0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence buda çok kötü, yandan baktığınızda ön tampon, yan marşbiyellerden daha aşağıda duruyor, sanki bıyığı varda bıyıkları sarkmış gibi, arka tamponda kötü gerçekten, birkere araç toyota olmaktan çıkmış, bana toyotayı anımastmıyor, aracın tamamen japon ruhu sönmüş.
bravo! kesinlikle katılıyorum, şahsen beğenmedim, tabii ki zevk meselesi ama bence olmamış..
birde sevmediğim birşey daha var bir aracı başka bir araca benzetmeye çalışmaları veya başka bir arabayla bütünleşmiş bir şeyi başka bir araca uyarlamalarını sevmiyorum, mesela bu araçta bagaj spoileri sunbarununkini andırıyor, yada golf GTI ların tamponundaki siyahlığı hem bu araca hemde başka araçlara uydurmalarını sevmiyorum, her aracın karaktersitiği ayr,ı bir araca bişey yakıştı diye her araca aynı şey yakışıcak diye bi kural yokki bugünde bir seat leon gördüm eski kasa , yeni kasa Seat Leon Cupra nın ön tamponunun aynısını yaptırtmış tamam marka aynıda kasalar farklı illa o tampon senin eski kasa leonunada yakışıcak diye bi kural yokki
O zaman neden subaru impreza ile moda olan "sarı jant" kullanıyorsun?
arkadaşlar lastiklerim 20000 KM yi devirdiği için ön ve arka lastiklerin yerlerini deiştirtmeye gittim jantlarımı aldığım yere...arka iki lastikte dış yüzeyde çizikler vardı bende lastiklerin yerlerini değiştirelimki içerde kalsın bu yüzeyler dedim...zaten rot balans falanda yapılıcaktı olmuşkan temiz olsun dedim..ama saolsun ordaki aklı pek çalışmayan usta jantı makineye taktı lastiği çıkarırken muhabbete daldı ve o makinenin jantla lastiği ayıran metal uç kaydı ve jantı boydan boya yarım santim kazıdı resmen...adama ne dersin şimdi bu durumda gözümün önünde jantım mahvoldu...bide diyoki boyayla kapatırız..pek aklı çalışmıyo demiştim ..neyse biraz dalaştıktan sonra biraz fark ödeyerek 450YTL kadar bu jantları aldım...ne rotbalans nede lastiklere doldurulan hidrojenin parasınıda ödemedim..zaten ne yapılırki bu durumda bahşiş vermişim gibi olurda bide jantımı mahvettikten sonra onların parasını verseydim
bu arada konuyu açıp bakarsan sevgili arkadaşım ilk resmin altında kırmızı yazı ile mecbur kaldım almaya diye bi yazı var sene 2007 bu arada , aydınlandıysan sevindim
Neden mecbur kaldın? kafana silah mı dayadılar? Madem benzetmelerden nefret ediyorsun, nefret ettiğin birşeyi aracına neden uyguladın?Jantını boyayabilirdin. Neyse fazla muhalefet oldum geril diye konuşmuyorum
ve sarı jant sadece imprezaya takılır diye bir şey yok..tutup da estoril blue renge boyayıp sarı jant taksaydı işte o zaman bunu diyebilirdin..ben mesut abinin jantlarını çok yakıştırıyordum aracına, yeni jantlarını da çok beğendim zaten..
benim mesajlarıma cevap verme istersen yaşının ufak olmasına veriyorum, sen 2000 YTL jantlara ve lastiklere para ver sonra 5dk da o parayı kazanmak için verdiğin emekler biri tarafından mahvedilsin ozaman anlarsın, kafamda silah yoktu ama dükkanda 4x100 başka jant yoktu anladınmı şimdiTürkay teşekkür ederim yorum için, kesinlikle katılıyorum sana