0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mıchelin le başka bi lastiği bir tutuyorsanız mercedes ile murat 124 ü bir tutuyorsunuz demektir
Nerden bu kanıya vardınız ? bridgestone micheline formula 1de sildi attı iki sene zor dayndı üstelik daha çok takım michelini tercih edip geliştirmeye dahada açıkken
o zaman ben size nokian hakkında biraz bilgi vereyim dandikmi değilmi karar verin finlandiya markası ve dünyada fabrika çıkışı çivili lastik üretme patentini elinde bulunduran marka diğer markalar çivili lastik deseniyle üretiliyor ve dışarıda lastikçide takılıyor çivileri. petlas da teknoloji alanında aşırı ilerlemiş durumda kombasson holdingden Türkiyenin en büyük lastik dağıtıcısı Abdülkadir Özcan a geçince ar ge ye müthiş yatırım yapıp pazardaki payınıda epey arttırmaya başladı ürettiği lastikler gayet kaliteli avrupa birliği ve dünya normlarına uygun
kıymetli bilgilerinize teşekkür ederim fakat sizde taktir edersinizki henüz marka imajı yaratmamış bir firma olması tr de pek duyulmamış olması kullanıcı kitlesinin az olması bu markanın en büyük handy cup ı dır. lakin mıchelin dünya çapında bir lastik markasıdır fakat tr yolları biraz dandirik olduğu için yapısı itibariyle çabuk ufalanır birazda bu ufalanma lastiğin kalitesinden kaynaklanmaktadır.ben mıchelin prımace saver hp energy lastiğini kullanıyorum modeli bu şekilde aklımda yanlış yazarsam kusura bakma fakat lastik ama inanki lastik
Kormetal getirmeye başladı bu lastiği de ondan, daha önce getiren sağlam bi firma yoktu. Bir de son derece sessiz olduğu için AE101 ve diğe Japonlara iyi gidiyor.
Lastiğin Yanağında bulunan T, H, V ,W, Y, ZR Harfleri hız guruplarını ifade etmektedir. Lastiğin yumuşaklığı da Q dan başlayarak Z ye doğru yumuşaktan serte doğru ilerlemektedir.T serisi 190km’ye kadar, H serisi 210km’ye kadar, V Serisi 240km’ye kadar, W 270km’ye kadar, Y 300km’ye kadar, ZR 240km ve üstü hızlara çıkar.nokian h serisi 1600 cc araçlar için ideal. diğer lastik serisleri git gide hamuru sertleştiği için konforu olumsuz etkiliyor