Gönderen Konu: Bu şartların olmasını bekliyordu?  (Okunma sayısı 859 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Bu şartların olmasını bekliyordu?
« : Haziran 20, 2009, 14:21:09 »
1-Boyu en ideal 1.75 olacak öyle yolda yürürken ne dev gibi durmalı ne de ufacık...
2-Renkli gözlü olmalı. Ama çok açık renk değil. Bakışı daha önemli. Çakmak çakmak bakarken ! yumuşayıp eritebilmeli
3-Hafif bi top sakal ya da kirli sakal olmalı. Tüysüz kesinlikle olmamalı. Temiz ve kısa traş tercih sebebidir.:)
4-Eller bakımlı temiz olmalı. Ne büyük nede tombul olmamalı. Kolları sert ve adaleli, koluna girince hatuna gücünü hissettirmeli
5-Kesinlikle ama kesinlikle vücut çalışmış OLMAMALI! Pek çok kız siz erkeklerin sandığının aksine şiş vücut sevmez. Sakin mütevazı ama sert ve sarkmayan bir vücut gibisi yoktur.
6-Popoya ve bacak! lara dikkat. Atletik olmasa da hantal olmayacak.
7-Sarışın kumral olabilir ama kesinlikle koyu esmer olmamalı. Dişler beyaz ve temiz olmalı, tercihen sigara içmeyecek.
8-Güzel kokacak. Sık sık duş alacak. Kendine özgü kaliteli bir parfümü olacak öyle ki hatun kısmı nerde o kokuyu alsa erkeğini hatırlayacak.
9-Çok etli ya da çizgi gibi incecik dudaklı olmaz. Alt biraz kalın üst dudak biraz ince... Kulağında küpe olabilir. Olmasa da önemli olmaz

Bunlar az çok dış görünüş huyuna suyuna gelince...

1-Eğitimli, en az 4 yıllık adam gibi bir lisans eğitimi olmalı. Öyle uluslar arası ilişkiler olmasa da su ürünleri de olmamalı.
2-Biz kı! zlar arabaya paraya bayılırız sanırsınız. Alakası yok desem. Adam gelecek vaat etsin. Eğitimli olsun, hırslı çalışkan olsun yeter. O hayatını kazanır zaten. Kaliteli hatun kaliteli adam bulunca sabreder destek olur...
3-İyi modern görüşlü ailesi olsun. Bi kahve içmeye bize gelebilsin. Annemle tanışsın. Kal gelmesin!
4-Arkadaşlarımı sevsin. Benim geçmişimle çocukluk resimlerimle ilgilensin.
5-Kendi arkadaşlarıyla tanıştırsın. Halı saha maçına götürsün.
6-Çocukları sevsin... Bu çok önemli. Şefkatli erkek çocuk yanında belli olur.
7-Karakterli olsun.Kendini kullandırmasın. Girdiği ortamda adam sayılsın.
8-Sert olsun kuralları olsun. Tamam, göbeği açık vs falan giydirmesin ama her şeyin orta yolunu da bulabilsin. İkna edici olsun. Tatlı tatlı ded! iğini yaptırsın.
9-Hatununu deli gibi sevsin. başkasında gözü olmasın. Sevdiğini ara sıra belli etsin
10-Hatunun sağlığıyla ilgilensin. Ayın belli günlerinde anlayışlı olun.
11-Kıskanç olsun
12-Adam olsun. Kızdı mı vursun masaya yumruğunu. Ama hatalıysa da özür dilemeyi bilsin
13-Kesinlikle çiçek göndermeyi ve hediye almayı unutmasın (yılda iki çiçek bi böcek sizi öldürmez dimi beyler?)
14-Önemli günleri unutmasın.
15-Saçımızı kestirip boyatınca dalga geçmesin iltifat etsin.
16-Eski kız arkadaşlarıyla kesinlikle görüşmesin.
17-Müzik konser kitap fuarı nedir bilsin yeri gelince evde mısır patlatıp maç DVD izleriz ama bazen de gece çıkıp hafif çakırkeyif olmayı da bilsin.
18-Asosyal olmasın.
19- Ana kuzusu olmasın…
20-Delikanlı olsun. Sevmiyorsa uzatmasın. Eğlence peşindeyse hatunun canını yakmasın. Günahını almasın...
 Bu şartların olmasını bekliyordu
ideal Koca bekleyenin Son Fotosu :))

96 corolla xei

Toyota Club Türkiye

Bu şartların olmasını bekliyordu?
« : Haziran 20, 2009, 14:21:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Bu şartların olmasını bekliyordu?
« Yanıtla #1 : Haziran 20, 2009, 14:25:55 »
abajur güzelmiş:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 20, 2009, 14:31:21 »
daha çok bekler heralde :)
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #3 : Haziran 20, 2009, 14:33:32 »
2 dakkalık ömrü var daha

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 20, 2009, 14:43:40 »
2 dakikada aklı başına gelse ne yazar bari bi amaç uğruna ölsün :)
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Haziran 20, 2009, 14:54:44 »
bencede.... tarihe geçer en azından:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 20, 2009, 15:55:52 »
abi beni anlatmış ki bu :) çok da ciddiyim ha, dış görünüşten bana uymayan 1-2-5 var, boyum 1.92, 1.75 bence aşırı kısa erkek için, bunu yazan cüce herhalde..erkek dediğin uzun olur.2 aslında az biraz uyuyor bana, güneşte açık kahve gözlerim var, 5-6 yaşına kadar da koyu maviymiş resimler falan öyle..5 kesinlikle uymuyor, vücut çalışırım arkadaş, erkek dediğin madem sarılınca gücünü hissettircek, madem yumruğu masaya vurdu mu inletcek vücudu da ona göre olmalı!

kişilik karakter olarak da sadece 13 ve 16 uymuyor..13; ben çiçek almayı göndermeyi, hediye almayı, özel günleri sevmem..hele sevgililer gününü hiç sevmem, seven adama her gün sevgililer günü olur, öyle özel günde çiçek alıp bütün yıl takmamak daha mı iyi? hiç sevmem özel gün de çiçek almayı da, gaza gelirsem çiçek toplarım o kadar..16; bana en çok uymayan da bu..seviyorum arkadaş kalmayı, arada sırada görüşmek hoşuma gidiyor..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #7 : Haziran 20, 2009, 16:51:24 »
Desene Türkay Melek yaşadı  ;)
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Haziran 20, 2009, 17:46:18 »
Biri beni tarif etmiş sanırım :) yahu bu kadın 1 aya kalmaz hakkın rahmetine kavuşur. Zengine benziyo teklifini kabul etsemmi acaba. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Haziran 20, 2009, 18:42:37 »
Desene Türkay Melek yaşadı  ;)
kıymetimi bilen yaşadı abi :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli