0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet teşekkür ederim kardeşim , verilmiş sadakamız varmış diyelim , dediğin gibi ne insanlar var araba tertemiz dedirtip bana biton yol yaptırttı boşu boşuna üstelik kardeşim ve bende 1 er iş gününden olduk
öncelikle yorumun için teşekkür ederim , Kocaeline herzaman geliyorum ben istersen görüşebiliriz kızmana gerek yok aslında koceliden başka toyotacılarda varsa bi mangal düzenliyelim hep birlikte, bu arada far yüksekliğim şehir içinde herzaman 2 de şehirler arası yollarda ise 0 da duruyor
Rica ederim abicim... Abi zaten herkes karşısındakini çok çok az bile düşünse dünyada problem kalmaz diye düşünüyorum ama işte malum günümüzde... Bahsetmişsin zaten o insanın düşünce belli o marşa basınca gitmeye devam etsin Birgün aklı başına gelir ya bu dünyada ya da göçünce
Mümkünse 2 tane olsun bende arıyorum
Aradığım cümle işte bu O zaman hemen bir konu açıyoruz tarih belirleyip mangallıyoruz
Mesut, xenonlar hayırlı olsun, araca çok güzel bir hava katmış.
kesinlikle sana katılıyorum , herşeyin başı zaten karşılıklı hoşgörü, herkez birgün günahlarının bedelini ödeyecek, bu şahıs benim ahımı aldı , daha fazlada bişey söylemem gerek yok sanırım Ahmet
xenon lar güzelmiş. yol manzarası da harika. bu kadar emeğe de +1 haktır heralde.
Yok abi yok diğer tarafta da lazım insana alacaklısın ne mutlu Abi bu arada nacizane küçük bir uyarı bu Emre Açık'tan uzak dur
diğer tarafta eminimki lazım olucaktır Emre açık konusuna gelince dün bi yazında şunu okudum , inanamıyorum bu çocuğa hak vericeğim günlerdemi gelicekti tarzında bi yazı yazmışsın hayrola
Hayırlı olsun Mesutcuğum. Sizin bu hb sollere hastayım bu aralar. Arabanda çok güzel. Maşallah.
yatırım yapmış oldun abi Evet abi forum hayatımda ilk defa Emreyle bir konuda hemfikir oldukta o işin latife tarafı tabi iyi bir kardeşimizdir Emre, aramızda öyle bir tezatlık var sadece şakalaşiyoruz da
sende kocaeli toplantısına gelirsin ozaman
27 yada 28 i olabilirmi ne dersin olurmu
Yanı başımdan geçtinde haber vermedin hee... Ara gaz verseydin duyardım ben
Teşekkürler , karşıdan gelen hiçbir sürücü sellektör yapmadı daha bugüne kadar 2 hafta içinde ki dün gece yola çıktığımızda hertaraf zifiri karanlıktı ve otobanın karşı şeridi o saatte ne hikmetse doluydu ve ona ramen kimse sellektör yapmadı Ferdi kardeşim gece çıktık yola dönüştede aceleyle döndük biran önce babam kardeşim ve eşide vardı yolculuk ve uykusuzluk yormuştu eve gidelim biran önce diye tutturdular, bartına araba almaya gittik adamla telefonda 3 gün boyunca konuştum araçta bi sorun varsa gelmiyim diye , kesinlikle bişey yok buyrun gelin dedi hep bi gittik araç komple boyalı ve boyasıda berbat bir işçilikle yapılmış onun dışında araç ön soldan darbe almış motor kulağı kırlımış kaynatılmış , klima boruları yamulmuş elle düzeltilmiş , araç opel corsa 1.3 CDTI , turbosundan ince bi tiz ses geliyordu ayrıca , adamda bana yutturmaya çalışıyo yok efendim çip tuning yapılmışta o ses onun gücünden geliyomuş , çüşşşş ayrıca ön disk yüzeylerinde pürüzler vardı yeni disk ve balata ister, devriyaj bitik ve son olarakta ya vitesin dişlilerinde yada senkromeçte kayma vardı araç 2. vitese bi geçiyo bi geçmiyo , devir düşürünce zar zor geçiyordu . 1 günlük iş günümüz yol yorgunluğu ve giden 150 YTL benzin parasıyla geri döndük
bartına kadar gelmişin hiç haberimiz olmadı. ferdi gibi bende üzüldüm şimdi. haberim olsaydı ben sana ön inceleme yapıverirdim. neyse geçmiş gitmiş. farlar güzel görünüyor. hayırlı olsun.
Abi o tarihlerde gizli planlar olabilir pm den devam edelim Bu arada konuyu dağıttık Araba ve resimler gerçekte 10 numara abicim Allah kaza bela vermesin
düşünün ben birde bu yolculuğa, babamı, kardeşimi ve eşinide götürdüm , toplamda 750 km yol gittik geldik sonuç hayal kırıklığı, birde ben adama sorunlardan bahsettim dedim fiyatı buna göre belirlerim bana dediği ise ben arabanın dışına bakarım marşa basıncada çalışırsa tamamdır o araba , dedimki siz daha önce araba almadınız sanırım böylşe arabamı alınır, içinde can taşıyorsun herşeyine bakıcaksın , ayrıca araç istanbuldan zonguldak'a sonrada bartına gitmiş plaka 3 kere değişmiş, istanbulda 4 opel servisini aradım hatta ruhsatta yazan servisi bile aradım bu araç bize hiç servise gelmemiş dediler şase numarasını verince , ayrıca bartına en yakın serviside aracım bu araç bize servise gelmemiş dedi onlarda araç alındığından bu yana hiç servise girmemiş gülermisin ağlarmısın. teşekkür ederim, eklerim ancak inip çekmem lazım ayrıca bu göreceli bi kavram aracın duvara uzaklığı nekadar olmalı bu tespit için
.3 Metre uygun olur kısa farları yakıp resim çekebilirsin.