0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
7-8 aydır çektiğim çilenin sebebi anlaşıldı , Rölante kablosu takılı değilmiş , bir tek kablo yuzunden araba o kadar duzensız ve sarsıntılıymış kı , Usta Kabloyu takar takmaz motorun sesi birden değişti. 3-4 gün kadar da kullandım arabayı şuan sorun kalmadı.Ancak üzüldüğüm nokta bu hatayı 15-20 yere gitmememe rağmen bir kişi yakalayabildi. Gerçekten USTA var usta varmış.
o kadar yer dolaşacağınıza foruma daha önce sorsaydınız.sizin araca montajı yapan başta olmak üzere gittiğiniz tüm servislere bir daha asla uğramayın.benim aracımdada aynı sorun oldu, montajdan çıktım, 2 dakika sonra aynı şikayetle geri dödüm servisime, hemen rpm regülatör bağladı, sorun çözüldü. gittiğiniz o kadar ustanın??? bunu bilmemesi çok tuhaf, zaten atikerin montaj kitinin içinden standart çıkıyor bu parça bidiğim kadarıyla.bizim araçların devir sinyali lpg beyni için biraz zayıf kalıyor, hatta motor şase kablosu eski ise bu sinyal iyice zayıflıyor, bu sinyali güçlendirip lpg beynine iletmek için rpm regülatör kullanılıyor, 3-5 liralık bir parça,bu kadar bilgiden sonra, sizde artık lpg sarfiyatınızı benim konu başlığına girersiniz, malum çok fazla carinacı yok forumda
bende rpm regülatörü taktırsam bu sorun gecermi acaba?ayrıca rpm regülatörü ne demek?ayrıca şehir içi 0.220 kuruş şehirlerarası 0.174 kuruş yakıyor..tesekkurler
birde sizin carinaya tampon kitini nerde yaptırdınız ve maliyeti ne kadar oldu..tampon üzerindeki havalandırma görüntümü yoksa gercekten işe yarıyor mu?tesekkurler