Gönderen Konu: Gaziantep toyota servisi hakkında bilgi????  (Okunma sayısı 1871 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
Gaziantep toyota servisi hakkında bilgi????
« : Haziran 06, 2009, 01:33:22 »
Selam arkadaşlar bugün işten geldim eve baktım arabada bi siyah bi çizgi var 2cm kadar bide nokta noka bikaç tane yer var ula dedim bune böle çocuklar yaptı diye düşündüm sonra  baktım çizmiş birisi arabayı çıkarırken allahtan öle ciiddi bişey değil biraz sinir oldum ama alıştım sonra :) ayın 15 inden sonra Gaziantepe servise gidip yaptırim diyorum nasıldır acaba ordaki arkadaşlar? İlgilenirler mi? Bana referans olacak arkadaş arıyorum forumda :) Mesela daha önce muğla YA-TU ya gittim sağolsunlar çok ilgilendiler bizimle.Yardım için teşekkürler..iyi geceler

Toyota Club Türkiye

Gaziantep toyota servisi hakkında bilgi????
« : Haziran 06, 2009, 01:33:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: Gaziantep toyota servisi hakkında bilgi????
« Yanıtla #1 : Haziran 06, 2009, 02:05:47 »
Kardes Gaziantep muhittinoglu iyidir..Benım aracın bakımlarını onlar yapıyor sürekli..Servis danısmanı ilker var sıcakkanlı ıyı bır insan..Servis müdürü ali bey var ıkısıde yardımcı olur..Zaten turkıyenmın  neresındekı toyota servısıne gıtsen rotüs ücretsız..Ayrıca aracınıza parta cıla yaptırıp boya koruma falan yaptırsanız daha ıyı olur tek  rotüşle kaptmak yerıneç..Servis danısmanını tuncay dersenız lacivert hb nın sahıbı dıye tanıyacaktır sızede yardımcı olurlar..Gecmiş olsun allah daha kötüsünden korusun ben ılk aldıgımda cok zorumda gidiyodu cizdikleri zmaan elımde fırca boya ıle gezıyodum.Ama artık hıc takmıyom bıde gec yıkıyom  nekadar temız olursa millet okadar sürtünüyo yakın gecıyor pis olursa toz olmasın ustu dıye uzak gecıyor..Bırak bosver cızıklerı kalsın pasta cıla  boya korum yaptır..Ya sen marketten kardees cizik gıderıcı pasta alsan  sen bıle cıkartırsın valla bak altı üstü 10 tl yı bulmas bırısı sürttükce devamlı kullanırısın
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
Ynt: Gaziantep toyota servisi hakkında bilgi????
« Yanıtla #2 : Haziran 06, 2009, 14:28:01 »
Valla kardeş anlasam keşke yaparım ama çekiniyorum.sıfır aracın böyle bi derdi var işte.Yardımınız için teşekkürler.Arka plastikte ve bi tanesi var 2 cm kadar bi çizik.Belki oraya zımpara falan atmaları gerekebilir.çünkü yüzeyi pürüzlü biraz.15 inden sonra bi gidim bakalım olmazsa gitmişken boya koruma yaptırim bide bu direksiyonda bi parça değiştiriyorlarmış sanırım değişmesi  gerekiyorsa onu söylerim aradan çıkar.belki bide park sensörü taktırabilirim lazım oluyor..Acaba boya koruma ve park sensörü ne kadara olur bilgisi olan arkadaş varmı?