Gönderen Konu: o bir avensis  (Okunma sayısı 4472 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: o bir avensis
« Yanıtla #40 : Haziran 30, 2009, 12:37:05 »
Corolla'dan sonra büyük bir hevesle Avensise terfi ettim. Gerçekten harika bir araba. Sürüş zevkine diyecek yok.1,6 olmasına rağmen hiç bir zaman utandırmadı beni, yolda belde...Araba yayla gibi, ara sıra arkadaşlara sürdürüyorum, arka koltukta keyif yapabilmek için. Bazen ışıklarda eski günlerim aklıma geliyor,devir saatini de uçuruyorum ama genelde sakin kullanınca tadı çıkıyor; hani ağır abi gibi...Kafamda bir modifikasyon var eğer onu da yaptırırsam benden kralı olmaz.
HANGİ DUVAR YIKILMAZ;SORULAR DOĞRUYSA

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 30, 2009, 12:37:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #41 : Haziran 30, 2009, 17:34:03 »
anladım abiciğim teşekkür ederim bilgilerin ve tavsiyelerin için....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Haziran 30, 2009, 17:39:44 »
maşallah gerçekten çok güzel duruyor aracınız, hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın inşallah. number 1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #43 : Haziran 30, 2009, 22:54:08 »
Corolla'dan sonra büyük bir hevesle Avensise terfi ettim. Gerçekten harika bir araba. Sürüş zevkine diyecek yok.1,6 olmasına rağmen hiç bir zaman utandırmadı beni, yolda belde...Araba yayla gibi, ara sıra arkadaşlara sürdürüyorum, arka koltukta keyif yapabilmek için. Bazen ışıklarda eski günlerim aklıma geliyor,devir saatini de uçuruyorum ama genelde sakin kullanınca tadı çıkıyor; hani ağır abi gibi...Kafamda bir modifikasyon var eğer onu da yaptırırsam benden kralı olmaz.
yaşar bey nasıl bir modifikasyon düşünüyorsunuz acaba?
yeşil SİS avenSİS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #44 : Temmuz 01, 2009, 00:12:06 »
Öncelikle ön panjuru audilerde olduğu gibi genişletmeyi planlıyorum. Tamponun altına kadar uzanan kromnikelaj bir panjur düşünün.Bagajın üstüne fazla yüksek olmayan bir spoyler, Farları da değiştirince yeni bir görünüme sahip olacak gibi. Sizin var mı aklınızda bir şeyler?
HANGİ DUVAR YIKILMAZ;SORULAR DOĞRUYSA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #45 : Temmuz 01, 2009, 01:01:49 »
panjur fikriniz güzel  arabayı daha da üst segment gibi gösterebilir ama spoyler sanki ağır abi ye yakışmaz gibi geliyor bana...ama bir görmek lazım... ben bişeyler yapmak istiyorumda ama kararsızım parayı navigasyon sistemine harcamayı düşünüyorum ama bakalım..
yeşil SİS avenSİS