0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilginç ama gerçek...Bu olayı herkesin denemesini tavsiye ederim..(inşallah daha önce işlenmemiştir)aracınızı park edin ve kumandanın çalışacağı bir mesafe açıldıktan sonra kumandaya basın.kapılar kilitlendi..sonra bu işlemi her seferinde bir adım geri çekilerek tekrarlayın.taa ki kumanda kapıları açıp kapatmayıncaya kadar..şu anda durduğunuz mesafede kapılara ve alarma hükmedemiyorsunuz..ve işte bomba..araca olan mesafenizi değiştirmeden anahtarın metal kısmını (kontağa giren kısmını) dik bi şekilde(kontağa sokuyomuş gibi) şakağınıza dayayın ve düğmeye basın..kapılara da alarma da hükmedebilirsiniz..bu olay sadece bir kaç otomobil markasında ve belli model yılları üzerinde oluyor.toyotanın 2002 ve üst modellerinde kesin çalışıyo.daha önceki modellerde durum ne bilmiyorum..mesela renault'ta bu olay yemiyo..bi deneyin bakalım..çok yararlı oluyo yaf..
evet alnına dayama olayı apartman önünde yapılmıyor görenler adam kafayı yemiş yada intihar ediyor sanabilir.
Ben de bir gün amuda kalkıp denemeyi planlıyorum Beyine daha çok kan gelirse, frekansı daha da yükseltmiş olurum diye düşünüyorum
yalnız vücut gerçekten anten görevi görüyor gülmeyin ama radyo az çekiyorsa ae101de anteni tam açıp anteni tutuyorum daha iyi çekiyor
bu konu hala devam ediyormu hayret yaniamcamın bir lafı vardı, Her Şeyim Hıyar Diyenin Peşine Bir Avuç Tuzla Koşma Oğlum ...bakıyorumda ortalık tuzluk kaynıyor.ya arkadaşlar bırakın şu yok beyine dayamayı yok parmağa dayamayı.konu komediye dönmüş vallahi...