Gönderen Konu: Corolla xenon + bolu manzarası  (Okunma sayısı 4922 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Corolla xenon + bolu manzarası
« : Haziran 08, 2009, 19:04:12 »
uzun zamandır düşündüğüm ve forumdan birkaç arkadaşında arıza ışığı yanmıyor demesi üzerine 2 hafta önce xenon taktırttım 8000K lık ancak yeni resim çekme fırsatım oldu, gece 04:00 sularında Kocaeli / Gebzeden  -  Bartına doğru yola çıktık 740 km civarında yol yaptık git gel :) gece xenonlar bi harika :) bolu dağını tırmanırken ve gün doğarkende resimler çektim bu arada bolu dağını tımanırken göstergelere dikkat edin trafik kurallarına uyalım :) bu tünelde daha önce birtane T-Sport 220 yapmış ve youtube koymuştu , bu nedenle örnek bir resim çekmek istedim, bu arada araçta 4 kişi vardı ve rahatlıkla bolu rampasını tımandı :)

Toyota Club Türkiye

Corolla xenon + bolu manzarası
« : Haziran 08, 2009, 19:04:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 98 Corolla XEI Special
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla xenon + bolu manzarası
« Yanıtla #1 : Haziran 08, 2009, 19:40:06 »
Elinize sağlık fotoğraflar harika kullandığınız xenon'ların markası nedir?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Haziran 08, 2009, 20:01:59 »
Elinize sağlık fotoğraflar harika kullandığınız xenon'ların markası nedir?

GTI olması lazım xenon beyinlerinin üzerinde GTI yazıyor , 2 yıl garantili , ampul dipleri metal değil. metaller sanırım ısınınca farın içine oturduğu yuvayı eritiyormuş , bu nedenle bunu tercih ettim ayrıca xebobları takan şahıs daha öncede müzik sistemimi takmıştı,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 08, 2009, 20:04:35 »
Güzel olmuş, iyi günlerde kullanın karşıdan gelen sürücülerin gözlerini kör etmez inşallah. :)
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 08, 2009, 20:11:07 »
Yanı başımdan geçtinde haber vermedin hee... :) Ara gaz verseydin duyardım ben :D
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Haziran 08, 2009, 20:26:44 »
Güzel olmuş, iyi günlerde kullanın karşıdan gelen sürücülerin gözlerini kör etmez inşallah. :)

Teşekkürler , karşıdan gelen hiçbir sürücü sellektör yapmadı daha bugüne kadar 2 hafta içinde ki dün gece yola çıktığımızda hertaraf zifiri karanlıktı ve otobanın karşı şeridi o saatte ne hikmetse doluydu ve ona ramen kimse sellektör yapmadı :)

Yanı başımdan geçtinde haber vermedin hee... :) Ara gaz verseydin duyardım ben :D

Ferdi kardeşim gece çıktık yola dönüştede aceleyle döndük biran önce babam kardeşim ve eşide vardı yolculuk ve uykusuzluk yormuştu eve gidelim biran önce diye tutturdular, bartına araba almaya gittik adamla telefonda 3 gün boyunca konuştum araçta bi sorun varsa gelmiyim diye , kesinlikle bişey yok buyrun gelin dedi hep bi gittik araç komple boyalı ve boyasıda berbat bir işçilikle yapılmış :( onun dışında araç ön soldan darbe almış motor kulağı kırlımış kaynatılmış , klima boruları yamulmuş elle düzeltilmiş , araç opel corsa 1.3 CDTI , turbosundan ince bi tiz ses geliyordu ayrıca , adamda bana yutturmaya çalışıyo yok efendim çip tuning yapılmışta o ses onun gücünden geliyomuş , çüşşşş :) ayrıca ön disk yüzeylerinde pürüzler vardı yeni disk ve balata ister, devriyaj bitik ve son olarakta ya vitesin dişlilerinde yada senkromeçte kayma vardı araç 2. vitese bi geçiyo bi geçmiyo , devir düşürünce zar zor geçiyordu . 1 günlük iş günümüz yol yorgunluğu ve giden 150 YTL benzin parasıyla geri döndük :( :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 08, 2009, 20:57:48 »
Bununla geçmiş olsun. Bir ara seat almıştın o ne oldu?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 08, 2009, 21:18:15 »
+1  >:( Hııı

Far yükseklik ayarını kaçta tutuyorsun?

footgraflarda güzel.Yolun çoğu da güzel.Araç zaten güzel. 10 numero 5 yıldız  :alkis:
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #8 : Haziran 08, 2009, 21:35:37 »
ya evet böyle durumlar çok oluyor başka bir ile gidince mecbur alacaksın diye satıcı adam sizi oraya getirmek istiyor yalan söylüyor bu nekadar ayıp bir şey ya kardeşim sen arabanın neyi var bana söle bende ona göre düşünür alırım bişey yok deyip de bişey çıkarsa alacaksam da almam ben...
yeşil SİS avenSİS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • gülerek kaybettiklerini ağlayarak kazanamazsın..
« Yanıtla #9 : Haziran 08, 2009, 21:38:50 »
Mesut bey iyi günlerde kullanın.Ne kadar dağıldığını anlamak için duvar resmini görmek lazım
bir tane o şekilde resim ekleyebilir misiniz?mesela bunun gibi resimleriniz ışığın dağıldığını gösteriyor sanırım. 

COROLLA 97 GLİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Haziran 08, 2009, 21:49:22 »
Bununla geçmiş olsun. Bir ara seat almıştın o ne oldu?

onada 2500 YTL masraf yaptım en son 3 piston bujiye yağ atmaya başlayınca elden çıkardım hemen :) varsa yoksa Toyota abi başkasını tanımam :)

+1  >:( Hııı

Far yükseklik ayarını kaçta tutuyorsun?

footgraflarda güzel.Yolun çoğu da güzel.Araç zaten güzel. 10 numero 5 yıldız  :alkis:

öncelikle yorumun için teşekkür ederim , Kocaeline herzaman geliyorum ben istersen görüşebiliriz kızmana gerek yok :) aslında koceliden başka toyotacılarda varsa bi mangal düzenliyelim hep birlikte, bu arada far yüksekliğim şehir içinde herzaman 2 de  şehirler arası yollarda ise 0 da duruyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Haziran 08, 2009, 21:55:23 »
ya evet böyle durumlar çok oluyor başka bir ile gidince mecbur alacaksın diye satıcı adam sizi oraya getirmek istiyor yalan söylüyor bu nekadar ayıp bir şey ya kardeşim sen arabanın neyi var bana söle bende ona göre düşünür alırım bişey yok deyip de bişey çıkarsa alacaksam da almam ben...

düşünün ben birde bu yolculuğa, babamı, kardeşimi ve eşinide götürdüm , toplamda 750 km yol gittik geldik sonuç hayal kırıklığı, birde ben adama sorunlardan bahsettim dedim fiyatı buna göre belirlerim bana dediği ise  ben arabanın dışına bakarım marşa basıncada çalışırsa tamamdır o araba , dedimki siz daha önce araba almadınız sanırım böylşe arabamı alınır, içinde can taşıyorsun herşeyine bakıcaksın , ayrıca araç istanbuldan zonguldak'a sonrada bartına gitmiş plaka 3 kere değişmiş, istanbulda 4 opel servisini aradım hatta ruhsatta yazan servisi bile aradım bu araç bize hiç servise gelmemiş dediler şase numarasını verince , ayrıca bartına en yakın serviside aracım bu araç bize servise gelmemiş dedi onlarda :) araç alındığından bu yana hiç servise girmemiş :D gülermisin ağlarmısın

Mesut bey iyi günlerde kullanın.Ne kadar dağıldığını anlamak için duvar resmini görmek lazım
bir tane o şekilde resim ekleyebilir misiniz?mesela bunun gibi resimleriniz ışığın dağıldığını gösteriyor sanırım. 

teşekkür ederim, eklerim ancak inip çekmem lazım ayrıca bu göreceli bi kavram aracın duvara uzaklığı nekadar olmalı bu tespit için

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 08, 2009, 22:03:46 »
footgraflarda güzel.Yolun çoğu da güzel.Araç zaten güzel. 10 numero 5 yıldız  :alkis:

+41
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Haziran 08, 2009, 22:47:07 »
Ahmet abi teşekkür ederim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #14 : Haziran 08, 2009, 23:09:21 »
fotolar  ve araban gerçekten çok güzelmiş hakkaten maşallah :)
96 GLİ a/c

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Haziran 08, 2009, 23:22:40 »
araban cok güzel iyi gunlerde kullan.Bende serviste 6000 k takmıstım far sevıye ayarını 3- 4 arasında kullanıyorum..3ten asagı düştügüm zaman karsıyı cok yoruyor gibime gelıyor..Bende karsıdakı sürücüye zarar vermemek ıcın genellıkle 4 te kullanıyorum ozaman selektor yapan olmuyor ama ınadına uzunlarla gelen olursa sevıye 0 ve uzunları acıyorum ozaman düşüyor.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Haziran 08, 2009, 23:28:11 »
Mehmet kardeşim çok teşekkür ederim yorumun için, avatarındaki alette çok şık bişey yalnız :) bizdede vardı zamanında ehliyetimi almadan önce almıştı babam ilk eve garaja getirdiğinde her gece yemekten sonra araca gider içine biner radyo dinlerdim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Haziran 08, 2009, 23:31:00 »
araban cok güzel iyi gunlerde kullan.Bende serviste 6000 k takmıstım far sevıye ayarını 3- 4 arasında kullanıyorum..3ten asagı düştügüm zaman karsıyı cok yoruyor gibime gelıyor..Bende karsıdakı sürücüye zarar vermemek ıcın genellıkle 4 te kullanıyorum ozaman selektor yapan olmuyor ama ınadına uzunlarla gelen olursa sevıye 0 ve uzunları acıyorum ozaman düşüyor.

Teşekkür ederim Tuncay, ben 2 hafta önce taktırdım xenonları daha öncede bahsettiğim gibi şehir içinde 2 , şehir dışında 0 da kullanıyorum ve daha şimdiye kadar hiç tepki almadım, garajda devamlı burundan duvara yanaştığım için eski sarı ampullerle ışık hüzmesinin seviyesine alışmıştım park ederken :) xenonlarlada çok bi fark yok açıkçası aynı çizgiyi yine yakalıyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Haziran 08, 2009, 23:43:31 »
    Mesut abi çok güzel olmuş resimler Xenon larıda güle güle kullan inşallah... Keşke fotoları daha anlamlı bi gezide çekmiş olsaydın ama olsun Allah beterindne saklasın ne dolandırıcı insanlar var...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Haziran 08, 2009, 23:51:12 »
    Mesut abi çok güzel olmuş resimler Xenon larıda güle güle kullan inşallah... Keşke fotoları daha anlamlı bi gezide çekmiş olsaydın ama olsun Allah beterindne saklasın ne dolandırıcı insanlar var...

Ahmet teşekkür ederim kardeşim , verilmiş sadakamız varmış diyelim , dediğin gibi ne insanlar var araba tertemiz dedirtip bana biton yol yaptırttı boşu boşuna üstelik kardeşim ve bende 1 er iş gününden olduk