Gönderen Konu: Bak Şu Fransızlara !!!!  (Okunma sayısı 2736 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bak Şu Fransızlara !!!!
« : Ekim 10, 2006, 15:26:56 »
Arkadaşlar Fransa Meclisinin bugünlerde çıkarmaya çalıştığı ermeni soykırımını tanımayanların cezalandırılmasına ilişkin kanun ne ilk ne son bununla ilgili artık bişiler yapmanın zamanı çoktan geldi geçti bile zararın neresinden dönersek kardır dicez ama ben sizin bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum...

Soru

1. Sizce bunlar ne yapmaya çalışıyorlar ? Asıl Amaçları nedir ?

2. Bu yapılanlara ne şekilde cevap vermek gerekir ?

3. Kıssasa Kıssas sizce doğrumu (Karşı Yasalar Çıkarmak) ?
Always TOYOTA

Toyota Club Türkiye

Bak Şu Fransızlara !!!!
« : Ekim 10, 2006, 15:26:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Bak Şu Fransızlara !!!!
« Yanıtla #1 : Ekim 10, 2006, 15:56:40 »
Bence ;

1- Yaklaşan seçimler nedeni ile Fransa içerisinde olan ~500.000 ermeniye oy uğruna yaranmaya çalışıyorlar.

2- Verilebilecek en iyi cevap bence hacmi ~9,5 milyar € (6 milyar € su ithalat, 3.5 milyar € ihracat) olan ticari ilişkileri durdurmak.

3- Kısasa kısas yöntemi ile Türkiye'nin elde edebileceği çok fazla birşey olmaz. Karşı yasa çıkartsak bile bunları kimse tınlamaz. Uluslararası toplumda maalesef Fransa kadar etkin ve baskın değiliz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bak Şu Fransızlara !!!!
« Yanıtla #2 : Ekim 10, 2006, 16:49:39 »
Bende Kendi Düşüncelerimi Yazayım

1.  Bunların amaçları Türkiyeyi fevri hareketlere zorlamak Ortamı Germek ve bu ortamdan faydalanmak.. (tüm batının amacıda bu)

2. Verilebilecek en iyi cevap Osmanlı Arşivlerinin Tüm Dünyada Reklamının yapılıp internet sitesinin popüler hale getirilip sorunun gerçeğini tüm dünyaya açıklamak ve bunu dürüstlükle yapmak.

3. Sana katılıyorum Fransa ile biz sidik yarıştıramayız. (Çünkü onların sidikleri kesin daha uzun olur)...
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • carfreaksblog.blogspot.com
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Bak Şu Fransızlara !!!!
« Yanıtla #3 : Ekim 10, 2006, 19:27:08 »
1-)Şuanda Fransızlar Ermeni seçmenlerden oy toplamak için bunu gündeme getirdiler ama genel amaçları ortamı germek ve uluslararası arenada Türkiye'ye kötü bir şöhret getirmek.

2-)Bence şu an için Fransa ile politik ilşkiler en düşük seviyeye indirimeli,Fransız mallarına boykot uygulanmalı ve Fransızlar milyar dolarlık ihalelere alınmamalı.

Ayrıca Türkiye kendini pek iyi savunamıyor.Soykırım iddiaları hakkında TRT'nin yıllar önce yaptığı siyah beyaz bir belgeselden başka doğru düzgün bir çalışma yok.Ermeniler yalan olan bir şeyi bile bu kadar şiddetle savunurken biz hiçbirşey yapmıyoruz.Tarihçilerin bu konuda ciddi araştırmalar yapması ve belgeler ortaya koyması gerekiyor.

Diğer yandan bu soykırım iddialarıyla politikacılar dışında pek kimse ilgilenmiyor.Geçen gün bir programda izledim bazı Ermeni vatandaşlarının Türkiye'nin varlığından bile haberleri yok.Ayrıca başbakanın en önemli müttefiğimiz dediği ABD'de çoğu eyalette soykırım iddialarını resmen tanınmış.

İşte soykırım iddialarını resmen tanıyan ülke ve eyaletler:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Bak Şu Fransızlara !!!!
« Yanıtla #4 : Ekim 10, 2006, 21:01:46 »
Virüs dünyayı kanser gibi sarmış, dünyayı bu virüsten ve zararlı bakterilerden korumak lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
Bak Şu Fransızlara !!!!
« Yanıtla #5 : Ekim 10, 2006, 21:36:06 »
1- Oy toplamak + ölmeyi gösterip yaralanmayı kabul ettirmek.

2- Avrupa'da yapılacak bir konferansla Ermeni ve Türk tarihçiler karşı karşıya getirilebilir.(Mallara boykot onlara değil bize zarar verir.Bugün Sabah gazetesindeki Yılmaz Özdil'in yazısını okumanızı tavsiye ediyorum)

3- Karşı yasa dediğin Türkiye'de 'Ermeni soykırımı vardır ' diyeni mi hapse atacağız? Atatürk'ün kurduğu özgür düşünceli, laik, demokratik ve bilim Türkiye'sine hiç yakışmaz.
Bir sorun varsa oturulur tartışılır.Belgeler gün yüzüne çıkartılır.Olay sonuca bağlanır.

Sözde soykırımı tanımış ülkeler ve eyaletlere gelince de, o ülkelerin çoğunda sokaktan geçen vatandaşa Türkiye nerede diye sorun.Çoğu yerini bile bilmez.
O ülkelerden çoğu zaten bizim ezeli düşmanımız.Kurtuluş savaşında savaştığımız ülkeler neredeyse hepsi.
Bakalım isimlerine hatırladığımız kadarıyla.
Yunanistan'ın işine gelir, Kıbrıs olayı yüzünden.
Avustralya Çanakkale savaşında düşmanımızdı.
İngiltere nasıl yok onu anlamadım?
Rusya da neden var onu da anlamadım.Herhalde Türkiye bölünür de boğazlardan daha rahat ticaret yaparlar diye...
Amerika'nın amacı zaten belli.
Kanada desen Amerika'nın kardeşi.
Geriye zaten bir kaç tane Güney Amerika ülkesi kalıyor.Onlar da kesin dayatmalar sonucu kabul etmişlerdir.Veya zamanında Amerika'nın filan sömürgesi altında kalan ülkelerdir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
Bak Şu Fransızlara !!!!
« Yanıtla #6 : Ekim 10, 2006, 23:15:38 »
1- Ermenistanla sınır kapımız Ermenilerin Azeri politikası yüzünden ticarete kapalı.

2- Ermenistan ekonomisi zor durumda. Ruslardan bağımsızlık kazandılar ama iç politikaları hala Rus egemenliğinde.

3-Fransa ve İngiltere, 1.Dünya savaşı sırasında Ermenilere Türkiye'nin işgali karşılığında toprak vaat etmişlerdi. Özellikle Fransızların geri çekilmesiyle Ermeniler Atatürk'ün ordularına yenildi ve işgal umutları suya düştü. Bu Fransız ezikliği karşısında boyun borcu.

4-Ermeni lobisi(Diaspora) Fransız iç seçimlerinde çok etkin.

5- Ermenistan Türkiyeye baskı yaparak sınır kapılarının açılmasını, savaş tazminatı adı altında ekonomik yarar sağlanmasını amaçlıyor.

6-Soykırımın tanınmasının ardından, Kırbısta olduğu gibi işgal ve işgal tazminatı gündeme gelecek. AİHM'de Türkiye aleyhine davalar birbirini izleyecek.
--dünya dönüyor--

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
Bak Şu Fransızlara !!!!
« Yanıtla #7 : Ekim 11, 2006, 01:15:59 »
System of a down denilen bir Ermeni grubu var.Bu adamlar Mtv avrupada 2005 yılının en iyi alternetif müzik ödülünü almışlardı.Gelin görün ki bu adamlar sapıtıp şöyle bir klip çekmişler.
Klip pek hoş görüntüler içermiyor başından söyleyeyim.Hatta benim gibi aşırı milliyetçiyseniz gerçekten soykırım yapmak da isteyebilirsiniz.

En başta klip ile ilgili bilgilerin bulunduğu şu siteye bir göz atın.

http://www.ufukengin.net/haber/detay.asp?hid=348

Ardından klibi seyredin...

target="_blank">http://www.youtube.com/watch?eurl=&v=tyzsfHXq-c0

Sinirleriniz iyicene bozulduysa bizim Türkler'den gelen karşı cevabı izleyin.Biraz rahatlayın..

target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=tpwZ9hva7RM

Bu klipte de biraz küfür var hatta koyayım mı koymayayım mı diye çok düşündüm ama koymaya karar verdim.
Türklüğümüzden utanacak değiliz.Her nasıl şekilde dile getiriyor isek...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.gencts.com
Bak Şu Fransızlara !!!!
« Yanıtla #8 : Ekim 11, 2006, 02:15:44 »
siddetle sunu savunuyorum bu olayların sonucu savas olacak ortadogudaki ılımla devlet sacmalıklarımız yuzunden bisey yapamıyolar olayın boyutunu degistirip bazı seyleri unutturmaya calisiyolar sozde ermeni soykırımıda buna buyuk ornek tir. Ne diyim allah devletimizin butunlugune goz dikenlerin iki yakasını bir araya getirmesin.
Parola 61
Türk'lüğünden şeref duyan Sevdamın özü Özgürce dolaştığım sokaklarda aldığım her soluğun verdiği rahatlıktan iba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '09
  • 111 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Bak Şu Fransızlara !!!!
« Yanıtla #9 : Ekim 11, 2006, 19:03:38 »
hepsini bir yere toplayıp yakmak en fikir. karşılarına geçip de bir cugara iyi gider.(sigara kullanmam ama böyle bir manzara karşısında zevkden içerim).TÜRKLERE yalvarırken görmek en büyük mutluluk olur benim için.(her millet de olduğu gibi onlarda da gerçekci olan iyiler var.buyüzden iyileri tenzil ediyorum. bu düşüncem yedikleri tabağa sı.... içindir)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Bak Şu Fransızlara !!!!
« Yanıtla #10 : Ekim 12, 2006, 18:13:12 »
yasa meclisten geçti orhan pamuk da nobeli aldı artık ülkemizi yıkmaya çalışanlar bi taraflarına kına yakarlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: '11
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Bak Şu Fransızlara !!!!
« Yanıtla #11 : Ekim 12, 2006, 20:06:25 »
Alıntı yapılan: Ayberk Yılmaz
ülkemizi yıkmaya çalışanlar bi taraflarına kına yakarlar
[/quote]

İsterlerse vücutlarının heryerine kına yaksınlar hatta o kınaları .........      
BU VATAN YIKILMAZ......
Auris'11 A/T
Passat B8'15 TSI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
Bak Şu Fransızlara !!!!
« Yanıtla #12 : Ekim 12, 2006, 21:14:40 »
Bence çok güzel oldu.Adamlar kendi kendilerine bu kadar güzel bir cevap veremezlerdi.
Hele biz hiç veremezdik.
Kendilerine yakışanı yaptılar.
Bu olay Fransa'nın bir yüz karası olarak hiç bir zaman unutulmayacak.

Orhan Pamuk adlı Türk olmayan yazarı da kutluyorum.

Bu olaylarla Türkiye'ye hiç bir şey olmaz.Başımızda bunlardan da beteri olsa toprak verecek halimiz yok ya...
Türkiye sınırları içerisinde başka bir devletin kurulması söz konusu olamaz.
Çünkü sağcısı solcusu, dindarı dinsizi hiç kimse bunu kabullenmez.
Gerekirse omuz omuza savaş verilir gereken yapılır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bak Şu Fransızlara !!!!
« Yanıtla #13 : Ekim 12, 2006, 21:14:59 »
Arkadaşlar Düşmanlar açığa çıkıyor işte yavaş yavaş resmen ben senin düşmanınım diyor bu kervana fransa Meclis Onaylı olarak katılmış durumda ne güzel dimi düşmanlarımızı yakından tanıyoruz..

Yaşasın Büyük Türkiye (Ne mutlu bizi çekemeyen düşmanlarımız var ozaman hep beraber kıskananlar çatlasın diyelim)
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 8 kere teşekkür edildi
Bak Şu Fransızlara !!!!
« Yanıtla #14 : Ekim 12, 2006, 22:52:43 »
Yapana değil yaptırana bakacaksın, Cumhuriyet tarihinin en pasif dış politikasını yürütenler bir taraflarına kına yaksınlar asıl...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bak Şu Fransızlara !!!!
« Yanıtla #15 : Ekim 12, 2006, 23:20:00 »
Alıntı yapılan: Serkan Ercan
Arkadaşlar Düşmanlar açığa çıkıyor işte yavaş yavaş resmen ben senin düşmanınım diyor bu kervana fransa Meclis Onaylı olarak katılmış durumda ne güzel dimi düşmanlarımızı yakından tanıyoruz..

Yaşasın Büyük Türkiye (Ne mutlu bizi çekemeyen düşmanlarımız var ozaman hep beraber kıskananlar çatlasın diyelim)
[/quote]

Düşman ne zaman dost oldu ki ? Çok değil 80 sene önce ninemizi, dedemizi ermeni çetelerine öldürten, vatanı parsel parsel işgale kalkan adamlar aynı Fransızlar değil mi ?

Bugün Irak'ı üçe bölen, aynı politikayı bize uygulamaya çalışan gene bunlar değil mi ?

Düşmanı çok uzaklarda aramayın.

[quote=Murat Çelebi]
Yapana değil yaptırana bakacaksın, Cumhuriyet tarihinin en pasif dış politikasını yürütenler bir taraflarına kına yaksınlar asıl...
[/quote]

+1
--dünya dönüyor--

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bak Şu Fransızlara !!!!
« Yanıtla #16 : Ekim 14, 2006, 22:27:54 »
+1
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Bak Şu Fransızlara !!!!
« Yanıtla #17 : Ekim 27, 2006, 01:52:35 »
Bize karşı çıkan ve bunu bir şekilde uygulamaya çalışan ülkeler çagın gereklerine göre hareket eden devletler onlar halkının ve kendi çıkarılarının en iyisini yapmaya çalışıyolar.Biz bu gelişen çagın gereklerine iyi ayak uyduramıyoruz yada uyduracak politik konumda değiliz yada çok iyi niyetliyiz ayrıca devlet işi iyi niyetle yürümez acımasız olmak gerekir.Tabiki çagın gereği bu, acımasız olan kazanır ve iyi yaşar...Aslında böyle yaşam olacaksada hiç olmasın daha iyi ama şuan ülkemiz tehlikede ayrıca çok güzendiğimiz ülkemiz bizi rusya veya amerika gibi düşmaların elinden kurtaramaz çünki süper güç düşmanlarımız var ve askeri stratejileri çok üstün teknolojileri var.Çanakkale felan demeyin ayrıca artık ben 2.bir Çanakkale olacagını düşünmüyorum durum böyle vatanın ve milletini seven o kadar çok milliyetçi bir insan topluluğu yok artık toplum yozlaşmaya günah kazanmaya ve bataga gidiyor.Onun için teknoloji gözünüzü korkutsun insanın yaptıgı küçük birşey milyonlarca insanı etkisiz hale getirebiliyor...
''Toyota için kalite yalnızca bir vaat değil, bir yaşam biçimidir.''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Bak Şu Fransızlara !!!!
« Yanıtla #18 : Ekim 27, 2006, 17:29:29 »
bence bizim herhangi bir politik stratejimiz yok.AKP'nin iktidarı süresince 17 ülke ermeni soykırımını kabul etmiş bu arada

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Bak Şu Fransızlara !!!!
« Yanıtla #19 : Ekim 28, 2006, 17:29:33 »
ayrıca avrupa birliği olmasada olur.Çünki yakındır bir asya birliğinin kurulması işte o zaman avrupa Türkiye'yi ab'ye almasında göreyim...
''Toyota için kalite yalnızca bir vaat değil, bir yaşam biçimidir.''