0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
köydeki torosa torolla diyorum... zaten benim oglan yazmış buraya jaws diye ( söylemesi ayıp atmışlar benim oğlanı forumdan )
neden türkay ?
dogru söylüyosun deli dolur kendisi.. arabada araba deyip duruyor... ehliyeti yok ama gerçekten benden güzel araba kullanıyor... arabayla çok ugraşıp dersleri kötü gelmeye başlayınca ver anahtarı , sonra baba matematikten 80 aldım , fizikten 90 aldım deyince veriyorum anahtarı geri
Ehliyeti yoksa niye veriyorsunuz anahtarı Allah muhafaza bir kazaya karışsa gençliğini yakar, dersler daha mı önemli?
çok dogru söylüyorsunuz.... ben ogluma güvenirim. tek başına araba kullandıgı 1-2 yi geçmez yani arabayı kaçırmaz.. kaçırırsa bidaha arabanın şöför koltugunu bırakın.. yan koltuga bile oturamıyacagını bildiği için.. öyle birşey yapmaz
Hobaaa Abi sen Barış Cihanın babasısın he Vay bee vallahi bende şaşırdım açıkcası... İşin özü arkadaşların dediği gibi deli doluydu sizin ufaklık....Tabiki ehliyetsiz araba kullanan milyonlar var, özellikle kıyılamayan küçükler bizime evdede var Barışla aynı yaşıt bizde tabiki araba kıskanmadan veriyoruz erek babam gerekse ben benim kardeşim forumda dillendirmiyordu bunu ama Barışın şöyle bir huyu vardı sürekli ehliyetsiz araç kullandığını dile getirir birde erenliği verdiği ateş olunca içinde iyisataştı herkese Sonra sonu biraz kötü oldu
Tartışmak ya da uzakmak niyetinde değilim onun içinde kısa kesiyorum, ne kadar güvenirseniz güvenin tek başına araba kullanması doğru değil.
Öyle diyorsunuz ama Muzaffer bey o gün Dörtnal'da bakım sonrası direksiyona oğlunuz geçti ve gittiniz.Siz yanında olun yada olmayın büyük bir riske atıyorsunuz kendinizi.Hele ki sanayi kazaların çok olduğu bir bölgede.Zamanında babam'da bize araba verirdi.Ama asla trafiğe çıkarmazdı.Ya arkadaşına ait sürücü kursunun eğitim pistinde yada askeriyenin halka açık eğitim alanında araba kullanırdık....
sizin oglunuz olsa ve yırtınsa araba için ne yaparsınız.
Benim ilk araba kullanışım söyle...Geçtim direksiyona,çalıştırdım arabayı,taktım vitesi 1'e ve yürüdüm gittim.Babamın ağzı açıkta kalmıştı.Yani ben arabalara bu kadar ilgili ve meraklı biriydim.Ama babamın bilinçlendirmesi doğrultusunda ve uygun gördüğü zamanlarda araba kullanıyordum.Sadece ben değil tabiiki benim dışımda abim ve kardeşimde öyleydi...Yani iş babamda bitiyordu....