0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Otomatik vites arabalar icin konusuyorum eger el freni cekik arabayla butun gun dolasip parkederken aaa el freni cekikmis derse o kisi bayandir garanttii.Annemden biliyorum Cok enteresandir sasirmistim bi sefer annem indirmemisti el frenini opel corsa eski kasasi yaklasik iki saat dolastik hicbirsey olmadi bi araba nasil gider el frenini indirmeden??
..bağyan nedir yahu.alkollü araç kullanmasakta,bilgisayar kullandığımız anlar oluyo.lütfen bunu dikkate alarak kelimeleri doğru yazalım ve anlaşılır olmasına dikkat edelim(çözemedim de !?) ...
ooww taşı kafamıza yedik iyi mi? herkes uslubumdan rahatsızsa derhal düzeltirim...senelerce resmi yazışma yapan uzun ve ağdalı cümlelerle üstyazılar yazan/yazdıran biri olarak birazcık esnek davranıyorum internette...affola...
Benim için bir problem yok Hande Hn.
sabah başıma gelen ve beni çıldırtan bi olay eğer hata yapıp, size karşı yapmamış gibi davranıyor ve bunun üzerine size kızmaya kalkıyorsa %100 bayandır (sağ şeritten aracın burnunu sıyırarak önüme atladı ve üstelik sinyal bile vermedi.)
o saman taam defam edebilirim...
sinyal vermeden zort diye dönüyosa hem bayandır hem de erkekse bayan gibi erkektir
Zort diye