0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali Yavuz Bey, öncelikle 11 aylık elemana Allah bağışlasın diyorum Cam filmleri çok koyu olmadığı sürece muayenede sorun çıkarmıyorum. Hafif kusurlu olarak işleniyor genelde. Teoride yasak olsa da, yine aşırı olmadığı ve herhangi bir kontrolde trafik polislerine karşı bir kabalık veya saygısızlık yapmadığınız sürece de problem teşkil etmez.Boya koruma konusunda forumda daha önce yapılan tartışmalarda Ziebart'ın bu konuda diğer markalara göre daha iyi olduğu belirtilmiştir sıklıkla. Arama fonksiyonunu kullanabilirsiniz.
ali yavuz bey keşke aracınızı alırken bu konuyu dile getirseydiniz, ben de aracı alırken ziebart diamond gloss boya koruma sistemi, döşeme koruma ve cam filmi yaptırdım bütün camlara hepsine 750 lira verdim aracı alırken söyledim bunları ziebartla anlaşması varmış tokullar plazanın, onların da yardımıyla bu fiyata alabildim yoksa sadece cam filmi 550 liraydı..ama ben şiddetle tavsiye ederim bunları, aracı yıkayınca ilk günkü gibi parlıyor, döşeme de kirlenmiyor, toz alır gibi döşeme temizliyorsunuz, elektrikli süpürgeyle lekeleri bile çekiyorum, cam filmi de muazzam güzel birşey keşke en koyusunu alsaydım güneşi çok güzel kesiyor, aracın güneş gözlüğü oluyor resmen
Polisler ile muhattap olmak istenmiyorsa 3 ve 2 nolu filmden uzak durmak gerek.En ideali 1 numara siyah film.Gerçi şöylede bir durum söz konusu.Koyu renkli film bir aile arabası ise polis pekte ses çıkarmıyor.Kullanıcı genç ise,araç modifiyeli bir haldeyse ve heleki o genç arkadaşımızda deli dolu bir tip ise poli abilerin ağına düşmek elde bile değil
abi deli dolu tip nasıl oluyor ben yeni corollayla 2 kere durduruldum da cam filmi var diye (ön yan camlar 1 numara arka yan ve arka cam 2 numara, ziebartta yaptırdım) polis amcalar sevmiyor beni, kemerim takılıyken 3 kere durduruldum, "üstün siyah diye göremedim kemeri devam et" şeklinde bir şey söylüyorlar..bir kere de çeşmeye girişte durdurdular annem vardı yanımda sadece ehliyete ve ruhsata baktı geç dedi
Bir de "aracınızın boyası çok fazla yıpranmadığı için pasta cilayı makinayla değil, elle yaptıcağız" şeklinde bir açıklama yaptılar. Bu son söyledikleri pek aklıma yatmadı açıkçası. Bu konuda tecrübesi olan bir arkadaşımız durumu değerlendirirse sevinirim. Hakikaten elle pasta cila atmak, makinayla atmaktan daha mı iyidir?
Cam filmleri çok koyu olmadığı sürece muayenede sorun çıkarmıyorum.
Adamın ruhuna işlemiş ya Süperisn abii
Kardeş, siz böyle gaz verirseniz ben de havaya girerim haliyle Harikasın valla, sana helalinden bir