0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar benim yaris 1,3 MT yazıyor ruhsattaMT , Luna, bunlar ne anlama geliyor selamlar
Arkadaşlar merhaba, 3 ay önce 2003 1.0 MMT Yaris aldım. Daha önce Triptrpnic araç kullanmamıştım. Araçta otomatik yada triptronic olarak bekleme zamanı uzarsa kendiliğinden boşa geçiyor. Arabayı stop edip tekrar çalıştırmadan da bu sorun düzelmiyor. Yoğun trafikte 2-3 kez başıma geldi. Bu şekilde sorunla karşılaşan varmı içinizde? Diğer bir konu; elinde Yaris kullanım kitapçığının .pdf dosyası olan varmı? Aracım 62000 de, bu aşamada yapılacak rutin bakımlar hangileri, paylaşabilirmisiniz.1.0 MMT kullanan ve yakıtını hesaplayan varmı? Herkese kazasız günler diliyorum. Teşekkürler
Herkese merhaba 2000 model 1.3 mt Yaris aracımın motor yağını değiştireceğim toyota servisi ile görüştüm 10/40 kullanın dediler. Mobil 1 almayı düşünüyorum.1-) Motor yağını yarı sentetik mi yoksa tam sentetik mi kullanacağım bilemedim? 2-) Ayrıca yağ filtresininde markası oluyor mu? Yoksa herhangi bir yağ filtresi ile değiştirilebilir mi?3-) Aracım 90.000'e geldi baktırmam gereken ya da değişmesi gereken parçalar nelerdir?Tecrübeli kullanıcıların yardımlarını bekliyorum.Cevaplarınız için teşekkür ederim..
1.4 Dizel kullanıcısıyım, kesinlikle tavsiye ederim Eğer dizel alamıyorsanız 1.3 olanı tercih edin bence
öncelikle buraya yeni üye oldum herkese selamlar...ben grandepunto sahibiyim ve grandepuntotr sitesinin ilk üyelerinden biriyim belki bu siteyi duymuşsunuzdur....ikinci bir araba olarak eve 2004 toyota yaris mmt vites almayı düşünüyoruz ve bir tane aracı almaya yaklaştık fakat 1.0 ve1.3 motor arasında kararsız kaldık örneğin bende ki grandepunto dizel 1.3.90bg toyota yaris hakkında fazla bilgim yok ilgili konuları okudum ama tam anlamıyla bir sonuca varamadım...1.0 65 beygir 1.3 yetmiş beş galiba bu on beygirlik fark çok açık belli ediyor mu aracın çekişi nasıl kasa hafif olduğu için çok zorlanmasa gerek bir de satılık ilanlarına bakıyorum hep 1.0 var 1.3 yok 1.3 çok mu tutuluyor satarken zorluk çekermiyiz bu konularda yardımcı olursanız sevinirim....bu aracın 1.0 mmt kullananların daha çok yorumu yok mu acaba..
Arkadaşlar merhaba, 3 ay önce 2003 1.0 MMT Yaris aldım. Daha önce Triptrpnic araç kullanmamıştım. Araçta otomatik yada triptronic olarak bekleme zamanı uzarsa kendiliğinden boşa geçiyor. Arabayı stop edip tekrar çalıştırmadan da bu sorun düzelmiyor. Yoğun trafikte 2-3 kez başıma geldi. Bu şekilde sorunla karşışan varmı içinizde? Diğer bir konu; elinde Yaris kullanım kitapçığının .pdf dosyası olan varmı? Aracım 62000 de, bu aşamada yapılacak rutin bakımlar hangileri, paylaşabilirmisiniz.1.0 MMT kullanan ve yakıtını hesaplayan varmı? Herkese kazasız günler diliyorum. Teşekkürler
başınıza gelen mmt şanzımanın arızalı olduğunu gösterir bir durumdur, yetkili servise başvurun