0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öndeki araç bir kayaya çarpmış yazık:)
pardon arkadaki araç
Bence o avensis oraya sonradan gelmiş tampon uçlarında bile esneme yok, o kadar da sağlamsa bu araç satıp avensise geçelim hemen vallahi....
tampon esnek, birşey olmamıştır. ama tamponu söküp iç kısmına bakmak lazım.
Bu doğrudur, bizim akrabanın corolla'ya arkadan şahin çarptı. Şahinin radyatör yerde corollada ise sadece tamponda 1 yada 2 çizik vardı. Tam tampon direklerine vurmuş.
ncup herkese yıldız dağıtıyordu.Ama 2009 dan itibaren değişti kriterler yaya güvenliği falan ön planda herkese bol keseden yıldız verilmeyecek.Evet plastik esnemesi için ama bana göre araba ne kadar saçı kalınsa ne kadar ağırsa ben kendimi güvende hissederim.O zaman yeni toyotalar teknoloji gerisine gidiyor kalınlaştırmakla.Her yer plastik olsun içinde bar olsun tamam o zaman.Anadol yıllar önce bulmuş yöntemi fiber ne kadar dayanıklı demi çürümüyor:)Bide bar koysaymış en sağlam araba o olurmuş:)bana göre eski kasa hondalarda efsanelerde klasik eski japon üretimleri dışı ince tenekedir diğer aksamları,boyası sağlamdır o ayrı.bar mar demiyorum saç ince işte bunu herkes biliyor..
Ahmet bey efsane kasaların saçları peynir tenekesi gibi
Dediğiniz maalesef doğru.. Ama "teneke" terimi biraz abartılı ve bu arabaları sevenler için incitici ..