Gönderen Konu: bu da toyota carolla  (Okunma sayısı 2302 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
bu da toyota carolla
« : Haziran 20, 2009, 16:44:17 »

Toyota Club Türkiye

bu da toyota carolla
« : Haziran 20, 2009, 16:44:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • auris d-4d elegant....
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: bu da toyota carolla
« Yanıtla #1 : Haziran 20, 2009, 16:47:10 »
Abi sizin oralardada ne corolla modifiyeleri varmış tebrikler gerçekten,

buda şahane duruyor önden ve yandan ama arka tampon pek hoşuma gitmedi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 20, 2009, 16:55:58 »
Arka tampon alta indikçe ufalmış o yüzden iyi durmuyor. Geriye kalanlar güzel.
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #3 : Haziran 20, 2009, 16:59:18 »
evet arkası biraz büyük olmuş :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 20, 2009, 17:03:56 »
bence buda çok kötü, yandan baktığınızda ön tampon, yan marşbiyellerden daha aşağıda duruyor, sanki bıyığı varda bıyıkları sarkmış gibi, arka tamponda kötü gerçekten, birkere araç toyota olmaktan çıkmış, bana toyotayı anımastmıyor, aracın tamamen japon ruhu sönmüş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 20, 2009, 18:48:46 »
bence buda çok kötü, yandan baktığınızda ön tampon, yan marşbiyellerden daha aşağıda duruyor, sanki bıyığı varda bıyıkları sarkmış gibi, arka tamponda kötü gerçekten, birkere araç toyota olmaktan çıkmış, bana toyotayı anımastmıyor, aracın tamamen japon ruhu sönmüş.
bravo! kesinlikle katılıyorum, şahsen beğenmedim, tabii ki zevk meselesi ama bence olmamış..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 20, 2009, 18:52:36 »
katletmiş arabayı, rezil etmiş ya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 20, 2009, 20:30:47 »
Özgün bir çalışma olmuş. Tebrikler :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Haziran 20, 2009, 20:37:10 »
bravo! kesinlikle katılıyorum, şahsen beğenmedim, tabii ki zevk meselesi ama bence olmamış..

birde sevmediğim birşey daha var :) bir aracı başka bir araca benzetmeye çalışmaları veya başka bir arabayla bütünleşmiş bir şeyi başka bir araca uyarlamalarını sevmiyorum, mesela bu araçta bagaj spoileri sunbarununkini andırıyor, yada golf GTI ların tamponundaki siyahlığı hem bu araca hemde başka araçlara uydurmalarını sevmiyorum, her aracın karaktersitiği ayr,ı bir araca bişey yakıştı diye her araca aynı şey yakışıcak diye bi kural yokki :)  

bugünde bir seat leon gördüm eski kasa , yeni kasa Seat Leon Cupra nın ön tamponunun aynısını yaptırtmış :) tamam marka aynıda kasalar farklı illa o tampon senin eski kasa leonunada yakışıcak diye bi kural yokki :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #9 : Haziran 20, 2009, 20:41:16 »
bu resimdeki corollada da bmw M tarzı yapılmış tampon..corollanın ruhu uçmuş gitmiş..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 20, 2009, 20:41:42 »
birde sevmediğim birşey daha var :) bir aracı başka bir araca benzetmeye çalışmaları veya başka bir arabayla bütünleşmiş bir şeyi başka bir araca uyarlamalarını sevmiyorum, mesela bu araçta bagaj spoileri sunbarununkini andırıyor, yada golf GTI ların tamponundaki siyahlığı hem bu araca hemde başka araçlara uydurmalarını sevmiyorum, her aracın karaktersitiği ayr,ı bir araca bişey yakıştı diye her araca aynı şey yakışıcak diye bi kural yokki :)  

bugünde bir seat leon gördüm eski kasa , yeni kasa Seat Leon Cupra nın ön tamponunun aynısını yaptırtmış :) tamam marka aynıda kasalar farklı illa o tampon senin eski kasa leonunada yakışıcak diye bi kural yokki :)

O zaman neden subaru impreza ile moda olan "sarı jant" kullanıyorsun?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Haziran 20, 2009, 21:07:11 »
O zaman neden subaru impreza ile moda olan "sarı jant" kullanıyorsun?

bu konuyu okursan aydınlanırsın :)  http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/corolla-2005-hb-sport-yeni-jantlariyla/

hatta sen bakmaya zahmet etme ben kendi mesajımı alıntı yapim senin için :

bu arada konuyu açıp bakarsan sevgili arkadaşım ilk resmin altında kırmızı yazı ile mecbur kaldım almaya diye bi yazı var sene 2007 bu arada , aydınlandıysan sevindim

arkadaşlar lastiklerim 20000 KM yi devirdiği için ön ve arka lastiklerin yerlerini deiştirtmeye gittim jantlarımı aldığım yere...arka iki lastikte dış yüzeyde çizikler vardı bende lastiklerin yerlerini değiştirelimki içerde kalsın bu yüzeyler dedim...zaten rot balans falanda yapılıcaktı olmuşkan temiz olsun dedim..ama saolsun ordaki aklı pek çalışmayan usta jantı makineye taktı lastiği çıkarırken muhabbete daldı ve o makinenin jantla lastiği ayıran metal uç kaydı ve jantı boydan boya yarım santim kazıdı resmen...adama ne dersin şimdi bu durumda gözümün önünde jantım mahvoldu...bide diyoki boyayla kapatırız..pek aklı çalışmıyo demiştim ..neyse biraz dalaştıktan sonra biraz fark ödeyerek 450YTL kadar bu jantları aldım...ne rotbalans nede lastiklere doldurulan hidrojenin parasınıda ödemedim..zaten ne yapılırki bu durumda bahşiş vermişim gibi olurda bide jantımı mahvettikten sonra onların parasını verseydim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 20, 2009, 21:19:21 »

bu arada konuyu açıp bakarsan sevgili arkadaşım ilk resmin altında kırmızı yazı ile mecbur kaldım almaya diye bi yazı var sene 2007 bu arada , aydınlandıysan sevindim

Neden mecbur kaldın? kafana silah mı dayadılar? Madem benzetmelerden nefret ediyorsun, nefret ettiğin birşeyi aracına neden uyguladın?

Jantını boyayabilirdin. Neyse fazla muhalefet oldum geril diye konuşmuyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 20, 2009, 21:19:52 »
bak bu gzl olmuş
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #14 : Haziran 20, 2009, 21:23:08 »
ve sarı jant sadece imprezaya takılır diye bir şey yok..tutup da estoril blue renge boyayıp sarı jant taksaydı işte o zaman bunu diyebilirdin..ben mesut abinin jantlarını çok yakıştırıyordum aracına, yeni jantlarını da çok beğendim zaten..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Haziran 20, 2009, 21:25:00 »
Neden mecbur kaldın? kafana silah mı dayadılar? Madem benzetmelerden nefret ediyorsun, nefret ettiğin birşeyi aracına neden uyguladın?

Jantını boyayabilirdin. Neyse fazla muhalefet oldum geril diye konuşmuyorum :)

benim mesajlarıma cevap verme istersen yaşının ufak olmasına veriyorum, sen 2000 YTL jantlara ve lastiklere para ver sonra 5dk da o parayı kazanmak için verdiğin emekler biri tarafından mahvedilsin ozaman anlarsın, kafamda silah yoktu ama dükkanda 4x100 başka jant yoktu anladınmı şimdi

ve sarı jant sadece imprezaya takılır diye bir şey yok..tutup da estoril blue renge boyayıp sarı jant taksaydı işte o zaman bunu diyebilirdin..ben mesut abinin jantlarını çok yakıştırıyordum aracına, yeni jantlarını da çok beğendim zaten..

Türkay teşekkür ederim yorum için, kesinlikle katılıyorum sana

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Haziran 20, 2009, 21:27:49 »
Taamm Türkayım bende beğeniyorum eski halide çok güzel yeniside çok spor duruyor. A"racını toyotodan başka herşeye benzetiyor" demiş ya ona istinaden sordum o soruyu. Bilmem anlatabilimmi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Haziran 20, 2009, 21:32:46 »
benim mesajlarıma cevap verme istersen yaşının ufak olmasına veriyorum, sen 2000 YTL jantlara ve lastiklere para ver sonra 5dk da o parayı kazanmak için verdiğin emekler biri tarafından mahvedilsin ozaman anlarsın, kafamda silah yoktu ama dükkanda 4x100 başka jant yoktu anladınmı şimdi

Türkay teşekkür ederim yorum için, kesinlikle katılıyorum sana

Mesut abi ben geril diye sormadım o soruyu. Gerdiysem kusurabakma özürdilerim. Kendinle çeliştiğini düşündüm ve onun için sordum. Birazda merak ettim ama tamam seninle bundan sonra mümkün olduğu kadar muhatap olmam. Gerdiysem kusurabakma özürdilerim.

Yaş kısmına gelince..... Neyse sustum. Bir atasözü vardı hatırlatayım dedim ama boşver. Gerilmesin ortalık.

Mutlu forumlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Haziran 20, 2009, 21:36:19 »
Gerilme konusunda evet gerildim , seninde dediğin gibi kendimle çelişicek birşeyim yok çünkü ve sen beni başka araca özenerek o jantları takmakla suçladın,

Ümit sen neden buna takıldın peki ? bende sana bunu sorim ozaman, aracın önü Golf GTI dan alınma arkasındaki spoilerde İmprezadan

bu ön tarafının siyaha boyanması ilk olarak Golf GTI R32 de kullanıldı, bu spoilerda Subaru tarafından tasarlanan bi rüzgarlık, anlatmak istediğim bu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Haziran 20, 2009, 22:10:09 »
Kafayı taktığım yok abi tamam spoiler subarunun tasarımıdır ama fena durmamış corollada. Tamponuda anlamam golf temi kullanıldı vs. Ben adam kafadan tasarlamış yapmış zannettim. Gözümede hoş geldi beğendim. Başkası beğenir beğenmez ben karışmam. Ben senin yazdığına karşılık sorularımı sordum. Kendinle çeliştiğini düşündüm onun için. Neyse konu kapansın derim ben. Daha uzatmaya gerek yok.