Gönderen Konu: Arabalarımıza isim verelim  (Okunma sayısı 13860 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • yemyeşil inciler...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Arabalarımıza isim verelim
« Yanıtla #120 : Ocak 12, 2010, 11:31:22 »
tabiiikiiii,  timsaaahhh
iyi ki varsın toyota...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Ocak 12, 2010, 11:31:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #121 : Ocak 16, 2010, 21:25:48 »
köydeki torosa torolla diyorum...

zaten benim oglan yazmış buraya jaws diye ( söylemesi ayıp atmışlar benim oğlanı forumdan :) )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #122 : Ocak 16, 2010, 21:39:36 »
Gümüş
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #123 : Ocak 16, 2010, 21:45:43 »
köydeki torosa torolla diyorum...

zaten benim oglan yazmış buraya jaws diye ( söylemesi ayıp atmışlar benim oğlanı forumdan :) )
aha barışın babası mısınız ? şaşırdım :) memnun da oldum :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #124 : Ocak 16, 2010, 21:48:07 »
neden türkay ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #125 : Ocak 16, 2010, 21:49:15 »
neden türkay ?

Baba oğul üyeyi ilk defa gördük , ondan dolayıdır
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #126 : Ocak 16, 2010, 21:49:56 »
severdim :D çok deli dolu, yerinde duramayan biriydi :P sinir ederdi herkesi :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #127 : Ocak 16, 2010, 21:50:23 »
demek ondan atmışlar.. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #128 : Ocak 16, 2010, 21:53:53 »
dogru söylüyosun deli dolur kendisi..  arabada araba deyip duruyor... ehliyeti yok ama gerçekten benden güzel araba kullanıyor... arabayla çok ugraşıp dersleri kötü gelmeye başlayınca  ver anahtarı :) , sonra baba matematikten  80 aldım , fizikten 90 aldım deyince veriyorum anahtarı geri :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #129 : Ocak 16, 2010, 22:05:43 »
dogru söylüyosun deli dolur kendisi..  arabada araba deyip duruyor... ehliyeti yok ama gerçekten benden güzel araba kullanıyor... arabayla çok ugraşıp dersleri kötü gelmeye başlayınca  ver anahtarı :) , sonra baba matematikten  80 aldım , fizikten 90 aldım deyince veriyorum anahtarı geri :)

Ehliyeti yoksa niye veriyorsunuz anahtarı :( Allah muhafaza bir kazaya karışsa gençliğini yakar, dersler daha mı önemli?
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #130 : Ocak 16, 2010, 22:15:13 »
Ehliyeti yoksa niye veriyorsunuz anahtarı :( Allah muhafaza bir kazaya karışsa gençliğini yakar, dersler daha mı önemli?
çok dogru söylüyorsunuz.... ben ogluma güvenirim. tek başına araba kullandıgı 1-2 yi geçmez yani arabayı kaçırmaz.. kaçırırsa bidaha arabanın şöför koltugunu bırakın.. yan koltuga bile oturamıyacagını bildiği için.. öyle birşey yapmaz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #131 : Ocak 16, 2010, 22:19:35 »
çok dogru söylüyorsunuz.... ben ogluma güvenirim. tek başına araba kullandıgı 1-2 yi geçmez yani arabayı kaçırmaz.. kaçırırsa bidaha arabanın şöför koltugunu bırakın.. yan koltuga bile oturamıyacagını bildiği için.. öyle birşey yapmaz :)

Tartışmak ya da uzakmak niyetinde değilim onun içinde kısa kesiyorum, ne kadar güvenirseniz güvenin tek başına araba kullanması doğru değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #132 : Ocak 16, 2010, 22:21:12 »
Hobaaa Abi sen Barış Cihanın babasısın he :D :D :D  Vay bee vallahi bende şaşırdım açıkcası...  İşin özü arkadaşların dediği gibi deli doluydu sizin ufaklık....

Tabiki ehliyetsiz araba kullanan milyonlar var, özellikle kıyılamayan küçükler bizime evdede var Barışla aynı yaşıt bizde tabiki araba kıskanmadan veriyoruz erek babam gerekse ben benim kardeşim forumda dillendirmiyordu bunu ama Barışın şöyle bir huyu vardı sürekli ehliyetsiz araç kullandığını dile getirir birde erenliği verdiği ateş olunca içinde iyisataştı herkese :) Sonra sonu biraz kötü oldu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #133 : Ocak 16, 2010, 22:32:22 »
Hobaaa Abi sen Barış Cihanın babasısın he :D :D :D  Vay bee vallahi bende şaşırdım açıkcası...  İşin özü arkadaşların dediği gibi deli doluydu sizin ufaklık....

Tabiki ehliyetsiz araba kullanan milyonlar var, özellikle kıyılamayan küçükler bizime evdede var Barışla aynı yaşıt bizde tabiki araba kıskanmadan veriyoruz erek babam gerekse ben benim kardeşim forumda dillendirmiyordu bunu ama Barışın şöyle bir huyu vardı sürekli ehliyetsiz araç kullandığını dile getirir birde erenliği verdiği ateş olunca içinde iyisataştı herkese :) Sonra sonu biraz kötü oldu :)
biliyorum. o hikayeleri anlatırken yanında hep dayısı kuzeni yani birileri olur.. hatta dayısıyla kalkış yaparlar falan.... ama forum yetkilileri yaptıysa dogru yapmıştır..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #134 : Ocak 16, 2010, 22:35:19 »
   Crafter için tesis yıkamacılarından birisi "güle güle beyaz martı" dedi ve Crafter'ın adı "Beyaz Martı" olarak ölümsüzleşti...
   Peugeot 206'nın adıda "teneke"  :D
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #135 : Ocak 16, 2010, 22:36:07 »
Tartışmak ya da uzakmak niyetinde değilim onun içinde kısa kesiyorum, ne kadar güvenirseniz güvenin tek başına araba kullanması doğru değil.
bizim evimiz batıkent carrefoura çok yakın ve orda speedy diye bi tamirhane var. 1-2 kere arabayı oraya götürdü yağ değişimi için veya başka sebeplerden dolayı eve çok yakın oldugu için izin verdim zaten.. arabayla 1 dk sürmez.. başkada tekbaşına kullanmamıştır arabayı.. hatta ailede herkes ona danışır araba konusunda.. dayısıyla insignia almaya gittiler. dediki 1.6 turbo 180 hp , füme renk ve camfilmi.. füme ve cam filmini yapmadılar.. şimdi binpişmanlar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #136 : Ocak 16, 2010, 22:47:48 »
   Öyle diyorsunuz ama Muzaffer bey o gün Dörtnal'da bakım sonrası direksiyona oğlunuz geçti ve gittiniz.Siz yanında olun yada olmayın büyük bir riske atıyorsunuz kendinizi.Hele ki sanayi kazaların çok olduğu bir bölgede.Zamanında babam'da bize araba verirdi.Ama asla trafiğe çıkarmazdı.Ya arkadaşına ait sürücü kursunun eğitim pistinde yada askeriyenin halka açık eğitim alanında araba kullanırdık....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #137 : Ocak 16, 2010, 22:50:05 »
   Öyle diyorsunuz ama Muzaffer bey o gün Dörtnal'da bakım sonrası direksiyona oğlunuz geçti ve gittiniz.Siz yanında olun yada olmayın büyük bir riske atıyorsunuz kendinizi.Hele ki sanayi kazaların çok olduğu bir bölgede.Zamanında babam'da bize araba verirdi.Ama asla trafiğe çıkarmazdı.Ya arkadaşına ait sürücü kursunun eğitim pistinde yada askeriyenin halka açık eğitim alanında araba kullanırdık....
çok dogru söylüyorsunuz.. bu konu için herkes - alkış vericek ama... sizin oglunuz olsa ve yırtınsa araba için ne yaparsınız. ben isteyerek vermiyorum arabayı... kendiside rahatsız ehliyetsiz araba kullanmaktan.. baba yaşımı büyütelim deyip duruyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #138 : Ocak 16, 2010, 22:55:07 »
sizin oglunuz olsa ve yırtınsa araba için ne yaparsınız.
   Benim ilk araba kullanışım söyle...Geçtim direksiyona,çalıştırdım arabayı,taktım vitesi 1'e ve yürüdüm gittim.Babamın ağzı açıkta kalmıştı.Yani ben arabalara bu kadar ilgili ve meraklı biriydim.Ama babamın bilinçlendirmesi doğrultusunda ve uygun gördüğü zamanlarda araba kullanıyordum.Sadece ben değil tabiiki benim dışımda abim ve kardeşimde öyleydi...Yani iş babamda bitiyordu....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #139 : Ocak 16, 2010, 23:02:19 »
   Benim ilk araba kullanışım söyle...Geçtim direksiyona,çalıştırdım arabayı,taktım vitesi 1'e ve yürüdüm gittim.Babamın ağzı açıkta kalmıştı.Yani ben arabalara bu kadar ilgili ve meraklı biriydim.Ama babamın bilinçlendirmesi doğrultusunda ve uygun gördüğü zamanlarda araba kullanıyordum.Sadece ben değil tabiiki benim dışımda abim ve kardeşimde öyleydi...Yani iş babamda bitiyordu....
dogru söylüyorsunuz ama aynı kuşak değilsinizki oglumla. bizim ben küçükken arabamız bile yoktu 9 kardeştik.. hangimizi okutucak babamız zor okuturdu bizi.. ne arabası.. okula yürüyerek giderdik.. benimde oglum ilk kullandıgı araba 94 model dogandı.. boyu yetmezdi ama ilk kullanışta arabayı kaldırmıştı.... heves edip internetten fuarlardan ordan burdan ilgilenince bir bakmışsınız benden çok şey biliyor.. yeni dörtnalın yanında 2-3 dükkan yanında  bir modifiye dükkanı var bilirsiniz.. biz dörtnaldayken bir araba geldi ve.. ooo msupra dedi.. o ne ya dedim.. arabayı gösterdi. sonra anlatmaya başladı bu adam aslında mimar bitanedaha arabası var bu araba 1000 beygir.. falanda filanda... yani kuşaklar farklı oldugu için çok farklı bi durum