden 50 alırım duygusuna  kapılamasınlar.

İşin doğrusu ara sınavın  %30'u  finalin de %70 i alınır. Ancak bütünlemeye kalınmış ise  ara sınav notu  sabit kalır yani yine %30'u alınır, final sınavı devre dışı bırakılır, bütünleme sınavı yılsonu sınavı gibi %70'i alınır. ( Aof bürosundan şifai olarak doğrulatılmıştır.)

Saygılar.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Nisan 29, 2010, 16:22:24 »
Doğru söylüyorsun. Sen söyleyince birden hatırladım ve cüzdanımda 1. sınıftan beri taşıdığım tabloya baktım. Eeee insan bütünlemeye kalmaya kalmaya böyle oluyor işte :P