Gönderen Konu: MultiMode Nedir?  (Okunma sayısı 40118 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
MultiMode Nedir?
« Yanıtla #20 : Mart 08, 2007, 22:58:56 »
Alıntı yapılan: Güven Yıldırım
Merhaba,
MMt ile ilgili söylenen çok şey var tabiri caizse her kafadan bir ses çıkıyor 2 ay önce 1.8 verso MMT aldım 150Bin km de (cesatere bakın diyeceksiniz) ama Toyota bu  her neyse bende aldıktan sonra MMT sistemini araştırdım aynı bu forumdada arkadaşlardan yardım aldım ve 2 aylık kullanımım ve edindiğim bilgiler neticesinde MMT sistemi gerçekten çok gelişmiş bir şanzıman sistemi olmasına rağmen bizim trafik ve yol şartlarımza uygun olmadığdır  ama gene de kurallara ve kitapta söylendiği uygun şartlarda kullanılırsa hiç bir sorun yaratmıyor derim bu konuyla ilgili bir çok arkadaş fikir belirtmiş ama bazıları yanıltıcı doğru olan kullanım kitapçığı

Herkese keyifli sürüşler..
[/quote]

MMT ile ralli yapmak mümkün değil, o kesin. Hatta bazen insan biraz kızıp bir gazlayım der ya, keyifle bir gazlamak da zor, mmt gaz yiyene kadar senin sinirin geçiyor, gene normal modda gidiyorsun
--dünya dönüyor--

Toyota Club Türkiye

MultiMode Nedir?
« Yanıtla #20 : Mart 08, 2007, 22:58:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 3 kere teşekkür edildi
MultiMode Nedir?
« Yanıtla #21 : Mart 09, 2007, 11:22:16 »
ALINTI
MMT ile ralli yapmak mümkün değil, o kesin. Hatta bazen insan biraz kızıp bir gazlayım der ya, keyifle bir gazlamak da zor, mmt gaz yiyene kadar senin sinirin geçiyor, gene normal modda gidiyorsun[/quote]

Aslında gaz yememe değil bu, sonuçta  manuel vitesli araç gibi gaz yiyor, ama vites düşürmesi daha yavaş. vitesi manuel dusurup gazlayınca normal
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
MultiMode Nedir?
« Yanıtla #22 : Mart 15, 2007, 23:22:23 »
Alıntı yapılan: Yaman Eligül
Aslında gaz yememe değil bu, sonuçta  manuel vitesli araç gibi gaz yiyor, ama vites düşürmesi daha yavaş. vitesi manuel dusurup gazlayınca normal
[/quote]

Kehkeh o sinirle vites değiştirmeyi düşünmek bir yana, şöyle gözünü kısıp kovboy gibi karşındakine bakış atarak gaza asılıyorsun, o sırada eller direksoyunu kavramak, gözler mesaj vermekle meşgul olduğundan vitesle falan uğraşmayı düşünmüyorsun

Sonuç tabi yukarıdaki gibi fiyasko
--dünya dönüyor--