Gönderen Konu: M3 Daha fazla güç isteyenlere özel  (Okunma sayısı 2260 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • !!! YERDEN GİDEN TOYOTACI !!!
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 163000
  • Model Yılı: '98
  • 31 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
M3 Daha fazla güç isteyenlere özel
« : Haziran 02, 2009, 22:22:38 »
http://otomobil.mynet.com/haberler/1383-daha-fazla-guc-isteyenlere-ozel

beygir gücü ise 420 Hp'den 500 Hp'e ,15.8 saniye olan 0-200 km hızlanma süresini 13.5 saniyeye çekmiş durumda,14,5 kg daha hafif bir yapıya sahip.
Vaybe  bu bende olsa ne güzel olur...

Toyota Club Türkiye

M3 Daha fazla güç isteyenlere özel
« : Haziran 02, 2009, 22:22:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Ynt: M3 Daha fazla güç isteyenlere özel
« Yanıtla #1 : Haziran 02, 2009, 22:26:08 »
Tamam güzel araba m3de bence araba sana ait olmalı herşeyiyle kendi zevkinle yapmalısın ne bilim bundan alacagımdan daha fazla zevk alırım o arabadan eminim.

Hani senin swde fena gitmiyordur.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Haziran 02, 2009, 23:21:06 »
Tamam güzel araba m3de bence araba sana ait olmalı herşeyiyle kendi zevkinle yapmalısın ne bilim bundan alacagımdan daha fazla zevk alırım o arabadan eminim.

SW güzel gidiyor ona söz söylemende, m serisi ilede karşılaştıraman.
Bastın mı gaza koltuğa yapıştırıyor. 8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 03, 2009, 08:35:17 »

lafını bil coco !! bu arabaya laf istemiyorum, huzur içinde izleyin, hissedin :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 03, 2009, 16:25:23 »
 335 bile güzel bence. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 03, 2009, 17:05:22 »
M3 ün gücünü kontrol edebildilerde, bunu yapmislar.
Araba kullanmak düz yerde hizlanip, yavaslamak degildir.
Virajda bunun DSC'sini kapat dönebiliyor musun bakalim gaz vererek. Aninda spin atiyor.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Haziran 03, 2009, 17:30:48 »
murat abi dsc bu yüzden var zaten..ve gaz vererek viraj da dönebilirsin, ama tam tur kontra ile, lastikleri bitirircesine..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 115 hp d-4d 34 fa 6896
« Yanıtla #7 : Haziran 03, 2009, 17:31:55 »
murat abi bende e36 m3 var dsc hiç yok normal kullanımda 0,5 0,6 bar basıyorum 450 hp verileri var ve her virajada girip çıktım tabi dscde önemli ama şöförlükde daha önemli ayrıca deneyeceğim zamanlarda 2 barda 750 hp falan veriyor lastiklere düzde sıkarken bile götü başı farklı oynuyo ama bundan öncede 325 im vardı onunla öğrendim o zamanlarda çok hızlı geliyodu bana onunla spin ata ata öğrendim araba kullanmayı m3ede şöförlüğe hevesliysen hemen kapıyosun işi önemli olan ilk günlerde patlamamak allah hepinize kısmet etsin e92 m3 de arasıra beni gezdirirsiniz bişey olmaz abi en fazla 1 aya alışırsın allah nasip etsinde  :D :D
KÖKREF

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • 96 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Haziran 03, 2009, 20:46:08 »
murat abi dsc bu yüzden var zaten..ve gaz vererek viraj da dönebilirsin, ama tam tur kontra ile, lastikleri bitirircesine..

DSC hemen fren yapiyor. DSC acikken öyle gaz verip dönmek cok kolay degil.

murat abi bende e36 m3 var dsc hiç yok normal kullanımda 0,5 0,6 bar basıyorum 450 hp verileri var ve her virajada girip çıktım tabi dscde önemli ama şöförlükde daha önemli ayrıca deneyeceğim zamanlarda 2 barda 750 hp falan veriyor lastiklere düzde sıkarken bile götü başı farklı oynuyo ama bundan öncede 325 im vardı onunla öğrendim o zamanlarda çok hızlı geliyodu bana onunla spin ata ata öğrendim araba kullanmayı m3ede şöförlüğe hevesliysen hemen kapıyosun işi önemli olan ilk günlerde patlamamak allah hepinize kısmet etsin e92 m3 de arasıra beni gezdirirsiniz bişey olmaz abi en fazla 1 aya alışırsın allah nasip etsinde  :D :D

Birkac yildir 450 ps olmasa da spor bir araba kullaniyorum. Ortadan motorlu ve 2 kisilik. Bence bu gücteki arabalari ezberledim, yaladim yuttum demek cok zor. 420 ps veren bir araci veya eski M3'ün 343 ps tüm performansini ne zaman nerde kullanicam da, bu ek kite ihtiyac duyacagim. Pistin disinda bu güc kesinlikle gerekmiyor. Ki Almanya'da otobanlarda hiz siniri yok. Onu da belirteyim. O sirada bile o kadar güce gerek kalmiyor.

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #9 : Haziran 03, 2009, 22:06:13 »
murat abi ben zaten dsc kapalıyken gaz verip dönmekten bahsediyorum..e92 m3 kullanma şerefine eriştim bir kez, dsc kapalıyken gazı köklemek gibi bir şeyi aklınıza bile getiremiyorsunuz..ama o şekilde dönmekten bahsettim tam kontra ile dönmek derken..bir de dsc 3 kademeli e92de, sport konumundayken küçük eğlencelere izin veriyor viraj içinde..ancak m6 da kullandım ve m3 kesinlikle daha zor bir araç virajlarda..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • 96 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Haziran 04, 2009, 13:51:44 »
Genelde yilda en az bir kere sirf araba kullanmak icin bir tatile cikarim.
Gecen sene Alp daglarinda gittik, bu ay sonu da gidecegiz. Öyle yayla gibi yolda herkes basiyor, arabanin elektronigi düzeltmeleri yapiyor. 2 arabanin zor gectigi dag yolunda birak 400+ beygiri, yarisini bile tamamen kullanamiyorsun.

Beygir yarisi o yüzden bana sacma geliyor.

Bu da gezdigimiz yerlerden bir resim  ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 115 hp d-4d 34 fa 6896
« Yanıtla #11 : Haziran 04, 2009, 15:04:15 »
murat abi haklısın ama bende çocukluktan beridir süren araba sevdamın neticesi turbo  m3 zaten sadece hafta sonu biniyorum hafta içi dizel corolla ama benim çevremdeki her kerkeste 280hp üzeri makine var canımız sıkıldın mı hadi deneyelim diyoruz gece 3 veya 4 te çıkıp bi izmit veya tekirdağa gazlıyıp geliyoruz ama seni anladım devamlı kullanım açısından uygun değil sonuçta benzin yetiştiremiyorum her gün binmeye kalksam benzin istasyonu olan bi dul kadın bulmam lazım benim ki sadece zevk ve allah şu anki durumundan düşürmesin hepimizi allahtan bişey olmazsa o arabayı hayatta satmayı düşünmüyorum o artık benim evladım kardeşim gibi
KÖKREF

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • 96 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Haziran 04, 2009, 15:08:16 »
Modifiyeli M3 hic kullanmadim ama bence 343 ps bile o arabada, o frenlere fazla.
Fren kiti takmak lazim.

Otobanda da öyle deli gibi basmam. Hiz yapmak öyle cok hosuma gitmiyor otobanda. Dag yolunda kullanmak cok cok daha zevkli bana göre.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Haziran 04, 2009, 18:37:51 »
[/URL]

[/img]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 115 hp d-4d 34 fa 6896
« Yanıtla #14 : Haziran 09, 2009, 16:18:34 »
murat abi bende senin gibi dağ yollarını falan severim ailemle veya arkadaşlarımla bi yere giderken ilk tercihim dağ yolu ormanların arasından falan tem dede  basmam ama arkadaşlardan birinin canı sıkılır canı gazlamak ister gece yarısı grubumuzu toplarız çıkarız teme maksat can sıkıntısı gidermek,adrenalin,denemek,eylenmek falan filan abi inş. rabbim sizlerede yüklü m3 ler nasip ederde e 92 turbo m3 falan benide gezdirirsiniz artıuk :D:D
KÖKREF

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 115 hp d-4d 34 fa 6896
« Yanıtla #15 : Haziran 09, 2009, 16:21:04 »
Genelde yilda en az bir kere sirf araba kullanmak icin bir tatile cikarim.
Gecen sene Alp daglarinda gittik, bu ay sonu da gidecegiz. Öyle yayla gibi yolda herkes basiyor, arabanin elektronigi düzeltmeleri yapiyor. 2 arabanin zor gectigi dag yolunda birak 400+ beygiri, yarisini bile tamamen kullanamiyorsun.

Beygir yarisi o yüzden bana sacma geliyor.

Bu da gezdigimiz yerlerden bir resim  ::)

abi ah fotoğraftaki yer asfalt olsaydıda o yolu en aşşağıdan tepeye kadar yan çıksaydım :D:D
yanlış anlama abi ama zaten benim şehir içi arabam var 1,4 115 hp dizel corolla ben dediğin yollara giderken zaten onunla gidiyorum eğer benim sadece tek arabam m3 olsaydı haklısın gerek yok ne benzine yetişebilirsin nede motora m3 garajda durur canım sıkılır gider yıkarım temizlerim çalıştırır garajda egzozunu dinlerim istersem bi caddeye çıkıp sıkar getirir gene yerine koyarım he diyeceksin ki ne gerek var benim ki zevk kimi insan sigaradan zevk alır kimi insan içki içmekten kimi insan karıdan kızdan benim ekstra tek zevkim araba belki sana göre yanlış anlarım çünkü babama görede yanlış ama benim zevkim bu abi sen ne kadar gzel dedin ben hızı sevmiyorum diye bende sevmiyorum ama arabasına göre mesela benim corollada ama emin ol allah sanada nasip ederse bi m3 sende daha çok hp istersin daha çok güç istersin
KÖKREF

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • 96 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Haziran 09, 2009, 18:31:09 »
murat abi bende senin gibi dağ yollarını falan severim ailemle veya arkadaşlarımla bi yere giderken ilk tercihim dağ yolu ormanların arasından falan tem dede  basmam ama arkadaşlardan birinin canı sıkılır canı gazlamak ister gece yarısı grubumuzu toplarız çıkarız teme maksat can sıkıntısı gidermek,adrenalin,denemek,eylenmek falan filan abi inş. rabbim sizlerede yüklü m3 ler nasip ederde e 92 turbo m3 falan benide gezdirirsiniz artıuk :D:D

M3 yok ama gel ben seni Porsche ile gezdireyim. O da fena degil.
M serilerinde 2.ellerde M5 lerin fiyatlari cok düstü. Onlar mantikli. Almanya'da yüklü bir Passat fiyatina 2.el 1-2 senelik M5 alabiliyorsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 115 hp d-4d 34 fa 6896
« Yanıtla #17 : Haziran 10, 2009, 13:20:52 »
allah razı olsun abicim sağol gezmiş kadar oldum bu arada m3 üm de yok deme yha benim araban senin araban sayılır :D:D:D
KÖKREF