Gönderen Konu: trafik kazalarında karşı yol niye kapanır...  (Okunma sayısı 1164 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
trafik kazalarında karşı yol niye kapanır...
« : Haziran 07, 2009, 12:15:36 »
arkadaşlar geçenlerde e-5 üzerinde seyir halindeyken trafik birden kilitlendi,birden dediğime bakmayın hatta sağlam fren yapanlar bile vardı,lastiklerin ciyaklama sesleri buna işaretti...arka koltukda uyuyan ufaklığımız birden kendini yer döşemesinde buldu, bu arada bir yandan ufaklığın ağlama sesleri bir yandan ani sıkışan trafik neler olduğunu anlamaya çalışıyordum...yaklaşık 700 mt böyle gittikden sonra trafiğin nedeni anlaşıldı...

karşı geliş istikametindeki şeritte kaza  vardı ama bizim gidiş şeritimiz tıkalıydı,kaza yerinde polis var, 2 tane ambulans var,yol emniyeti kontrollü sağlanıyordu, fakat bizim şeritteki araçlar kaza yerine bakmakdan ilerleyemiyorlardı abi bi türlü aklım mantığım almıyor,kaza yerine bakacağım diye arkandaki araçları tehlikeye sokmanın yada kaza yerini polis gibi inceleyerek geçmenin bi anlamı varmı? türkiyede genelde bu şekilde sanırım  :(

Toyota Club Türkiye

trafik kazalarında karşı yol niye kapanır...
« : Haziran 07, 2009, 12:15:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: trafik kazalarında karşı yol niye kapanır...
« Yanıtla #1 : Haziran 07, 2009, 13:26:15 »
kesinlikle bu şekilde bizim insanlarımız, çok sinir bozucu bir olay benimde çok defalar başıma geldi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Haziran 07, 2009, 14:15:19 »
yahu biz türkler ne acaipiz  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 07, 2009, 16:37:18 »
  İnsan yaptığının sonuçlarınıda düşünebilmeli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • henüz toyota kullanmıyorum ama sevdim buraları..
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 07, 2009, 17:17:32 »
Konu başlığını okuyunca bende karşı şerit neden trafiğe kapatılır onu soruyorsunuz zannetmiştim.  Konu ile alakası yok ama ben yinede yazayım karşı şerit bizim ülkemizde emniyet şeridi tam ihtiyaç olduğunda ya bu trafik niye akmıyor diye emniyet şeridine dalan saygısızlar tarafından kullanıldığından ambulasın ulaşımı için kapatılır ve ambulans ters yönden ulaştırılır malesef arkadaşlar... Bu işte öyle zordur ki trafik içinde emniyet şeridi açık olsa 5 dakikalık mesafede olan ambulans merkeze feryat eder sonrasında alternatif yoldan başka bir ambulans devreye girer karşı şerit kapatılır ve oradan ulaştırılır buda yarım saati alır... Kaza başındaki görevliler vede vatandaşlarda saç baş yolar ambulans nerde kaldı diye...
2001 vtec Civic-2000 vvt-i Corolla- 97 Efsane Kasa Gli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 07, 2009, 23:49:36 »
HAklısın Alper geçenlerde Amerikada bir resim vardı işte medeniyet diye fırtına mı yaangın mı birinden kaçarken o panikle bile güvenlik şeridi bomboştu. Burda düşünemiyorum bile.  Toplum olarak meraklı bir milletiz ya tabi bir de yorumlamak lazım olayı haliyle bekleniyo orda ondan sonra da trafik felç.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Haziran 08, 2009, 00:30:09 »
HAklısın Alper geçenlerde Amerikada bir resim vardı işte medeniyet diye fırtına mı yaangın mı birinden kaçarken o panikle bile güvenlik şeridi bomboştu. Burda düşünemiyorum bile.  Toplum olarak meraklı bir milletiz ya tabi bir de yorumlamak lazım olayı haliyle bekleniyo orda ondan sonra da trafik felç.

istanbulda emniyet şeridinin gereksiz şekilde kullanılmasıyla ilgili olarak,yanlış hatırlamıyorsam 1 senedir ist.büyük şehir belediyesi trafik merkezi ile trafik şubenin ortak çalışması sonucu emniyet şeritlerini görecek şekilde kameralar konulduğu ve araçların gereksiz kullanımında ceza kağıdı resimli olarak adrese gönderildiğidir...