Gönderen Konu: toyota corolla hb ön farlar  (Okunma sayısı 5444 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
toyota corolla hb ön farlar
« : Haziran 16, 2009, 16:35:05 »
arkadaşlar ön far lazım bildiğiniz bi yer yada tavsiye ettiğiniz bi yer varsa çok sevinirim çok acil...
hesap iptal :)

Toyota Club Türkiye

toyota corolla hb ön farlar
« : Haziran 16, 2009, 16:35:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • BÜYÜK İZMİR BULUŞMASI :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota corolla hb ön farlar
« Yanıtla #1 : Haziran 16, 2009, 17:04:20 »
Valla izmirde olsaydın çıkmacıda çiftini 250'ye veriyolar ellerinde varmış pazar günü sormuştum.
2002 corolla H/B 1,6 terra   iZMİR / Balçova

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #2 : Haziran 16, 2009, 17:06:24 »
ya kargoyla yollamazlarmı abi? çok ihtiyacım var arabayı muayene den geçiremicem yoksa...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 16, 2009, 17:11:05 »
Bana uzak biyerde sordum.Şimdi ne adını biliyorum nede numarasını.
Belki hafta sonu otarafa yolum düşebilir.
Nesi var farların mersinde yokmu çıkmaparça satan yer kesin bulursun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #4 : Haziran 16, 2009, 17:18:59 »
bilmiyorum bugünden itibaren aramaya başlıyorum burda... az bişi çizik var ve buhar tutuyor arabayı yıkıyoruz 3 gün içi sırf buhar kalıyor mersinin havası çok kötü olduğu için oluyor böyle şeyler sanki farların içi kirlenmiş 10 yıldır yıkanmamış gibi duruyor tüv den de geçemiyoruz sonra...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 16, 2009, 17:23:59 »
Benimde sağ farda içere is varmış gibi olay var.Nisanda tüvden gectim kimsede kıllatmadı sedece far ayarı tekrar yapıldı.Bence Şansını dene zaten geçmezse bir iki hafta zaman veriyolar sanırım o arada halledersin. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 16, 2009, 17:25:44 »
hikmetcan tüve giderken farın arkasındaki lastik tıpalardan birini sök, biraz hız yap yani önden rüzgar yesin araç, tertemiz olur motor ısısıyla buharlaşır gider o buhar da su da..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #7 : Haziran 16, 2009, 17:39:55 »
açık zaten yine olmuo :D vallahi yeni bi yer açıldı içini temizliolar özel bi yöntemle ama adamlar 100 ytl istiolar vermem onlara o kadar para giderim yeni bi tane alırım daha iyi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #8 : Haziran 17, 2009, 04:13:23 »
bekir bey :) nerde o farlar ya bnde farlarımı karartıcam bari onları alıyımda karartıyım:) orjinal kalsın dierleride farlar 2006 kasanınmı damlalı farmı yoksa senin kasanın farlarındanmı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #9 : Haziran 17, 2009, 04:16:15 »
yahu  bide konusu değil ama konu açmıştım kimse görmedi sanırım bizim araçlarda ön panel ledlerini değiştiren varmı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 17, 2009, 08:40:25 »
İzmir Karabağlar'da çıkma parça satan bir yer var bayda büyük geçerken ayak üstü durdum.Sanırım her model far var ellerinde tanesine 135 dedi ikisini 250 bırakırım dedi.İş ciddiye binerse sıkı bir pazarlıkla 200'e alınır tabi benim kasa için konuştum.Yanlış hatırlamıyorsam çınarlı meslek lisesinin oralarda da büyük bir çıkmacı vardı orayada sora bilirsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 17, 2009, 08:43:50 »
bende çıkma ön tamon aldığım kartal sanaiye gidicem bugün istersen ön farların fiyatlarını sorarım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 17, 2009, 08:46:35 »
Bakalım nekadar fiyat farkı olacak arasında :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 17, 2009, 09:22:47 »
akşama sorarım ozaman fiyat farkı ne oluak merak ettim doğrusu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #14 : Haziran 17, 2009, 12:33:39 »
arkadaşlar eğer değişik farlardan bulursanız oranın telefon numarasını buraya yazarsanız yada internet siteleri varsa yazarsanız çok iyi olur... veyada bana özel olarak msj atarsanız çok sevinirim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #15 : Haziran 17, 2009, 13:23:18 »
İzmir Karabağlar'da çıkma parça satan bir yer var bayda büyük geçerken ayak üstü durdum.Sanırım her model far var ellerinde tanesine 135 dedi ikisini 250 bırakırım dedi.İş ciddiye binerse sıkı bir pazarlıkla 200'e alınır tabi benim kasa için konuştum.Yanlış hatırlamıyorsam çınarlı meslek lisesinin oralarda da büyük bir çıkmacı vardı orayada sora bilirsin.
oto mehmetti sanırım adı, orası da bayağı meşhur ve çok parça var..orayı öneriririm bir de 2. sanayinin oraya dönerken köprünün altında küçük bir çıkmacı var orda da çok far görmüştüm geçen sene oraya da bakılabilir..güzelbahçedeyim o tarafa çok yolum düşmüyor ondan ben uğrayamıyorum :(
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #16 : Haziran 17, 2009, 19:03:36 »
yaa bn cınarlının oraya 5 ay önce falan sordum adam bna tanesine 200 dedi bende yuh dedim. ikinci sanayiye giderken köprü altındaki yerede sordum ordada yok benim elimde dedi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #17 : Haziran 17, 2009, 21:15:56 »
çınarlının ordaki çok istemiş..çingene pazarlığı yapsaydınız :D veya keşke ben ankaradayken haberim olsaydı da ordaki çıkmacılara baksaydım uygun fiyattaysa alsaydım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #18 : Haziran 17, 2009, 22:39:46 »
vallahi okta güzel olurdu riske girip karartıcam sanırım karartınca cok hoş duruyo en azından bna öle gelio:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #19 : Haziran 17, 2009, 22:43:12 »
yardımcı olmak isterim ;) karartınca bence de çok güzel oluyor ama güzel maskelemen gerekir ve ısıya dayanıklı boya kullanman lazım bir de güzel zımparalaman lazım tabii ki :) farı açmak da zordur kapatmak da :( presli olduğu için açması çok çok zor, kapatırken de slikon işçiliğinin çok güzel olması lazım yoksa sürekli su alır :(