Gönderen Konu: dökün eteğinizdeki taşları beyler...  (Okunma sayısı 5517 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
dökün eteğinizdeki taşları beyler...
« : Haziran 17, 2009, 11:27:41 »
bağyan şoför bağyan şoför dedik durduk...

kibarlık olsun diye "yok biz önyargılı falan diiliz yahu" dediniz... :)

trafikte giderken öndeki aracın şoförünün bayan olduğunu nasıl anlarsınız???

hadi gerçekçi olun yazın lütfen... ben ve benim gibiler okuyalımda o hataları yapmayalım artık....

ha bu başlık amacına ulaşsın bayanlarında yazacakları var elbet... :)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Toyota Club Türkiye

dökün eteğinizdeki taşları beyler...
« : Haziran 17, 2009, 11:27:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: dökün eteğinizdeki taşları beyler...
« Yanıtla #1 : Haziran 17, 2009, 11:31:15 »
öndeki araca araya 50 tane tır girecek mesafede takip ediyorsa bayandır :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Haziran 17, 2009, 11:40:03 »
direksiyona yapışmış ve gözler dışarı pörtlemişse bağyandır... :)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 17, 2009, 11:43:29 »
izmirde güzelyalıda bütün yolu diğer araçlara göre yavaş gidip de küçükyalıda hızlı gidiyorsa ya izmirli değildir ya da bayandır..(küçükyalıda radar olduğunu bilmemek)

araç solladıktan sonra hızının gerektirdiği şeride dönmüyorsa sol şeritten devam ediyorsa ya acemi erkek ya da bayandır

3 şeritli yolda bütün şeritler boş olmasına rağmen sol şeritten giden birisi varsa ya 85 yaşında ya da bayandır

2 şeritli yolda sağ şeritte otobüs arkasında duruyorsa ve yol vermenize rağmen sola geçip yola devam etmiyorsa kesin bayandır

yavaş gitmesine rağmen vites değiştirmek için ille de 4000 deviri bekliyorsa ya çocuktur ya da bayandır

iki şeridin ortasından gidiyorsa ya cep telefonuyla konuşan biridir ya da bayandır

3 arabalık park yerini tek arabayla işgal etme yeteneğine sahipse ya çocuktur ya da bayandır...

hepsi gözleme dayanmaktadır...
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 17, 2009, 11:44:04 »
Güzel bir başlık :)

Fren stop lambaları dörtlü flaşör gibi sürekli yanıp sönüyorsa,

Solundaki şeritte arkadan gelen araç çok geride olsa bile, sol şeride geçme konusunda tereddüt yaşıyorsa bayan şoför olma ihtimali yüksektir :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Haziran 17, 2009, 11:52:01 »
dun 10 saniye arayla başıma gelenler

EVden cıktım gidiyordum burada ufak tepe gibi birşey var tırmanıp geri iniyorsun(toplamı 200 300 metre falandır) tırmanmaya basladım biraz da gaz verdim tam üstteyken sagdan bir meganın yola cıktıgını gördum ne sinyal ne bakmak direk fırladı frenlere abanarak son anda kurtardım o olaydan 10 sn sonra karsı serıtten gelmesi gereken bir araba benim şeritten bana dogru geliyor sag kaldırıma dogru yanasıp kurtardım onuda  ikisininde ortak özelliği telefonla konusan bayanlar olmasıydı
96 corolla 1.6 xei & 2009 corolla 1.6 A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 17, 2009, 12:14:05 »
Ali iyi ki çarşıya falan gitmedin. :D

Sağ şeritlerin boş olması halinde sürekli sol şeridi ihlal ediyorsa bayandır.Arkasından korna ve sellektör yapılmasına rağmen hala yol vermiyorsa yine bayandır.Yol verdiğiniz zaman korkup yola girmiyorsa zaten bayandır.Park etmekte uğraşıp duruyorsa ve yamuk yumuk park ediyorsa bayandır.Işıklarda önüne iki araç girecek kadar uzak duruyorsa bayandır.Fazla kuralcıysa bayandır.Koltuğunu direksiyona yapıştırmış vaziyette aynalarını görmeden gidiyorsa bayandır.Direksiyonu 2 elle sıkı tutuyorsa bayandır.Panik olmaları (Sollanırken sağa birden kaçmaları gibi).
Aklıma geldikçe yazarım. :D
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Mercedes CLA 180d AMG
    • Kendi Sitem
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 17, 2009, 12:55:33 »
gece farlarını açmadan gidiyorsa bayan şöförlerdir gerçi şimdi yeni araçların hepsinde otomatik sensörler var
www.envarencok.com
Lider dediğin...
ATATÜRK gibi OLmaLı......OLdu mu VATAN....ÖLdü mü EFSANE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Haziran 17, 2009, 13:10:30 »
gece farlarını açmadan gidiyorsa bayan şöförlerdir gerçi şimdi yeni araçların hepsinde otomatik sensörler var

geceleri trafiğe yeni yeni çıkıyordum altımda 92 lada samara... şehir içinde bi yol ayrımında durdum bekliyorum sola dönücem... bayanın biri yaklaştı camı tıklattı... kolu çevirip suratına baktım... "hanfendi farlarınız" dedi... :) :) o an yaşadığım utanç duygusunu allah kimseye yaşatmasın.... :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #9 : Haziran 17, 2009, 13:17:30 »
geceleri trafiğe yeni yeni çıkıyordum altımda 92 lada samara... şehir içinde bi yol ayrımında durdum bekliyorum sola dönücem... bayanın biri yaklaştı camı tıklattı... kolu çevirip suratına baktım... "hanfendi farlarınız" dedi... :) :) o an yaşadığım utanç duygusunu allah kimseye yaşatmasın.... :) :)
ankaradan gelmişim, annemi aradım al beni narlıdereden dedim (evimize 7km) benim şu an kullandığım araba ondaydı, akşam karanlık, her arabanın farı yanıyor, uzaklardan bir ışık yumağı, uzunları açmış hızla geliyor, yanımda durdu..evet annem :D uzunları açmış sağolsun :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Haziran 17, 2009, 13:21:26 »
he tabi birde toyotayı tanıdıklara gösterme amacıyla yapılan ev ziyaretlerinde heyecanla inerken farları açık unutup sohbet muhabbet sonrası arabasının kapısını dahi açamayan şapşal bayan şoförlerde var.... :) (allahtan usta yakınlardaymışta aküyü az biraz kendine getirdi sağolsun)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 17, 2009, 13:24:05 »
Ben farklı bir açıyla yaklaşayım. Kırmızı ışıkta aynı marka araçla yan yanayken, yanınızdaki araç kalkışta size 3. sn de 30 metre fark atıyorsa diğer aracın sürücüsü çok usta bir bayandır. :( :(
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Haziran 17, 2009, 13:24:41 »
ankaradan gelmişim, annemi aradım al beni narlıdereden dedim (evimize 7km) benim şu an kullandığım araba ondaydı, akşam karanlık, her arabanın farı yanıyor, uzaklardan bir ışık yumağı, uzunları açmış hızla geliyor, yanımda durdu..evet annem :D uzunları açmış sağolsun :D
hiç açmamaktan iyidir :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 17, 2009, 13:25:06 »
ya benim anneme ne demeli :D ona sürücü kursu araçları gibi yaptırıcam her iki tarafta debiyaj fren :D :D  ben kullanırken karşıdan bi araç gelse annem hayali frene basıyor :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Haziran 17, 2009, 13:25:45 »
Ben farklı bir açıyla yaklaşayım. Kırmızı ışıkta aynı marka araçla yan yanayken, yanınızdaki araç kalkışta size 3. sn de 30 metre fark atıyorsa diğer aracın sürücüsü çok usta bir bayandır. :( :(
Acelesi var veya aceleyle yaşayanlardan desek nasıl olur Ali abi? :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Haziran 17, 2009, 13:30:17 »
Acelesi varmıştır tabii tabakhane de çalışıyor da olabilir ama çok şaşırmıştım. O nasıl bir kalkıştı öyle. 
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #16 : Haziran 17, 2009, 13:31:52 »
annemdir o ali rıza abi :D ustalığından değil hızlı kalkmayı seviyor bi de hep 4000devirde değiştiriyor vitesi 4000den önce değiştirmiyor, hele yanındaki hızlı kalktıysa korkup 5000-6000 civarında değiştirmeye başlıyor haliyle fabrika verisi gibi 0-100 yapıyor :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Haziran 17, 2009, 13:34:45 »

bunun ustalıkla ilgisi olup olmadığını henüz yeşil yanmadan gaz debriyaj gaz debriyaj yaparak bekliyorsa anlayabiliriz :) pek keyifli oluyo.... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #18 : Haziran 17, 2009, 13:38:03 »
hande hanım (abla demek istiyorum da kızıyorsunuz ya :) ) el frenini çekin, hafif gaz vererek debriyajı yavaşça kavrama noktasına getirip yine basın, aracın arkasının inip kalkışı da çok eğlenceli :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Haziran 17, 2009, 13:39:29 »
"Gel beni al" , "bu akşam şuraya gidecem, beni götürüver" , "Çocuğu okuldan al, beni de bürodan al"

İnşallah eşim bir gün şehiriçinde araba sürmeyi öğrenir. O zaman çok sevinicem. :)  
İNCİ BEYAZI