0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(meali: Alonso'ya gicik oluyorum. Bari burada müthis yazdirmayim)[/quote]Bu kararınızı kutluyorum Tebrikler...
Baslik RTÜK karari ile Müthis ibaresini kaldirilmistir.(meali: Alonso'ya gicik oluyorum. Bari burada müthis yazdirmayim)[/quote]çok doğru bir karar.ben başlıktaki müthişi görünce gıcık olup okumamıştım.şimdi baktım aaa adı mı değişmiş bunun diye.kutluyorum
Görkem'cim arkandayım RTÜK'ün kararı tarafımca durdurulmuştur.Gerekli düzenleme yapılıp yeni başlık yürürlüğe konmuştur.İsyan çıkartırım valla gitmeyin Görkem'in de Alonso'nun da üstüne [/quote]Agzina aci biber sürerüm senin. RTÜK ün aci biberi de pek olur.
Adamlar milyarlar kazanıyor, bizler de tartışıyoruz GS-FB olayı gibi.Maaş mı alıyoruz bu firmalardan yav?Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış gibi (Sözü yanlış demiş de olabilirim).RTÜK başlık kararını hala tatlıya da bağlayamamıştır.Tuzlu muzlu idare edeceeniz artıkın [/quote]Ya üstat doğru söylüyorsun da herkesin bir hobisi var işte. Ne yapalım yani hiçbir şey yapmadan ot gibi mi yaşayalım. Bu da bize heyecan veren bir şey işte.
Ot gibi yaşa demiyorm Görkem.Sadece bu kadar tartışma haline getirecek kadar büyütmenin anlamı yok.Onu diyorum...[/quote]Yok canım yanlış anlamışsın, eğleniyoruz biz. Yoksa Alonso, Schumacher, Raikkonen babamızın oğlu değil
Madaratör alacam haklarini. Degistirme bakiim basligi[/quote]Alonso babamın oğlu değiştiririm