Gönderen Konu: o bir avensis  (Okunma sayısı 4470 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • sen dost olursan sayısız dost görürsün(hz.mevlana)
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: o bir avensis
« Yanıtla #20 : Haziran 09, 2009, 00:30:57 »
   ;)  maşaallah süper  :)
96 corolla 1.6 16valve GLİ a/c(beyaz güvercin)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 09, 2009, 00:30:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #21 : Haziran 09, 2009, 00:50:19 »
teşekkür ederim arkadaşlar daha iyisi sizlerin olsun...
yeşil SİS avenSİS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • TRD
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #22 : Haziran 09, 2009, 13:29:43 »
murat abi nasıl avensis iyimi hiç tadına bakmadım bu kasadan almayı düşünüyorum ama biraz zor gibi kazasız belasız kullanmak dileğiyle
toyota corolla linea luna AC special

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • .
  • Araç: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 10, 2009, 13:28:55 »
Avensis ayrıcalığını kullanan bilir iyi günlerde kullanınız

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • .
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 11, 2009, 01:01:35 »
iyi günlerde kullanın allah kaza bela vermesin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #25 : Haziran 11, 2009, 02:26:02 »
murat abi nasıl avensis iyimi hiç tadına bakmadım bu kasadan almayı düşünüyorum ama biraz zor gibi kazasız belasız kullanmak dileğiyle
ben bu kasa avensisi araştırarak bilinçli bir şekilde aldım yeni kasa avensisi sıfır almayıda düşündüm. 1.6 çekmez dediler  yeni kasası çıktı bu kasa ölür dediler.bence bu kasa ölmez efsane olur Bunların hepsini çürüten bir araba olduğunu ve ne kadar doğru bir seçim yaptığımı kullanarak da anladım objektif bir insanım eksikleri olduğunda da yazarım, yazdım. kısacası bu araba ömürlük kaya gibi bir araba.camları çektiğin zaman dış ortamla alakan kesiliyor sanki ev ortamında gibisin.tavsiye ederim kardeş. Alacaksan elegant al çünkü vsa önemli bişey bu araba için.birde makyajdan sonra bazı eksiklikleri giderilmiş.
yeşil SİS avenSİS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #26 : Haziran 11, 2009, 02:32:40 »
Avensis ayrıcalığını kullanan bilir iyi günlerde kullanınız
ali bey katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. arabanız galiba 2.0 ex. doğrumudur. navigasyon sistemi sonradan takılabiliyor dimi bu konuda biraz bilgi rica edebilirmiyim.
yeşil SİS avenSİS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • TRD
« Yanıtla #27 : Haziran 11, 2009, 16:13:18 »
hımm anladım abi tşkür.
toyota corolla linea luna AC special

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #28 : Haziran 11, 2009, 16:20:11 »
Ali bey hiç kullanmadım ama aynen size katılıyorum belli oluyor araba dışardan kaya kaya:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #29 : Haziran 17, 2009, 14:44:35 »
asla pişman olmayacagınız bır arac.. ıyı gunlerde kullanmanız dılegıyle.. yaga suya bakın yola dvm.. ister asvalt ister stablıze yolda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #30 : Haziran 17, 2009, 23:00:29 »
Toyotanın hangisi üzüyoki:)dün sette tartışıyoz golf sahibi konuşuyo ondan önce megane vardı yana yana sattı.Diğer araç sahibide pejoo.Bana toyotayı kötülüyolar bende siz arabadan anlamıyosunuz tartışmam bile pejo ve reno sahipleriyle dedim.Sadece sordum neden sattın meganıyı sen pejodan memnunmusun dedim ses yok soliyim değilsin servis yakın gitmişken paçete alıyosun anca dedim:)
Hee bide 20 liraya 140 km yol yapıyorum golf alıcak kadar zengin değilim dedim benzincim yok.kaç kaç ne ne sesleri geliyor onlardan.Dızelse öğledir diyolar sonradan motoru çalıştırıp 2 dk dinlettim ikiside şokta bu ne ya sessiz bu kadar hem de dizel falan.Daha bişey görmediniz hadi herkes yollara kullanma keyfi bana ait dedim:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • .
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Haziran 24, 2009, 13:40:18 »
kardeşim yardım konusunda her zaman hazırım Aracım 2004  Avensis 2.0 exc Yeni Taktırdım Navigasyon sistemi süper bir şey yanında TV.DVD.BLUUTOOTH -MP3 HARİKA BİRAZ MALİYETLİ AMA AVENSİSE YAKIŞIR bana maliyeti geri görüş kamerası ve montajı hariç 1,600 tl.ye maloldu.+harita ve geri görüş kamerası+ve montajı konusundada yardımcı olabilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Haziran 24, 2009, 13:57:08 »
güle güle kullanın hayırlı sürüşler
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #33 : Haziran 25, 2009, 11:12:40 »

kardeşim yardım konusunda her zaman hazırım Aracım 2004  Avensis 2.0 exc Yeni Taktırdım Navigasyon sistemi süper bir şey yanında TV.DVD.BLUUTOOTH -MP3 HARİKA BİRAZ MALİYETLİ AMA AVENSİSE YAKIŞIR bana maliyeti geri görüş kamerası ve montajı hariç 1,600 tl.ye maloldu.+harita ve geri görüş kamerası+ve montajı konusundada yardımcı olabilirim.

süper olmuş... biraz maliyetli imiş..ama harika olmuş özellikle uzun yol için

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #34 : Haziran 26, 2009, 11:55:09 »
kardeşim yardım konusunda her zaman hazırım Aracım 2004  Avensis 2.0 exc Yeni Taktırdım Navigasyon sistemi süper bir şey yanında TV.DVD.BLUUTOOTH -MP3 HARİKA BİRAZ MALİYETLİ AMA AVENSİSE YAKIŞIR bana maliyeti geri görüş kamerası ve montajı hariç 1,600 tl.ye maloldu.+harita ve geri görüş kamerası+ve montajı konusundada yardımcı olabilirim.
peki bu sistemi nerden aldınız ve taktırdınız internet sitesi var mı ? çok beğendim hayırlı olsun güle güle kullanın...
yeşil SİS avenSİS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #35 : Haziran 26, 2009, 11:56:30 »
ali bey peki bu sistemi nerden aldınız ve taktırdınız internet sitesi var mı ? birde arka koltuk başlarında mönitör var mı acaba?gerçekten çok beğendim hayırlı olsun güle güle kullanın...
yeşil SİS avenSİS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #36 : Haziran 28, 2009, 01:09:46 »
ALLAH KAZASIZ BELASIZ BİNMEYİ NASİP ETSİN...BENDE 2008 COROLLA VAR. AVENSİS İLE TAKAS ETMEYİ DÜŞÜNDÜM..ŞİMDİ İSE YENİ AVENSİS ÇIKINCA PİYASAYA ODA BİRAZ PAHALI KAÇTI.ŞİMDİLİK COROLLA İLE DEVAM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #37 : Haziran 28, 2009, 01:25:31 »
öncelikle merhaba sefa bey valla bana avensisi tavsiye eden aldıran bir arkadaşımda da 2007 yeni kasa corolla var o da bu kasa avensis le değiştirmek istiyor kullandıktan sonra duyumlarımın daha da iyiyimiş dedi.. avensis gerçekten farklı bir araç...hatta avensisden üste alabilirsiniz takas da...
yeşil SİS avenSİS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #38 : Haziran 29, 2009, 19:25:07 »
murat abiciğim avensisin şimdi yeni kasası çıktı muhteşem bir araba yaratmışlar..ama biz arabayı çok kullandığımız için dizel olmasına dikkat ederiz..yeni avensisin benzinli modeli ile dizel modeli arasında yaklaşık 25.000 ile 30.000 arasında bir fiyat farkı var.. Biz bu fiyat farkını görene kadar sıfır almayı düşünüyorduk ama şimdilik öyle bir niyetimiz maalesef yok....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #39 : Haziran 30, 2009, 09:53:21 »
sefa bey şunu söyleyim ben yeni kasayı test ettim size şunu söyleyim malzeme kalitesi olarak bana eski avensis daha iyi geldi.  
yeşil SİS avenSİS