Konusununda geçtiği üzere yanlış hatırlamıyorsam 27sinde KPSS sınavı var ve sınava girenler içinde 28 inde kafa dağıtmak için büyük fırsat

Gelecek olanlar isimlerini ve önerilerini yazabilirler.En sonunda ortak karara göre uygun bir yerde mangalımızı yaparız çayımızı yudumlarız.
Evet gelecek olanlar kişi listesini kopyalayarak isimlerini yazarak kişi listesini oluşturabiliriz.Katılımları bekliyorumm.
Kişi Listesi
1-EMRE ACIK
2-...
Arkadaşlar konuyu ben açıcaktım ancak fırsat olmadı ,
benim bir önerim var daha önce kendi model forumumda yaptığımız büyük 2 toplantı var Sapacada göl başında.
* bu alanda araçlarınızı parketmek için kavak ağaçları altında gölgelik yeşillik bir alan ,
* mangal için masa sandalye ,
* mangal (kömürleri yanmış halde kişi başı en son 3 ytl idi ücreti)
* güzel bir göl manzarası,
* karting pisti mevcut,
ne dersiniz burda bir toplantı düzenliyelimmi
daha önce benim forumumda yapılan toplantıdan birkaç resim ekliyorum fikir olması amacıyla

Emre kardeşim bence tarihi bir hafta ertele
katılmak isteyenlerle ortak bir tarih belirliyelim ve o tarihte yapalım buluşmayı ozaman Ahmet, koskocaman bir yazı toplantı yapmadanmı geçiricek bu forum ?
Bende fikir açısından:
Yuvacıkta barajı dolduran derelerin ana hatlarından birin de tanıdık bi abimin yeri var.ağaçların altı şırıl şırıl derenin sesi kafa dinlemek için genelde oraya çıkıyoruz ailece.
Yürüyüş düşünenler için de yemekten sonra bildiğim bi güzergahı var.Güzel manzaraların içinden geçiyosunuz.
Mangal vs orda var.
Mangalda da düşüncem ayrı olarak değil de toplu olarak almak birlikte pişirmek birlikte yemek.
Daha farklı bi yer olarak kartepeye de çıkılabilir.Yaylası var orası da çok güzel.En son bu kış karda çıkmıştım
Emre benimde mangal hakkında söylediğim şey ayrı ayrı olduğu değil zaten, mangalı kiralıyorsun kömürü yanmış vaziyette, o kiralanan mangal için adamlar kişi başı ücret alıyorlar anlıycağın, bahsettiğin yerin resimleri varsa paylaşırmısın
Beni de ekleyin
28 Haziran pazar olursa tabi
Emre benimde mangal hakkında söylediğim şey ayrı ayrı olduğu değil zaten, mangalı kiralıyorsun kömürü yanmış vaziyette, o kiralanan mangal için adamlar kişi başı ücret alıyorlar anlıycağın, bahsettiğin yerin resimleri varsa paylaşırmısın
Abi çok resim vardı.Bir virüs sonucu hepsi gitti.Eğer bu hafta sonu gidersem resim çekerim.Burada paylaşırım.
emre ya ayın 29 da tek dersimin var şu mangal partisini bir hafta ertelesek olmazmı ?
emre ya ayın 29 da tek dersimin var şu mangal partisini bir hafta ertelesek olmazmı ?
Eser

Emre zaten 28 Haziranda Düzce pikniigne katılıyor

Bu arada Emre, Eserin bahsettigi tek derse bende gelicem

pazartesi izmitteyim pazar günü ona göre davran muhahahahahaha
Eser

Emre zaten 28 Haziranda Düzce pikniigne katılıyor

tamam ben pikniğin kocaelinde olduğunu söylemedimki sadece bir hafta ertelersek bende gelirim dedim
Tabi cınııııııııııııımmmmm

Bende zaten bisikletle geldim