Gönderen Konu: Yönetimden Özür dilerim  (Okunma sayısı 1029 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 120 bg 290 Nm D-4D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
Yönetimden Özür dilerim
« : Haziran 12, 2009, 20:41:21 »
Konuyu bilmeyen arkadaşlar için kısa bir özet geçmek istiyorum. 4 gün önce aacımın bakımları için fiyat araştırması yaparken bazı sitelere ratladım sitenin içeriği genel bakımların aslında kendimizin yapabileceği basit bakımlar olduğu ( yağ değişimi fren balatalarının değişimi hava filtresi ve polen filtresi değişmi vs ) diğer kullanıcılarla paylaşmak istedim. Bu bakımların nasıl yapılacağına dair videolar ve fotoğraflar içeren çoğu kullanıcıya maddi açıdan fayda sağlıyacağını düşünerek hevesle konuyu burda açmak istedim. Konuyu yazarkende aradaki maliyet farkı beni baya etkilemiş olsa gerek argo bi tabir kullandım,( kazık yemenin diğer bir versiyonu)

fakat konu içeriği yönetimdeki kişileri tedirginliğe düşürdü. Çünkü bu tarz konuların bazı firma yetkililerininde forumda üye olamaı sebebiyle bi kaç forumda daha silinmesine veya kapatılmasına şahit olmuştum.
Aynı uygulamanın burdada yapıldığı( ki konu hemen üyelern göremeyeceği bir yere taşınması) beni baya sinirlendirdi. Amacı paylaşım ve bilgi alış verişi olan bu tarz forumlarda yapılmasını hazmedemedim.
Hemen o anki sinirle başka bi konu açtım fakat oda hemen silindi. Sonra yönetime bir kaç mesaj yazdım Bu mesajlarda o anki sinirle yazılmış bir kaç kelime içeriyordu. Hakan abiden veya kime daha atmışsam şuan hatırlamıyorumÖncelikle özür dilerim.

Takdir edersinizki cebimizdeki paranın en iyi şekilde kullanılması için paylaşımda bulunmak herkesin öncelikli görevi olduğunu düşünüyorum. Ve bunu destekleyecek canımızı emanet ettiğimiz araçlarımızın sorun çıkartmadan"daha ucuza" bakımlarının yapılması herkesi mutlu edecek bir husustur.

Uzun lafın kısası bu forumdan öğrendiğim ve bazı üyelere tavsiyede bulunduğum ortamın açtığım konuyla rahatsız ettiğini düşündüm. Eğer o konu bana önceden bilgilendirme mesajı atılarak silinmesi veya incelemeye alınması yapılsaydı ne benim ağzımdan kötü söz çıkardı nede benim bu duruma bakış açım negatif yönde etkilenirdi. Bu açıdan yönetimi yanlış bir uygulama ( konunun silinmesinin gerekli açıklaması özel mesajla bildirilmeden) olduğunu düşünüyorum. ki o anlda onlien olduğum için cevap vermem ve durumu tartışmamda uzun sürmeyecekti, konunun hemen silinmesi gerekse bile...

Neyse tekrardan kullandığım bi kaç kelime yüzünden mesaj attığım kişilerden özür dilerim.

Herkese iyi forumlar...

Toyota Club Türkiye

Yönetimden Özür dilerim
« : Haziran 12, 2009, 20:41:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Yönetimden Özür dilerim
« Yanıtla #1 : Haziran 12, 2009, 20:54:08 »
Sinan her nekadar konuyu bilmesemde anlattığın kadarıyla, göstermiş olduğun olgunluktan dolayı seni takdir ederim....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 12, 2009, 21:02:43 »
Sinan abi olan olmuş ama bu konuyu açıp özür dilemen büyük bi olgunluk. :alkis:
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 12, 2009, 21:18:52 »
:alkis: Yalnız bir konuda daha katılıyorum yönetim aldıpı kararlarda üyelerle arasında bilgi eksikliği oluyor bazen girip bir değişiklik gördüğümde aaa bu neden böyle diyorum ancak bazı duyarlı yönetici abilerimize pm atarak cevap alabiliyorum... Yönetici kurallarını bilmiyorum tabiki belkide kurallarda Yönetim hiç bir bilgi vermeden değişim vs yapma hakkına sahiptir diye bir madde vardır. Neyse herkes burda sorun yoksa paylaşıma devam ;) Sinana beyede :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 12, 2009, 23:01:01 »
Sinan hocam, açtığın 2. mesajdan sonra sana konuyu silmediğimi, diğer yönetici arkadaşlarla görüşmek üzere ayrı bir bölüme taşıdığımı, konunun polemiğe açık unsurlar taşıdığını belirten bir mesaj atmıştım. Şayet 10 dakika daha beklemiş olsaydın, o 2. konuyu açmış olmasan dahi ilk açtığın konuyu daha uygun bir dille işlemek kaydıyla yeniden eski yerine taşıyacağımı sana yazacaktım. Bütün bu olanlar 1 saat içerisinde gerçekleşti. Ha, bunlar olurken işlerim o kadar yoğundu ki, o mesajları ne zaman nasıl yazdığımı bile hatırlamıyorum. Forum kuralları gereği böyle bir zorunluluğum olmasa bile bu konularda her zaman hassas olduğumu bilmeni istiyorum.

Bu arada tüm arkadaşlara tekrar bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Herhangi bir konuda hoşunuza gitmeyen bir nokta varsa lütfen mesajın altındaki moderatöre bildir seçeneğini kullanınız. Ya da biz moderatörlere direk olarak özel mesaj gönderiniz. Böylelikle daha sonra üzüleceğiniz mesajlar yazma riskini en aza indirmiş olursunuz.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 13, 2009, 00:47:42 »
   Olanlar olmuş,geçip gitmiş bitmiş şeyler.Ama Sinan'ın özür dilemesi,hatasını kabul etmesi çok erdemli bir davranıştır.Kendisini bu örnek davranışından dolayı tebrik eder,forumda her şeyin sükunet havasında olmasını temenni ederim.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 13, 2009, 01:11:51 »
Sinan hocam, açtığın 2. mesajdan sonra sana konuyu silmediğimi, diğer yönetici arkadaşlarla görüşmek üzere ayrı bir bölüme taşıdığımı, konunun polemiğe açık unsurlar taşıdığını belirten bir mesaj atmıştım. Şayet 10 dakika daha beklemiş olsaydın, o 2. konuyu açmış olmasan dahi ilk açtığın konuyu daha uygun bir dille işlemek kaydıyla yeniden eski yerine taşıyacağımı sana yazacaktım. Bütün bu olanlar 1 saat içerisinde gerçekleşti. Ha, bunlar olurken işlerim o kadar yoğundu ki, o mesajları ne zaman nasıl yazdığımı bile hatırlamıyorum. Forum kuralları gereği böyle bir zorunluluğum olmasa bile bu konularda her zaman hassas olduğumu bilmeni istiyorum.

Bu arada tüm arkadaşlara tekrar bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Herhangi bir konuda hoşunuza gitmeyen bir nokta varsa lütfen mesajın altındaki moderatöre bildir seçeneğini kullanınız. Ya da biz moderatörlere direk olarak özel mesaj gönderiniz. Böylelikle daha sonra üzüleceğiniz mesajlar yazma riskini en aza indirmiş olursunuz.

+1
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 13, 2009, 01:43:42 »
Konuyu bilmeyen arkadaşlar için kısa bir özet geçmek istiyorum. 4 gün önce aacımın bakımları için fiyat araştırması yaparken bazı sitelere ratladım sitenin içeriği genel bakımların aslında kendimizin yapabileceği basit bakımlar olduğu ( yağ değişimi fren balatalarının değişimi hava filtresi ve polen filtresi değişmi vs ) diğer kullanıcılarla paylaşmak istedim. Bu bakımların nasıl yapılacağına dair videolar ve fotoğraflar içeren çoğu kullanıcıya maddi açıdan fayda sağlıyacağını düşünerek hevesle konuyu burda açmak istedim. Konuyu yazarkende aradaki maliyet farkı beni baya etkilemiş olsa gerek argo bi tabir kullandım,( kazık yemenin diğer bir versiyonu)

fakat konu içeriği yönetimdeki kişileri tedirginliğe düşürdü. Çünkü bu tarz konuların bazı firma yetkililerininde forumda üye olamaı sebebiyle bi kaç forumda daha silinmesine veya kapatılmasına şahit olmuştum.
Aynı uygulamanın burdada yapıldığı( ki konu hemen üyelern göremeyeceği bir yere taşınması) beni baya sinirlendirdi. Amacı paylaşım ve bilgi alış verişi olan bu tarz forumlarda yapılmasını hazmedemedim.
Hemen o anki sinirle başka bi konu açtım fakat oda hemen silindi. Sonra yönetime bir kaç mesaj yazdım Bu mesajlarda o anki sinirle yazılmış bir kaç kelime içeriyordu. Hakan abiden veya kime daha atmışsam şuan hatırlamıyorumÖncelikle özür dilerim.

Takdir edersinizki cebimizdeki paranın en iyi şekilde kullanılması için paylaşımda bulunmak herkesin öncelikli görevi olduğunu düşünüyorum. Ve bunu destekleyecek canımızı emanet ettiğimiz araçlarımızın sorun çıkartmadan"daha ucuza" bakımlarının yapılması herkesi mutlu edecek bir husustur.

Uzun lafın kısası bu forumdan öğrendiğim ve bazı üyelere tavsiyede bulunduğum ortamın açtığım konuyla rahatsız ettiğini düşündüm. Eğer o konu bana önceden bilgilendirme mesajı atılarak silinmesi veya incelemeye alınması yapılsaydı ne benim ağzımdan kötü söz çıkardı nede benim bu duruma bakış açım negatif yönde etkilenirdi. Bu açıdan yönetimi yanlış bir uygulama ( konunun silinmesinin gerekli açıklaması özel mesajla bildirilmeden) olduğunu düşünüyorum. ki o anlda onlien olduğum için cevap vermem ve durumu tartışmamda uzun sürmeyecekti, konunun hemen silinmesi gerekse bile...

Neyse tekrardan kullandığım bi kaç kelime yüzünden mesaj attığım kişilerden özür dilerim.

Herkese iyi forumlar...
..ilginç bir durum bahsettikleriniz.fakat bu olgun davranışınız da takdire şayan.mademki bi problem yok,yönetimin böylesi faydalı bir konunun paylaşılmasına müsade etmesini bekliyoruz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 120 bg 290 Nm D-4D
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 13, 2009, 01:49:16 »

ben tam size cevap yazacaktım ki içeriği değiştirip daha uygun bir dille yazabilirim diyecektim  ,banlanmışım. Neyse artık olan oldu hatalardan ders alabildiksek ne mutlu. Forumdaki bu seviyeyi koruma çabanızın ve üyelerle olan irtibatınızın daha güzel olması dileklerimle...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Haziran 13, 2009, 01:55:03 »
sinan olay çözüldüğüne göre şu mevzuyu bi daha yazsan diyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 120 bg 290 Nm D-4D
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 13, 2009, 01:58:18 »
Yönetim onay verirse daha kapsamlı bi şekilde yazarım artık

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 13, 2009, 02:12:11 »
..şu zamanda,böylesi olgun ve medeni bir harekete karşın verilmeyecek bir izin olduğunu sanmam ben.hadi yönetim duy sesimizi  :).
bir zamanlar bir reklam vardı aklıma o geldi şimdi:
şöyle ki;burdan yönetime seleniyoruz,kaybolmayan sakız istiyoruz(burası alakasız belki ama paylaşım işte ;) )...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 13, 2009, 12:24:26 »
Sinan arkadasimizin yazdigi konu servis yerine kendi kendimize de bazi bakimlarin nasil yapilabilecegi ile ilgili idi.
Ama bunu yazarken polemik yaratacak sekilde degilde, daha uzlasmaci sekilde yazilirsa daha iyi olacaktir.

Sinan arkadasimizin, bu konuda gerekli hassasiyeti göstererek yazacagindan eminim.
Daha önceki görüsümüzü degistirmedik. Düzgün yazildigi sürece neden olmasin.
Tekrar konuyu acmasinda bir problem görmüyoruz.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Mercedes CLA 180d AMG
    • Kendi Sitem
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 13, 2009, 14:50:52 »
Hakkı arkadaşımızın belirttiği gibi mesajlarda hoşunuza gitmeyen yanlış olduğunu düşündüğünüz aşalayıcı vb. bazı konularla ilgili olarak mesajların sağ altında duran "Moderatöre Bildir" linkine basarsanız bizde yönetim olarak o konu hakkında tartışarak bir sonuca varırız
www.envarencok.com
Lider dediğin...
ATATÜRK gibi OLmaLı......OLdu mu VATAN....ÖLdü mü EFSANE