0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vah vah Ahmet üzüldüm şimdi. Servis bugün kumandaya tam 400 lira istedi. Kilide ne ister bilemiyorum artık. Kumanda da bir terslik olduğunu düşünüyorum o kadar pahalı olmaması lazım. Gerçi alarm için de 300 lira istediler. Motoru gitmiş tahminime göre onun. Bence bir parçacıdan alıp kendin tak tabi elinden geliyorsa. Ben broadway in işlemlerini hep kendim yapıyordum. Corolla da hiç denemedim.
Geçmiş olsun Ahmet. Kapı iç döşemesini söküp kilide baktın mı? İçinde kırık olan birşey mi var yoksa, sadece yerinden çıkma ya da deformasyon mu?
Ahmet, tamirini yapabilecek; eğer tamir olamayacak derecede kötüyse yenisini veya çıkmasını bulmanda yardımcı olabilecek tanıdıklarım var Adresi biliyorsun zaten.
benim coollanında bir iki hafta önce ön sol kapı kilit mototu dişli sıyırmıştı eğer sizin kide öyle olduysa kumandaya basıldığında titreme sesi geliyordu kapıyı acıyrdu fakat kilitlemiyordu ustada kilit motoru bozulmuş demişdi 30 ytlye cıkma takacam dedi (merkezi kilit moturu oluyor) piyasada orj bulamadım başka bir elektirik usatasına 5 tl değiştirdim sıfır takıldı tanıdık olduğundan işçilik almadılar saolsunlar
Ahmet bey bizim 97 gli dede aynı dediğinize benzer bir sorun yaşamıştık. Oradaki alet sanki gücü yetmiyormuş gibi oluyor itemiyordu kilit mandalını ama değiştirmeye gerek aklmamıştı. Kapı içine giren sudan ve tozdan olmuş galiba bağlantı soketlerini filan güzelce temizleyip taktığımda çalıştı. Elektrik geliyor gibi olsa bile bağlantı yerlerinde bir miktar kayıp olunca öyle sanki gücü yetmiyordeforme olmuş gibi geliyordu ama soketin çektiğimde nemli olduğunu fark ettim. ince bir tornavide birazda maket bıçağı yardımıyla soketin birbirine temas ettiği yerleri güzelce kazıdım ve paslarını sıyırdım sonra iyice kuruladım çevresinede elektirik bandı doladım sorunum çözüldü...
Ahmet olmuyo böyle o resmi değiştir. Biz ankarada betonları seyrederken sen boğazı seyret. Hayır bir de keyif yaparken çekmişsin resmi.
İki farklı ayak. Denizde oldukça berrak görünmüş.
Sorununun hallolduğuna sevindim Ahmedim Hadi gözün aydın