Gönderen Konu: sizce normalmi??  (Okunma sayısı 3409 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: sizce normalmi??
« Yanıtla #20 : Haziran 21, 2009, 22:34:01 »
peki türkay saolasın edirnede araştırayım fiyatını olmassa senın aldıklarından alırız netten

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 21, 2009, 22:34:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 22, 2009, 00:07:16 »
bana kalırsa çok tırnaklı bujiden daha verimli bu ultrasonic buji denilen ürün..bir kere araca özel bir üretim, alırken aracını motor hacmini yılını falan söylüyorsun, senin aracın için olan buji geliyor..mustmari gibi bir kullanıcıydı yanlış hatırlamıyorsam, adam da gayet güvenilir bir satıcı..benden tam puan alır ;) gittigidiyordan almıştım
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #22 : Haziran 22, 2009, 00:12:08 »
lpg yi ilk taktırdığım gün 20 tl lik gaz ile 144 km yol gittim:) ondan sonrada motor yaptırmak zorunda kaldım:(
96 GLİ a/c

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #23 : Haziran 22, 2009, 00:15:21 »
yalnız ordaki sitede adet 1tane yazıo ama gelince 4 tane gelıomuş heralde açıklamalarında öle yazmışlar bi sakatlık oılmaz dimi ??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 22, 2009, 00:26:50 »
1 adetten kasıt bir kutudur.bir kutu içerisinde de 4 adet buji vardır.
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #25 : Haziran 22, 2009, 00:28:56 »
saolasın emre arkadaşım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #26 : Haziran 22, 2009, 00:31:32 »
yok adet 1 tane demesi alan kişinin hata yapmaması için, 1 adet diyorsun, 1 takım geliyor, yani 4 tane..şimdi sitede adet sayısını kullanıcı seçseydi, fiyat olarak tek buji fiyatı yazacaktı, adetten 4 seçip dördünü ödemesi gerekecekti, salak adam çok, adet seçmeden sipariş verip sonra eline tek buji gelince ortalığı ayağa kaldıracak çok insan var.o yüzden adette 1 yazıyor zaten bir TAKIM geliyor, içinde 4 buji ile..sorun çıkmaz yani
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #27 : Haziran 22, 2009, 00:41:28 »
anladım türkay saolasın büyük ihtimal alıcam o bujileri zaten memnun olmadın taktirde 2 gün içinde geri alıolarmış kullanılmış haliyle adam bayağı garanti verdiğine göre boş yere yazmaz onları

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Haziran 22, 2009, 01:09:12 »
ufuk arkadaşım edirne sanayisinde tatar cengiz var. migrosun karşısındaki sanayi sitesinde. o yapıyor carbon clean işlemini. ona yaptırabilirsin. birde yedek parça konusunda çetin kardeşler diye hatırlıyorum eğer yanılmıyorsam. rot balans işleminide bosch servisi var onun hizasında recep usta var. eksozcunun yanında. bunlara uğra. ben onlara yaptırıyorum. bilgine. birde oto yeni/yada yeniler olacak orada erhan usta var eskiden toyota servisinde çalışmış şimdi orhan ustanın yanında (babası) orhan yeni oraya uğra işini iyi yapar sana yardımcı molur her konuda. bilgine.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #29 : Haziran 22, 2009, 01:09:55 »
çok ciddi söylüyorum memnun kalmaman imkansız ;) takınca şöyle 2 km gittikten sonra erken vites yükseltmeyi dene, aracın nasıl toparladığını görünce çok şaşırcaksın ;)