0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arabalar icin de sutyen uretiyorlar
benim kaputta da çok fazla taş ve kum izi vardı. eski sahibi uzun yolda kullanmıştı. sağ ön çamurluğu bir yere sürtmüştüm. orayı boyatırken boyacıya sordum bu kaput nasıl olur diye, abi boyamadan başka çare yok buna dedi. araç lacivert olduğu için çok belli oluyordu. ben de foto çekip keyfiyetten boyattım. şuan süper gözüküyor. pasaklı pasaklı dolaşacağıma varsın boyalı desinler.
Abi güzel bişeye benziyor bunlar yahu amma ve lakin işte isim bozdu bizi giymez bizim oğlan öle şeyleri
Hasan Bey geçmiş olsun öncelikle.Son zamanlarda yapılan yollar genelde sadece iri mıcır ve zivtten yaptıkları için bu sorunla karşılaşma olasılığı çok yüksek. sorununuza gelirsek basit olarak rötuş yapılabilir yada auto king gibi profesyonel firmalar taş vs. izlerini boyayarak yok ediyorlar. Bidahada olmasın diyorsanız (aslında ben aracı sıfır alındığından itibaren yapılması gereken bir uygulama olarak düşünüyorum) kaput filmi ile bu sorunada çare bulabilirsiniz.
Mustafa, resimdeki olan manyetik/miknatis ozellikliymis, zarari olmuyor diye ozellikle belirtmisler resimdeki gibiler icin, digerlerini bilmiyorum.