0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elinize sağlık fotoğraflar harika kullandığınız xenon'ların markası nedir?
Güzel olmuş, iyi günlerde kullanın karşıdan gelen sürücülerin gözlerini kör etmez inşallah.
Yanı başımdan geçtinde haber vermedin hee... Ara gaz verseydin duyardım ben
Bununla geçmiş olsun. Bir ara seat almıştın o ne oldu?
+1 Hııı Far yükseklik ayarını kaçta tutuyorsun?footgraflarda güzel.Yolun çoğu da güzel.Araç zaten güzel. 10 numero 5 yıldız
ya evet böyle durumlar çok oluyor başka bir ile gidince mecbur alacaksın diye satıcı adam sizi oraya getirmek istiyor yalan söylüyor bu nekadar ayıp bir şey ya kardeşim sen arabanın neyi var bana söle bende ona göre düşünür alırım bişey yok deyip de bişey çıkarsa alacaksam da almam ben...
Mesut bey iyi günlerde kullanın.Ne kadar dağıldığını anlamak için duvar resmini görmek lazımbir tane o şekilde resim ekleyebilir misiniz?mesela bunun gibi resimleriniz ışığın dağıldığını gösteriyor sanırım.
footgraflarda güzel.Yolun çoğu da güzel.Araç zaten güzel. 10 numero 5 yıldız
araban cok güzel iyi gunlerde kullan.Bende serviste 6000 k takmıstım far sevıye ayarını 3- 4 arasında kullanıyorum..3ten asagı düştügüm zaman karsıyı cok yoruyor gibime gelıyor..Bende karsıdakı sürücüye zarar vermemek ıcın genellıkle 4 te kullanıyorum ozaman selektor yapan olmuyor ama ınadına uzunlarla gelen olursa sevıye 0 ve uzunları acıyorum ozaman düşüyor.
Mesut abi çok güzel olmuş resimler Xenon larıda güle güle kullan inşallah... Keşke fotoları daha anlamlı bi gezide çekmiş olsaydın ama olsun Allah beterindne saklasın ne dolandırıcı insanlar var...