Gönderen Konu: Obama'nın sinek avcılığı.  (Okunma sayısı 791 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Obama'nın sinek avcılığı.
« : Haziran 19, 2009, 19:06:25 »
  İlginç bir haber!!

Sen misin SİNEK ÖLDÜREN... Çıplak protestocuların derneği PETA, Obama’nın sinek öldürmesine tepki gösterdi

Örgüt, Obama’ya, böcekleri tuzağa düşürerek zararsızca doğaya salıveren bir alet gönderdi
Hayvan hakları organizasyonu PETA (Hayvanlara Etik Muamele İçin Mücadele Edenler) ABD Başkanı Barack Obama’nın Beyaz Saray’da CNBC televizyonuna verdiği röportaj esnasında öldürdüğü sinek üzerine uyardı: Görmezden gel, öldürme.

ABC’nin haberine göre PETA, Obama’nın “iyi bir örnek olmamasından” üzüntü duyduklarını belirtti. En küçük hayvanlar için bile merhamet gösterilmesindan yana olduklarını kaydeden organizasyonun Başkan Yardımcısı Bruce Friedrich, Obama’nın hareketiyle hayal kırıklığına uğradıklarını söyledi. Fredrich, bu talihsiz olay üzerine ABD Başkanı’na böcekleri tuzağa düşürerek zararsızca doğaya salıveren “Katcha Bug” adlı aleti gönderdiklerini belirtti.

http://www.nethaber.com/Dunya/105717/GUNUN-EN-COK-IZLENEN-VIDEOSU-Sinek-avcisi

NET HABER
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Toyota Club Türkiye

Obama'nın sinek avcılığı.
« : Haziran 19, 2009, 19:06:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Obama'nın sinek avcılığı.
« Yanıtla #1 : Haziran 19, 2009, 22:25:25 »
Ben de yadırgadım doğrusu Obama'nın bu hareketini. Bilinçaltında yatan gizli bir şiddet duygusu açığa çıkmış olmasın :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 19, 2009, 23:20:16 »
Ben de yadırgadım doğrusu Obama'nın bu hareketini. Bilinçaltında yatan gizli bir şiddet duygusu açığa çıkmış olmasın :)
  gizli ve popüler şiddet :).
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 22, 2009, 11:41:11 »
esefle kınıyorum ben obamayı.... böylesi bir şiddeti kabullenmek mümkün değil.....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."