0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hızla artan bir ses mi? direksiyonda titremeye sebep olan bir ses mi? Sağa sola çekme yapıyormu aracınız? kaymak asfaltta denediniz mi ? Birde genel olarak bi duruma değinmek istiyorum. Araçlarımızla ilgili bir sorun olduğunda konu açarken olabildiğince çok veri yazmanızı önemle rica ediyorum tüm arkadaşlardan. Aksi halde bilinmeyen bir problem hakkında burdan ne yazarsak yazalım bir sonuca ulaşmamız imkansıza yakın.Saygılar
..göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.sizinde belirttiğiniz gibi,hızla artan bir ses bu.fakat ne direksiyonda bir titreme,nede sağa-sola kayma var.sadece çok belirgin bir şekilde rahatsız edici bir ses...
Arkadaşım ben senin anlattıklarından firen balatasından ıslık gibi ses geldiğini düşündüm açıkçası. Çünkü aynısı benim de başıma geldi. Büyük ihtimalle ıslık sesi gibiyse odur. Gelişmelerden haberdar edersen problemi daha iyi anlamamıza yardımcı olmuş olursun.
..benim korkumda frenlerle alakalı bir sorun olabileceği.gerçi frenlerden gayet memnunum fakat aracım 55.000 km de ve benden önceki sahibini bilmem ama,ben hiç bir işlem yaptırtmadım bu güne kadar fren aksamına(aracı 40.000 km'de satın almıştım).arkadaşlar fren balatalarının ömrü ne kadardır,bittiğini nasıl anlarız ve sakıncaları nelerdir?..
sesi de bi anlatsaydın?? )hızla artan ses tamam daaa ıslık gibi mi,tıkırtı mııııı nedir yani??