Gönderen Konu: Sıfır araç alırken ayrıntılara muhakkak dikkat edin....ben dikkat ettim ama ?  (Okunma sayısı 1663 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
   Bildiğiniz gibi şirketimiz bünyesine bir adet Crafter Volt almıştık.Aracı teslim alırken kaporta yüzeyinin boyasının yeni sıvanmış duvar gibi oldugunu fark ettim.Bunu belirttiğim de de boyanın yeni oldugunu araç zamanla yıkanınca bu problemin yok olacağını belirtmiştiler.13 Mayıs tarihinden bu yana aracı yıkıyorum yıkıyorum her şey hala ilk günki gibi.
   Passat aracımızın 90 bin bakımında,11 bin km önce değişen parçaların yeniden değiştiğini fark ettim ve Doğuş otomotivin Etimesgut müdürünü arayıp durumu bildirdim.Bu arada Crafter'da yaşadığım bu boya sorununu da bildirdim.Sağolsun Şaban bey hem fazladan yapılan V kayışı ve ekipmanlarının ücretinin iadesini yapacaklarını hemde boya ile ilgili problemin giderileceğini belirtti.
   Bu telefon görüşmesinden önce sol ön çamurluğunda SONAX'ın çizik giderici cilas ile bir deneme yaptım.İnanırmısınız süngeri her çevirişimde kaportadan kir çıkıyordu.Araç gerçekten adı gibi Kirli Beyaz bir renkte.Uygulama yaptığım ön çamurluk pırıl pırıl oldu.Boya bakımından sonra sanırım araç Beyaz olacak.Kirlisi sadece ruhsatta yazılı olarak kalacak...
   Sonuç olarak 90 bin bakımından alınan fazla ücret özürler eşliğinde hesabımıza aktarıldı.Boya içinde "hediye kuponu" ile sorunum çözülmüş olacak.Yeni bir araç aldıgınızda boya ve kaportanızı kontrol edin.Bu tarz eksiklikler var ise hemen yerinde tespit ile sorununuza çözüm bulun.Şunu da belirteyim aracımın boyasını da kontrol etim.Tüm değerler 40-50 mikron arası çıktı.Sadece motor kaputu 150 mikron çıktı.O da kapu koruma filminden dolayı.Hem ince atılmış bir boya hemde orjinal :) :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • auris d-4d elegant....
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
abi uyarın için teşekkürler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
 Özcan abi moralini bozmak istemem ama; bu durumda sıfır araç alacaklara değil de; sıfır volkswagen alacaklara uyarıda bulunmak gerekir sanki di mi? :)
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
Uyarın için teşekkürler Özcan.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Özcan abi moralini bozmak istemem ama; bu durumda sıfır araç alacaklara değil de; sıfır volkswagen alacaklara uyarıda bulunmak gerekir sanki di mi? :)
:)))))))))))))))))))))
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
Uyarı için teşekkürler Özcan...Gerçi sayısal lotodan büyük ikramiye çıkmadığı sürece eskicilik yapmaya devam edeceğim ben ama olsun:))) O zaman bile sıfır almayabilirim hatta...
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
   Sende haklısın Ergün..Ama yinede herkes dikkat etsin..Komiğime giden kısmıda aracın ruhsatta ki renk ismi ile gerçekte aracın halinin birebir aynı olması.Araba gerçekten Kirli beyaz...Yakında da temiz beyaz olur herhalde... :) :)

Uyarı için teşekkürler Özcan...Gerçi sayısal lotodan büyük ikramiye çıkmadığı sürece eskicilik yapmaya devam edeceğim ben ama olsun:))) O zaman bile sıfır almayabilirim hatta...
   Umut abi eski Toyota'lar senin kanına,ruhuna işlemiş.Asla vazgeçemezsin.Bu sevda anca mezarda biter :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
arabayı teslim ederken satış danışmanı yakın arkım olmasına rağmen arabanın etrafında bi dön çizik falan var mı bak dedi:)haklı sonuçta arkta olsa adam iş yapıyor..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota is my life...
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
bizimde arabamız nissan note. ilk aldığımızda camında sanki köpük kurumuş gibi lekeler vardı. ordaki servis danışmanına söyledim 1 kere yıkayın o geçer dedi. 1 yıkadım duruyor. 2, 3, 4,... nerdeyse 50 kere yıkadım  :carwash: (yani araba çürüdü) o lekeler hala var. arabamızı alalı 1 yıl oldu. hala geçmedi.
2012 toyota corolla 1.33 comfort kar beyazı + LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
  Türkçe yazım kurallarına lütfen özen gösterelim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
arabayı teslim ederken satış danışmanı yakın arkım olmasına rağmen arabanın etrafında bi dön çizik falan var mı bak dedi:)haklı sonuçta arkta olsa adam iş yapıyor..
bakmakda çok yarar görüyorum...
servisde çalışan bi arkadaşımın verdiği bilgiyi aynen size aktarayım; araçlar showroomda dururken gece görevlisi araca binip ileri-geri oynuyor ve kapıyı çarpıyor,sabah olayın farkına varıyorlar,yapacak bişey yok aracı hemen servise alıp boya badana işlemi yapıldıkdan sonra showroma koyup satmışlar...eee alanada yazık değilmi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
mehmet kaskona sor cam hasarsızlığı bozmuyorsa(bazı poliçelerde)al bi çekiç patlat gece patlattılar de..Benim kaskomda senede bir tane cam değişirse bozmuyor mesela kelebek camı veya ön cam hangisine kullanırsan kullan:)Biri 900 milyon kelebek 35 artı işçilikler var tabi.Başka bi yerden çıkmaz hakkın o cam lekeli camı veriyolar bide yıka mı diyolar bi zahmet kendileri yıkasalarmış nasıl işmiş o...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
Cami patlatmaya gerek yok.
Cam cilasi var. Onu alin yapin. Gecer.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
mehmet kaskona sor cam hasarsızlığı bozmuyorsa(bazı poliçelerde)al bi çekiç patlat gece patlattılar de..Benim kaskomda senede bir tane cam değişirse bozmuyor mesela kelebek camı veya ön cam hangisine kullanırsan kullan:)Biri 900 milyon kelebek 35 artı işçilikler var tabi.Başka bi yerden çıkmaz hakkın o cam lekeli camı veriyolar bide yıka mı diyolar bi zahmet kendileri yıkasalarmış nasıl işmiş o...

benim camda da aynı sorun var(lekeler içten) artı olarak çatlak var,camı değiştireceğim ve 24/06/09 da kaskom bitiyor,camı kasko(axa) bozmadan yapıyorlar....fakat cam hasarsızlığı ile bilmediğim birşeyi öğrendim,sigortacım ile konuşurken cam değiştirmeden konu açıldı,kaskosunun pahalı olduğunu belirttim ve bana şöyle birşey dedi,camı şimdi değilde,yeni kasko teklifi hazırladıkdan sonra git değiştir,nedeninide şöyle açıkladı "sistemde kaskon bitmesine 1 ay kala yani 30 günden düştükden sonra yeni kasko teklifi verebiliyorum,verilen teklifde sonradan değişmez ve poliçeye dönüştürülür.sana göre cam değiştirme kasko bozmuyor ama yenilerken fiyatını artırıyor ki şöyle "bir ön cam toyotada nerden baksan 500-600 tl ve kasko hasarsızlığına bakarken cam değiştirdiğini görüp yeni kasko fiyatını 100 ile 250 arasında arttırır yani başka bir deyişle camı yarı yarı ödemiş gibi olursunuz".... bende camımı axa kaskosu bitmeden değiştirip  :D (yeni teklifleri 1.100 tl ve çok pahalı),yeni kaskomu full olarak hiçbir muafiyet olmadan aksigortadan 796 tl ye yapacağım(eski kasko fiyatım 1.500 tl idi)...(son cümlem konu dışı olabilir bilgi için)... bilgilerinize sunulur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
   Atakan kardeş böyle haksız ve gereksiz ucuz oyunlara ne gerek varki.O haksız işin bedelini sonra kat kat ödeyebilirsin.Hiç gerek yok bunlara..Değil mi ? :( :( :(