0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İmprezzza ile videosu var mı??Ayrıca bugatti veyrondan başka oto tanımam..
O kadar kendine güveniyorsa MSUPRA ile kapışsın bakayım...
Herkesin dilinde bi Msupra...ismail abinin(Msupranın sahibi) unuttuğu bir şey var... aktarma...araba HP makinası olmuş 1500 hp lerde ama 600-700 hp bi araç msupraya fark atıyor...arabada turbo devreye girince arabanın lastikler şahlanıyor.. ama araba gitmiyor sağ sola savruluyor ismail abi toparlayım diye yavaşlıyor sonra diğer araç geçiyor ismail abide yakalayamıyor..ismail abide para bol olduğundan gene kendi arabası olan e30 m3 e m5 motoru vs vs ve skyline aktarmalarını kullandı MSKY msupradan çok daha hızlı ama biraz gürültülü çalışıyor
ben de veyronu tanımam..nefret ediyorum, 2 tane v8i birleştirip 1000hp güç almışlar 4 tane turbo var işin içinde falan..o gücü atmosferik alsaydı takdir de ederdim şapka da çıkarırdım..bu kadar ihtişam, tipsiz bir tasarım, kağıda göre başarısız bir hızlanma, kötü virajlar, nurburgringte nissan gtr tarafından geride bırakılmak...
Arabayı kim kullanduğına, bağlı 1000 hp araca daha üstün şöför lazım. Gaz pedeli ile debriyaj iyi ayarlaması lazım. Senin dediğin 1500 hp vs 600-700 hp geçemez, msupra yı hakkını veremiyordur...