0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bmw, mercedes gibi luks aracları getirmek fiyat acısından avantajlı oluyor.borusan , kosifler dehşet karlar koyduğu için bu işi yapan galeriler var.garanti konusunda sıkıntı olabiliyor, ama borusanın bu tip bmwlere de garanti verdiğini duymuştum.
Maliyet açısından aman aman bir fark yok(Tapi yani).Ancak tek avantajı aracın donanım vs.nin ana fabrika verileri ile örtüşmesi.Zira Türkiye, Avrupa ve Amerika tarafından 3.dünya ülkesi olarak görülüyor(!) maalesef.
Konuyu biraz daha açayım.Ben Amerika'dan 5.28 Bmw getirdim(O km.)Konteyner masrafı,gümrükte işi zorlaştırmak için gösterilen dirençler(şahsi tabii),vergiler vs.Türkiye deki fiyatını buldu.Garanti ve servis açısından ;ABD den aracı alırken Borusan ile yaptıkları görüşme ve işlemlerle bu konu da halledildi.Araç Türkiyede satılan aynı model araçtan donanım olarak farklı.Yani arabacı deyimi ile muayyer.Türkiye ye gönderilenler(ithal edilenler) motor hacimlerinde bile farklılık gösteriyor(yaklaşık 500 cc.ye kadar)En basitinden yani.Bilgi vermeye çalıştım.
Misafir Arac kastediyorsan sanirim getiremiyorsun.TC vatandasi olmasalarda bu hakki senin veya annenin (Türk ise) üstünden otomatik aliyorlar. Sanirim o yüzden onlarda MA plakali arac kullanamiyorlar.%100 emin degilim.
Lütfen imla kurallarımıza biraz daha dikkat edelim! okurken gözlerim yoruluyor
Genelde tüm araçların TR paketlerinde yollar kotu oldugu icin normale gore biraz daha yukses suspansiyon sistemi tercih ediliyor.