Gönderen
Konu: Bak Şu Fransızlara !!!! (Okunma sayısı 2736 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
« Yanıtla #8 : Ekim 11, 2006, 02:15:44 »
siddetle sunu savunuyorum bu olayların sonucu savas olacak ortadogudaki ılımla devlet sacmalıklarımız yuzunden bisey yapamıyolar olayın boyutunu degistirip bazı seyleri unutturmaya calisiyolar sozde ermeni soykırımıda buna buyuk ornek tir. Ne diyim allah devletimizin butunlugune goz dikenlerin iki yakasını bir araya getirmesin.

Parola 61 Türk'lüğünden şeref duyan Sevdamın özü Özgürce dolaştığım sokaklarda aldığım her soluğun verdiği rahatlıktan iba
(Gizli Üye)
« Yanıtla #9 : Ekim 11, 2006, 19:03:38 »
hepsini bir yere toplayıp yakmak en fikir. karşılarına geçip de bir cugara iyi gider.(sigara kullanmam ama böyle bir manzara karşısında zevkden içerim).TÜRKLERE yalvarırken görmek en büyük mutluluk olur benim için.(her millet de olduğu gibi onlarda da gerçekci olan iyiler var.buyüzden iyileri tenzil ediyorum. bu düşüncem yedikleri tabağa sı.... içindir)

(Gizli Üye)
« Yanıtla #10 : Ekim 12, 2006, 18:13:12 »
yasa meclisten geçti orhan pamuk da nobeli aldı artık ülkemizi yıkmaya çalışanlar bi taraflarına kına yakarlar

(Gizli Üye)
« Yanıtla #11 : Ekim 12, 2006, 20:06:25 »
ülkemizi yıkmaya çalışanlar bi taraflarına kına yakarlar [/quote]
İsterlerse vücutlarının heryerine kına yaksınlar hatta o kınaları ......... BU VATAN YIKILMAZ......

Auris'11 A/T Passat B8'15 TSI
(Gizli Üye)
« Yanıtla #12 : Ekim 12, 2006, 21:14:40 »
Bence çok güzel oldu.Adamlar kendi kendilerine bu kadar güzel bir cevap veremezlerdi. Hele biz hiç veremezdik. Kendilerine yakışanı yaptılar. Bu olay Fransa'nın bir yüz karası olarak hiç bir zaman unutulmayacak.
Orhan Pamuk adlı Türk olmayan yazarı da kutluyorum.
Bu olaylarla Türkiye'ye hiç bir şey olmaz.Başımızda bunlardan da beteri olsa toprak verecek halimiz yok ya... Türkiye sınırları içerisinde başka bir devletin kurulması söz konusu olamaz. Çünkü sağcısı solcusu, dindarı dinsizi hiç kimse bunu kabullenmez. Gerekirse omuz omuza savaş verilir gereken yapılır...

(Gizli Üye)
« Yanıtla #13 : Ekim 12, 2006, 21:14:59 »
Arkadaşlar Düşmanlar açığa çıkıyor işte yavaş yavaş resmen ben senin düşmanınım diyor bu kervana fransa Meclis Onaylı olarak katılmış durumda ne güzel dimi düşmanlarımızı yakından tanıyoruz..
Yaşasın Büyük Türkiye (Ne mutlu bizi çekemeyen düşmanlarımız var ozaman hep beraber kıskananlar çatlasın diyelim)

Always TOYOTA
(Gizli Üye)
« Yanıtla #14 : Ekim 12, 2006, 22:52:43 »
Yapana değil yaptırana bakacaksın, Cumhuriyet tarihinin en pasif dış politikasını yürütenler bir taraflarına kına yaksınlar asıl...

(Gizli Üye)
« Yanıtla #15 : Ekim 12, 2006, 23:20:00 »
Arkadaşlar Düşmanlar açığa çıkıyor işte yavaş yavaş resmen ben senin düşmanınım diyor bu kervana fransa Meclis Onaylı olarak katılmış durumda ne güzel dimi düşmanlarımızı yakından tanıyoruz..
Yaşasın Büyük Türkiye (Ne mutlu bizi çekemeyen düşmanlarımız var ozaman hep beraber kıskananlar çatlasın diyelim) [/quote]
Düşman ne zaman dost oldu ki ? Çok değil 80 sene önce ninemizi, dedemizi ermeni çetelerine öldürten, vatanı parsel parsel işgale kalkan adamlar aynı Fransızlar değil mi ?
Bugün Irak'ı üçe bölen, aynı politikayı bize uygulamaya çalışan gene bunlar değil mi ?
Düşmanı çok uzaklarda aramayın.
[quote=Murat Çelebi] Yapana değil yaptırana bakacaksın, Cumhuriyet tarihinin en pasif dış politikasını yürütenler bir taraflarına kına yaksınlar asıl... [/quote]
+1

--dünya dönüyor--
(Gizli Üye)
« Yanıtla #16 : Ekim 14, 2006, 22:27:54 »

Always TOYOTA
(Gizli Üye)
« Yanıtla #17 : Ekim 27, 2006, 01:52:35 »
Bize karşı çıkan ve bunu bir şekilde uygulamaya çalışan ülkeler çagın gereklerine göre hareket eden devletler onlar halkının ve kendi çıkarılarının en iyisini yapmaya çalışıyolar.Biz bu gelişen çagın gereklerine iyi ayak uyduramıyoruz yada uyduracak politik konumda değiliz yada çok iyi niyetliyiz ayrıca devlet işi iyi niyetle yürümez acımasız olmak gerekir.Tabiki çagın gereği bu, acımasız olan kazanır ve iyi yaşar...Aslında böyle yaşam olacaksada hiç olmasın daha iyi ama şuan ülkemiz tehlikede ayrıca çok güzendiğimiz ülkemiz bizi rusya veya amerika gibi düşmaların elinden kurtaramaz çünki süper güç düşmanlarımız var ve askeri stratejileri çok üstün teknolojileri var.Çanakkale felan demeyin ayrıca artık ben 2.bir Çanakkale olacagını düşünmüyorum durum böyle vatanın ve milletini seven o kadar çok milliyetçi bir insan topluluğu yok artık toplum yozlaşmaya günah kazanmaya ve bataga gidiyor.Onun için teknoloji gözünüzü korkutsun insanın yaptıgı küçük birşey milyonlarca insanı etkisiz hale getirebiliyor...

''Toyota için kalite yalnızca bir vaat değil, bir yaşam biçimidir.''
(Gizli Üye)
« Yanıtla #18 : Ekim 27, 2006, 17:29:29 »
bence bizim herhangi bir politik stratejimiz yok.AKP'nin iktidarı süresince 17 ülke ermeni soykırımını kabul etmiş bu arada

(Gizli Üye)
« Yanıtla #19 : Ekim 28, 2006, 17:29:33 »
ayrıca avrupa birliği olmasada olur.Çünki yakındır bir asya birliğinin kurulması işte o zaman avrupa Türkiye'yi ab'ye almasında göreyim...

''Toyota için kalite yalnızca bir vaat değil, bir yaşam biçimidir.''
|