0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
can bey şiddetle tavsiye ederim nokianı iki lastiğide kullandım michelin mi nokian mı derseniz japon arabaları için nokian derim
rica ederim can bey, nokian almadan önce araştırdım baya bir süre sonra michelin ve nokianın bayisi olan bir bayiye gittim aracımı gösterdim , aracınız japon aracı yalıtım zayıf olduğu için kesinlikle nokianı tavsiye ederim dedi fiyatları aynıydı michelinin aynı tip lastiğiyle. nokianı taktırdım ve kullandığım sürede çok memnun kaldım.arabayı değiştirdikten sonra yeni aracıma lastik almak için nokianın istediğim serisini bulamadım ellerinde kalmadığını söylediler bende micheline yöneldim.michelinde yumuşak çok kaliteli bir lastik ama nokian daha keyifli geldi bana.nokian lastikleri üzerinde sesi içine hapseden küçük zerreler var lastikçi göstermişti bana. birde lastiğin aşınma derecelerini gösteren işaretleri var. kuru ve ıslak yol tutuş 10 numara frenaj muhteşem abs kolay kolay girmiyor devreye
G2 ile 110km/s civarı otobanda, Cankurtaranda kaymalar mevcut idi. Ama G2 biraz daha 4 mevsime yönelik bir lastik olduğundan normal buldum. Islak yollarda gayet başarılı. Donmuş ve karlı yollarda hızı biraz düşürmek gerekiyor. Ses olarak Ultragrip 8 kadar başarılı değil, ama T değil de H olduğunu da belirteyim.