Şirketten arkadaşım 35-40 aralığındaikinci el güzel bir araba arıyordu. Hem şekilli, hem lüks, hem de çok eski olmayacak şartı vardı. (Kendisi arabadan çok anlamaz) Dizel olursa iyi olur diyordu. Önce manyakmısın deyip sıfır Peugeot 407 1.6 Hdi'a yönelttim. 43.000 TL olmasına rağmen bir türlü ısınamadık. Kendisinde esas Audi takıntısı vardı, 2004 falan A4 1.9 Tdi Slinelara falan baktık. Aksesuarları iyi ancak dizel sesi benim taka Landcruiserla eşdeğerdi neredeyse:))) Ona da ısınamadık. En sonunda bombayı patlattım ve sıralı LPG'li 2000 üzeri Landcruiserları aklına soktum. Dün aracı aldık. 2000 model VX100, 4.7 lt V8. Full artı full tabi ki. Koltuk ısıtmadan yükseltme alçaltmaya, sunrooftan ayrı klimaya, arka diff locktan deri döşemeye, park sensöründen bilmem neye kadar herşey var. Abicim o arabayı kullanmanız gerek, sessiz olacağını tahmin ediyordum ama böyle bir sessizlik, böyle bir peformans, böyle huzurlu bir sürüş olamaz. LPG'de hızlanırken iç organlarınızın yeri değişiyor:))))) Delirdim valla. Yıllık vergisi malesef ilk 2 yıl falan kastırıcı, ondan sonra rahatlıyor....37.250 TL ye aldık, lastik, akü vs 1500 TL.lik bir masraftan sonra cillop olacak. Bin yıl kullanır herhalde.

)))
anlatmandan içim bi garip oldu

hayalimde canlandı araç
Umut usta nasılsın hayırlı olsun da sen daha bir şey alamadın mı?
Umut usta nasılsın hayırlı olsun da sen daha bir şey alamadın mı?
Ohooooo Aydın sen ayakta uyuyorsun kardeş:)))))))))))))))))) Lütfen foruma daha sık girelim:)))))
Umut, valla bizlerin de kanına giriyorsun ha, haberin olsun

Bunun vebali ağırdır
foto foto
Ben yazacaktım, Murat hocam benden önce davranmış. Umut, açtığın her konuda "Aç, Aç" gibi bu sloganı duymaya alıştık, farkında mısın
Aç... aç... aç...

Alemsin Hakkı abi

Hayırlı olsun Umut abi. Süspansiyonu en yüksek konuma alındığında, apartman gibi görünüyorlar trafikte

.
En sevdiğim 4x4'tür kendileri

Ahh yakıt...ahhh vergi.....
Ohooooo Aydın sen ayakta uyuyorsun kardeş:)))))))))))))))))) Lütfen foruma daha sık girelim:)))))
valla abicim yoğunlukdan fırsat bulamıyorum fazla ne aldın yoksa avatardaki canavar senin mi?
hayırlı olsun, güle güle kullansın diyelim..
vergisi ne kadar şu an?
Umut abi arkadaşın hayırlı uğurlu,kazasız bir şekilde kullansın.Yalnız garibime büyük bir kötülük yapmışsın.Çünkü bu arabadan sonra bineceği diğer arabalar yavan kalacak.E ucuzda bir meret değil ki yenisini alsın...İki Land'ın fotolarını bekliyoruz artık.Bak büyük bir istek var..
Abi hayırlısı olsun , güle güle kullansın arkadaşın. Araca diyecek söz yok zaten Allah herkese nasip etsin inşallah (itiraf kendim için söyledim)

Yıllık vergisi 2 maaşımdan

fazla olmasa hiç tereddütsüz alacağım tek araç...