0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oleyyy geçtim geçtim hepsinden Yaşasıııııııııınnnnnnn 4'e geçtim son senem kaldı artık oley oley
Eyvallah Kardeşim sağolasın. Aslında çok daha yüksek notlar alabilirdim. İlk dönem hedefim öyle idi fakat sonra çok bunalmaya başladım. H.içi çalış h.sonu tam gün açıköğretim dersanesine git.. Bunalmıştım yani son zamanlarda saldım kendimi iyice ama içimden kendi kendime "ha gayret oğlum sık dişini başarırsın yapma salma kendini, bak kalırsam bir sene daha geç evlenirim kavuşamam sevdiğime" diyordum. En büyük destekçimde yengeniz oldu. Buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. iyiki varsın Aşkım
Geçtiğin ders de çok manidar Özcan, Temel Bilgi Teknolojileri. Forumun, Facebook'un faydası olmuş sanırım
%30 ve %70 toplayıp ikiye bölünüyordu değil mi.Bölme sonucu çıkan rakam geçerli sanırım.Matematik'i gözden çıkarıp diğerlerine asılmalıyım.Şu yardımcı kitapların yararı olurmu acaba.Kullanan varmı bu kitapları..
O halde en kısa zamanda Murat'ın kitaplardan alıp şimdiden çalışmaya başlayayım.Eğer geçemezsem varya annem canıma okur artık."geçerim dert etme" demiştim.O da yıl sonunda göreceğiz demişti.Amman kalmayayım varya anneme rezil olurum.Haklı çıkarmamalıyım annemi
O kadarda yararı olsun değil mi Hakkı kardeşim ...Şimdi benim bu derslerden kaç alıpta geçmem lazım acep.Sistemi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim arkadaşlar....
oğlum adam senden 6 yaş büyük, biraz saygı lazım yaa