0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sinan hocam, açtığın 2. mesajdan sonra sana konuyu silmediğimi, diğer yönetici arkadaşlarla görüşmek üzere ayrı bir bölüme taşıdığımı, konunun polemiğe açık unsurlar taşıdığını belirten bir mesaj atmıştım. Şayet 10 dakika daha beklemiş olsaydın, o 2. konuyu açmış olmasan dahi ilk açtığın konuyu daha uygun bir dille işlemek kaydıyla yeniden eski yerine taşıyacağımı sana yazacaktım. Bütün bu olanlar 1 saat içerisinde gerçekleşti. Ha, bunlar olurken işlerim o kadar yoğundu ki, o mesajları ne zaman nasıl yazdığımı bile hatırlamıyorum. Forum kuralları gereği böyle bir zorunluluğum olmasa bile bu konularda her zaman hassas olduğumu bilmeni istiyorum.Bu arada tüm arkadaşlara tekrar bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Herhangi bir konuda hoşunuza gitmeyen bir nokta varsa lütfen mesajın altındaki moderatöre bildir seçeneğini kullanınız. Ya da biz moderatörlere direk olarak özel mesaj gönderiniz. Böylelikle daha sonra üzüleceğiniz mesajlar yazma riskini en aza indirmiş olursunuz.
Konuyu bilmeyen arkadaşlar için kısa bir özet geçmek istiyorum. 4 gün önce aacımın bakımları için fiyat araştırması yaparken bazı sitelere ratladım sitenin içeriği genel bakımların aslında kendimizin yapabileceği basit bakımlar olduğu ( yağ değişimi fren balatalarının değişimi hava filtresi ve polen filtresi değişmi vs ) diğer kullanıcılarla paylaşmak istedim. Bu bakımların nasıl yapılacağına dair videolar ve fotoğraflar içeren çoğu kullanıcıya maddi açıdan fayda sağlıyacağını düşünerek hevesle konuyu burda açmak istedim. Konuyu yazarkende aradaki maliyet farkı beni baya etkilemiş olsa gerek argo bi tabir kullandım,( kazık yemenin diğer bir versiyonu)fakat konu içeriği yönetimdeki kişileri tedirginliğe düşürdü. Çünkü bu tarz konuların bazı firma yetkililerininde forumda üye olamaı sebebiyle bi kaç forumda daha silinmesine veya kapatılmasına şahit olmuştum. Aynı uygulamanın burdada yapıldığı( ki konu hemen üyelern göremeyeceği bir yere taşınması) beni baya sinirlendirdi. Amacı paylaşım ve bilgi alış verişi olan bu tarz forumlarda yapılmasını hazmedemedim. Hemen o anki sinirle başka bi konu açtım fakat oda hemen silindi. Sonra yönetime bir kaç mesaj yazdım Bu mesajlarda o anki sinirle yazılmış bir kaç kelime içeriyordu. Hakan abiden veya kime daha atmışsam şuan hatırlamıyorumÖncelikle özür dilerim. Takdir edersinizki cebimizdeki paranın en iyi şekilde kullanılması için paylaşımda bulunmak herkesin öncelikli görevi olduğunu düşünüyorum. Ve bunu destekleyecek canımızı emanet ettiğimiz araçlarımızın sorun çıkartmadan"daha ucuza" bakımlarının yapılması herkesi mutlu edecek bir husustur.Uzun lafın kısası bu forumdan öğrendiğim ve bazı üyelere tavsiyede bulunduğum ortamın açtığım konuyla rahatsız ettiğini düşündüm. Eğer o konu bana önceden bilgilendirme mesajı atılarak silinmesi veya incelemeye alınması yapılsaydı ne benim ağzımdan kötü söz çıkardı nede benim bu duruma bakış açım negatif yönde etkilenirdi. Bu açıdan yönetimi yanlış bir uygulama ( konunun silinmesinin gerekli açıklaması özel mesajla bildirilmeden) olduğunu düşünüyorum. ki o anlda onlien olduğum için cevap vermem ve durumu tartışmamda uzun sürmeyecekti, konunun hemen silinmesi gerekse bile...Neyse tekrardan kullandığım bi kaç kelime yüzünden mesaj attığım kişilerden özür dilerim.Herkese iyi forumlar...