0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok dogru söylüyorsunuz.. bu konu için herkes - alkış vericek ama... sizin oglunuz olsa ve yırtınsa araba için ne yaparsınız. ben isteyerek vermiyorum arabayı... kendiside rahatsız ehliyetsiz araba kullanmaktan.. baba yaşımı büyütelim deyip duruyor...
bir gün ufak bir kaza yapar o zaman görür anyayı konyayı sonra yemin eder; "bir daha ehliyetsiz geçmek yok direksiyona"bizzat yaşanmıştır, ucuz atlatılmıştır..
Bir musibet bin nasihattan iyidir.
Ali senin arabanın adı neydi?
Tabiki ehliyetsiz araba kullanan milyonlar var, özellikle kıyılamayan küçükler bizime evdede var Barışla aynı yaşıt bizde tabiki araba kıskanmadan veriyoruz erek babam gerekse ben benim kardeşim forumda dillendirmiyordu bunu ama Barışın şöyle bir huyu vardı sürekli ehliyetsiz araç kullandığını dile getirir birde ergenliği verdiği ateş olunca içinde iyisataştı herkese Sonra sonu biraz kötü oldu
senelerce evdeki 2. arabanın anahtarı vestiyerde asılı durdu. araba kullanmayı bilmeme rağmen bir kez bile anahtara dokunmadım. (arkadaşların ve en kötüsü kız arkadaşların aklımı çelmeye çalışmasına rağmen) bence ailelerin 15-16 yaşındaki çocuklarına araba kullanmayı öğretmeleri(trafiğe kapalı bir alanda olması şartıyla) ilerisi için mantıklı fakat bu çocukların başlarını belaya sokup sokmamaları kendi karakterleriyle alakalı. sonuçta her araba kullanmayı bilen genç trafikte ehliyetsiz dolaşmıyor.
türkay onu yaşadı.. istanbul yolunda 10 veya 20 ile giderken önüne bakmadıgı için çarptı arabaya allahtan adam anlayışlı çıktı zaten hasar yoktu yolumuza devam ettik.. tabi barış yan koltuga geçti... ve o olayda çok korkmuştu polis gelcek o olcak bu olcak diye... ve ondan sonra 2-3 ay araba kullanmadı, kullanmak istemedi....çok dogru söylüyorsunuz bizim aracında yedek anahtarı evde durur.. ama bikere bile benim haberim olmadan arabayı kullanmamıştır... ben yanındayken arabayı vermemin tek sebebi birşey oldugunda müdahele edebilmemdir....
türkay onu yaşadı.. istanbul yolunda 10 veya 20 ile giderken önüne bakmadıgı için çarptı arabaya allahtan adam anlayışlı çıktı zaten hasar yoktu yolumuza devam ettik.. tabi barış yan koltuga geçti... ve o olayda çok korkmuştu polis gelcek o olcak bu olcak diye... ve ondan sonra 2-3 ay araba kullanmadı, kullanmak istemedi....
Bu konu sanki daha evvel açılmıştı......