0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
....................
Bravo Ahmet filozofluğa da başladın anlaşılan
Tatil yaramış Ahmet'e Ahmet kardeş, ben ayakkabılarımı hep bir numara büyük alır, sonra da ayağımda neden durmuyor diye söylenirdim Ayağım büyümeyeceğine, ayakkabı da çekmeyeceğine göre ben neden böyle davranmış olabilirim
Ahmetim süper benden
Teşekkürler abicim evet memleket havası yaradı gerçekten cigerlerim temizlendi karadeniz yeşilinde... Ayakkabı konusuna gelince neden öyle yapıyorsun bende anlamadım abicim Ayrıca yeri gelmmişken değiniyim konuyu dağıtacak ama buda forum olmanın güzelliği; yaklaşık bir yıl ayakkabı mağazasında ve imalathanesinde çaliştim; Büyük ayakkabı her zaman zararlıdır, öncelikli zararı ayakkabı ayağınızı sarmıyorsa eğer daha çabuk yıpranıp deforme olur kesenize zarar Ayrıca uzun vadede ayaklarınızın büyümesinede sebep olur Bu arada ayak sağlığı çok önemlidir, çünkü insan huzuru ayaktan başlar özellikle uzun süre ayakkabı ile çalışanlar KESİNLİKLE model aramamalı rahat ayakkabıları tercih etmelidir....
Bu oldukça faydalı bir bilgi aslında Ahmet. Paylaşım için teşekkürler. Ben tıpkı hafif bol bir kıyafetin her mevsim insan sağlığı için faydalı olacağı düşüncesinden hareket ederek ayakkabı için de aynı stratejiyi izledim aslında. Ama yıpranma konusunda haklısın, tercübeyle sabit bu konu Ayağın büyümesi durumunu da ilk defa senden duyuyorum ama ben şahsen bunu problem etmem çünkü ayaklarım 41 numara. Artık ortalama ayak ölçüleri ne kadar büyümüş olmalı ki, çoğu kez beğendiğim ayakkabının ayağıma uyan ölçüsünü bulamıyorum.
Ahmet halini hiç iyi görümüyorum nedir bu sıralar bunalım mı takılıyorsun ? Ben mi yanlış anladım yok sa
Ve nasıl ki"delik"bir ayakkabıyı tamir ettirdiğinizde yalnızca"bir miktar "ömrünü uzatmış olursanız;"delik"bir aşkı onarmaya kalkıştığınızda da "asla eskisi gibi olmayacaktır" !
Bu söz çok hoşuma gitti
Emeğine sağlık Ahmet harika.
geçen yıl bu zamanlar yok muymuşum ben? yada ayakkabı ihtiyacım mı yokmuş acaba?
Güzel paylaşım Mike! en sonda kayan cümle de "ayakkabılar" konusundaki felsefemi anlatıyor