Gönderen Konu: DİREKSİYON KUTUSU PROBLEMİ  (Okunma sayısı 2290 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
DİREKSİYON KUTUSU PROBLEMİ
« : Haziran 04, 2009, 13:08:58 »
ARKADAŞLAR 2009 COROLLA D 4D ARACIMIN DİREKSİYON KUTUSUNDAN SES GELIYOR.BÖYLE BİR PROBLEMLE KARŞILAŞAN VARMI.KORKUYORUM BUNDAN ÖNCEKİ ARACIM OPEL CORSAYDI.AYNI PROBLEM ONDADA VARDI.BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM

Toyota Club Türkiye

DİREKSİYON KUTUSU PROBLEMİ
« : Haziran 04, 2009, 13:08:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 500
  • Model Yılı: '19
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: DİREKSİYON KUTUSU PROBLEMİ
« Yanıtla #1 : Haziran 04, 2009, 15:03:18 »
ArkDşım benimde 2009 corolla comfort aravım çok hafif ses geliyordu servise gittim direksiyon mavsalı dedikleri parçayı spariş ettiler yarın gidip takcam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 04, 2009, 21:50:25 »
İbrahim Bey, sizi öncelikle tanışma bölümünde tanıyabilir miyiz?

Büyük harf ile yazmak bağırmak anlamına geldiği için forumumuzda kulllanımı yasaktır.

Sorununuz için forumumuzun arama fonksiyonunu da kullanabilirsiniz.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Haziran 06, 2009, 01:45:25 »
Valla hocam benimde öle bi sesler geliyor ama nerden olduğuunu tam kestiremedim acaba benimkide direksiyon kutusundanmı ki ?
Düz yolda çıt yok ama hafif bozuk zeminde az bi tıkırtı geliyoz nerden oldu anlamadım servise gidince bi soracam bakalım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #4 : Haziran 22, 2009, 11:14:54 »
aynı problem bende de var servis istanbula kabul ettirermedi direksiyon kutusundan olduğunu. istanbul diyorki düz yollarda kullanın bozuk yollarda kullanmayın demiş istanbul garanti merkezi. kardeşim ne bozuk yolu yeri geliyor en ufak çakıl taşında bile acayip rahatsız edici bir lakırtı geliyor. hatta bu konuyu başlık olarak bile açtım foruma.

http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/corolla-on-takimdan-gelen-ses/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #5 : Haziran 22, 2009, 17:51:04 »
arkadaşlar benimde direksiyondan ses geliyordu sanki hafif boşluk var gibi serviste mafsalı deyiştirdiler şimdi saat gibi
2011 COROLLA EXTRA D4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Haziran 22, 2009, 18:42:31 »
benim araç 2009 benzinli elegant daha 2 aylık ve 4 bin km de.benimkinden de bozuk zeminde ön düzenden ses geliyo.kronik mi yoksa ? bu arada uzun zamandır hemen her gün formu takip ediyorum, dikkatimi çekti. neden ikide bi tanışma bölümü büyük harf felan diye vatandaşı uyarıyosunuz ? her seferinde tanışmak zorunda mısınız ? bu sefer de tanışmayı ver ya !!!
Uno 70 S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 22, 2009, 20:18:00 »
benim araç 2009 benzinli elegant daha 2 aylık ve 4 bin km de.benimkinden de bozuk zeminde ön düzenden ses geliyo.kronik mi yoksa ? bu arada uzun zamandır hemen her gün formu takip ediyorum, dikkatimi çekti. neden ikide bi tanışma bölümü büyük harf felan diye vatandaşı uyarıyosunuz ? her seferinde tanışmak zorunda mısınız ? bu sefer de tanışmayı ver ya !!!

Özcan Bey, sizi forum kurallarını okumaya davet ediyorum.

http://www.toyotaclubtr.com/site-kurallari/forum-kurallari/
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 22, 2009, 23:55:31 »
bir de yazı, yazım ve noktalamaya önem gösteriyoruz, mesela;
tanışmayı ve ya değil tanışmayıver yaa olması lazım
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Haziran 23, 2009, 21:23:36 »
Gaziantep muhittinoğluna gittim cuma günü ve aracın bu sorununu söyledim tamam direksiyon dan kaynaklanıyo değiştirdik dedi ama ilk bozuk zeminde tıkırtı yine devam ediyordu.Açıkçası bakmamışlar bile.Oysa ki Muğla YA-TU da en ufak bir sorunla daha çok güzel ilgileniyorlar.Ağustosda muğlaya gidince soracağım aynı sorunu.G.antep servisin bu tutumu hiç hoşuma gitmedi. :alkis: :alkis: