Gönderen Konu: KPSS/2 sınavı açıklandı  (Okunma sayısı 1242 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '09
  • 111 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
KPSS/2 sınavı açıklandı
« : Ekim 17, 2006, 13:43:18 »
benim için tam bir yıkım oldu. puan olarak değil.puanım 79.288 önlisans mezunu olarak ziraat teknikeri ünvanı ile giriş yaptım. sonuçlar açıklandı ve sevindim doğal olarak.ama sevincim kısa sürdü, tarım bakanlığının personel alımı ilanını okuyunca dünya başıma yıkıldı. koskoca türkiye de 3 tane evet yanlış okumadınız 3 tane tekniker alımı olacakmış. artık o 3 yere hagi millet vekilinin torpillisi girerse.        . anladım ki türkiyede okumak para etmiyo.lise menuzu olanlar istedikleri yere girerken ben uzman olduğum yere giremiyorum. keşke okulu enayi gibi 2 senede bitirmeseydim.hoca ile anlaşım uzatsaydım kpss ye de lise mezunu olarak girseydim sonrada memur olunca o tek dersi verirdim. allah belasını versin bu sistemin. çok sinirliyim patlayacak yer arıyorum. hükümet dışardan tekniker almayıp kendi bünyesindeki tekniker ünvanı almış düz memurları tekniker yapıyo ve kpss ile lise mezunu memur alıyo.bu nebiçim mantık.kaldırın ozaman 2 yıllık ziraat bölümlerini...herkes lise mezunu girsin sonra açık öğretim den tarım önlisans okusun yap onu tekniker.  
dikey geçiş yapıp ziraat mühedisi olalım dedim onuda almamak için acayip acayip sorular sormuşlar binbir zorluk çektiriyorlar.mantığa bakarmısınız:

seracılık ve süs bit. yet. :öğrenci alımını Eşit ağırlıktan yapıyor.

ziraat müh.: öğrenci alımını sayısal bölümden yapıyor.

bu durumda 2 yıllık mezun zaten kafadan 1-0 yenik başlıyor.dgs sınavında çok uçuk yapması gerekiyor keza alan dışı.....

neresinden tutsan elinde kalıyor bu sistem. allah bize yardım etsin. askere gidip askerde kalmakdan başka çare kalmıyor...

Toyota Club Türkiye

KPSS/2 sınavı açıklandı
« : Ekim 17, 2006, 13:43:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
KPSS/2 sınavı açıklandı
« Yanıtla #1 : Ekim 17, 2006, 14:48:59 »
Bu sene DGS'ye girdim.262 puan aldım.Türkçeden 79 sorudan 71 doğru yaptım.Eminim ki 80 soru yapmıştım.Birini nedense saymamışlar.Ayrıca bu yaptığım 80 sorunun her birini tek tek geri dönerek bir daha yaptım.Sözel olduğum için bana Türkçe sorusu fazla puan kazandırıyordu.Ve eminim ki taş çatlasın 3 yanlışım çıkmış olması lazımdı.Eminim yav.Hepsinden eminim.Teker teker gözden geçirdim.3 saatlik sınavın 2 saatini Türkçeye ayırdım.

Okuldan 70 puan beklerken 50 gibi mezun olanların en düşük puanını aldım.Ki ortalamam orta düzeyin yukarısındaydı.Okuldan gelecek puan sisteminde şöyle yazar : Bölümü orta sıralarda bitirene 65 puan gelir.

60.000 kişinin girdiği bu sınav normal açıklanacağı süreden 13 gün sonra mı ne açıklandı.Yani 1 aya yakın sürdü.Normalde 1.000.000 kişinin girdiği ÖSS sınavı bile 1 ayda açıklanıyor.Neydi bu süreyi bu kadar uzatan.

Girdiğim okul yine özel oldu dolayısıyla.Girdiğim okula en yüksek puanla girmiş oldum.Benden sonrakilerle aramdaki fark 20-30 puan.

Devlet okulu için 10 puan lazımdı sadece bana.
Yedikleri bir sorum ve 4 doğrumdan 7,5 puan.Yedikleri okul puanımdan da en aşağı 5 puanım var.

Gel de bu işin içinde bir başka iş arama şimdi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '09
  • 111 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
KPSS/2 sınavı açıklandı
« Yanıtla #2 : Ekim 17, 2006, 18:07:01 »
senin ki tam bir alicengiz oyunu olmuş...hiçbirşeye güvenim kalmadı benim.