0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tamam güzel araba m3de bence araba sana ait olmalı herşeyiyle kendi zevkinle yapmalısın ne bilim bundan alacagımdan daha fazla zevk alırım o arabadan eminim.Hani senin swde fena gitmiyordur.
murat abi dsc bu yüzden var zaten..ve gaz vererek viraj da dönebilirsin, ama tam tur kontra ile, lastikleri bitirircesine..
murat abi bende e36 m3 var dsc hiç yok normal kullanımda 0,5 0,6 bar basıyorum 450 hp verileri var ve her virajada girip çıktım tabi dscde önemli ama şöförlükde daha önemli ayrıca deneyeceğim zamanlarda 2 barda 750 hp falan veriyor lastiklere düzde sıkarken bile götü başı farklı oynuyo ama bundan öncede 325 im vardı onunla öğrendim o zamanlarda çok hızlı geliyodu bana onunla spin ata ata öğrendim araba kullanmayı m3ede şöförlüğe hevesliysen hemen kapıyosun işi önemli olan ilk günlerde patlamamak allah hepinize kısmet etsin e92 m3 de arasıra beni gezdirirsiniz bişey olmaz abi en fazla 1 aya alışırsın allah nasip etsinde
Genelde yilda en az bir kere sirf araba kullanmak icin bir tatile cikarim.Gecen sene Alp daglarinda gittik, bu ay sonu da gidecegiz. Öyle yayla gibi yolda herkes basiyor, arabanin elektronigi düzeltmeleri yapiyor. 2 arabanin zor gectigi dag yolunda birak 400+ beygiri, yarisini bile tamamen kullanamiyorsun. Beygir yarisi o yüzden bana sacma geliyor. Bu da gezdigimiz yerlerden bir resim
murat abi bende senin gibi dağ yollarını falan severim ailemle veya arkadaşlarımla bi yere giderken ilk tercihim dağ yolu ormanların arasından falan tem dede basmam ama arkadaşlardan birinin canı sıkılır canı gazlamak ister gece yarısı grubumuzu toplarız çıkarız teme maksat can sıkıntısı gidermek,adrenalin,denemek,eylenmek falan filan abi inş. rabbim sizlerede yüklü m3 ler nasip ederde e 92 turbo m3 falan benide gezdirirsiniz artıuk :D