Gönderen Konu: EPDK petrol firmalarını son kez uyardı  (Okunma sayısı 2041 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: EPDK petrol firmalarını son kez uyardı
« Yanıtla #20 : Haziran 26, 2009, 09:49:16 »
Muhammet hocam rakam küçük gibi görünüyor ama pastanın büyüklüğünü düşünürseniz hiç de az değil. Devlet kendisi hiç bir fedakarlık yapmadan bayilerin ve dağıtım şirketlerinin benim hesabıma göre* yaklaşık 2.000.000 TL'lık (eski parayla 2,0 katrilyon) yıllık karını tırpanlıyor. Bu kadar büyük bir fedakarlığı bu sektör kabul etmez. Ya bu karar ilerleyen günlerde uygulama safhasında sulandırılır ya da bizim benzinlerimiz :D Bekleyip göreceğiz.

* Hesabımı yıllık 3 milyon metreküp benzin, 15 milyon metrekip mazot tüketimine göre yaptım. LPG'nin durumunu bilmediğim için hiç hesaba katmadım.
Folgsamkeit macht frei...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 26, 2009, 09:49:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #21 : Haziran 26, 2009, 10:44:51 »
ya bizim buralarda kacak benzin 2.80 oldu artık gelmiyo oda zamlandı normalde 2.00 alıyorduk nasıl düşecekki bu fiyatlar normal benzin 3.36

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 26, 2009, 11:35:44 »
ya bizim buralarda kacak benzin 2.80 oldu artık gelmiyo oda zamlandı normalde 2.00 alıyorduk nasıl düşecekki bu fiyatlar normal benzin 3.36

Kaçak şeylerin kullanılmasına çok ama çok karşıyım, kaçak kullanılan herşeyin vergisini bizler kendi cebimizden ödüyoruz devlet bu yükü bize bindiriyor, lütfen biraz sorumluluk alın, bizler bu yükü karşılamak zorunda değiliz, kaçak mazot benzin cep telefonu yiyecek sigara vs vs kullanmayın, sizi kınıyorum hiçte kusuruma bakmayın ...

açıkçası şu sözleriniz karşısında ben sizin bu forumdan faydalanmanızıda istemem  |-\

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #23 : Haziran 26, 2009, 13:07:49 »
bir tek bizim buralarda yok o dediyim türkiye geneli gemilerle geldiyini bi düşün bakayım bir tek kacakcılık burdamı her tarafta var  >:( >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #24 : Haziran 26, 2009, 13:16:06 »
ha bunuda söyleyeyim o dediyin kacak sigaralar vs türkiye geneli satılıyor sorumluluk diyorsun bide bende senin bu forumdan yararlanmanı istemem sende kusura bakma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Haziran 26, 2009, 13:28:00 »
kaçak benzin en çok vanda var diye biliyorum, açıkca alenen satılıyor, herkes de onlardan alıyor..bu kaçak benzin yüzünden biz burda -izmirde kaçak benzin hiç görmedim tarık bey!- sizin aldığınız kaçak benzinin de vergisini ödemek zorunda kalıyoruz
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 26, 2009, 13:36:45 »
bir tek bizim buralarda yok o dediyim türkiye geneli gemilerle geldiyini bi düşün bakayım bir tek kacakcılık burdamı her tarafta var  >:( >:(

ha bunuda söyleyeyim o dediyin kacak sigaralar vs türkiye geneli satılıyor sorumluluk diyorsun bide bende senin bu forumdan yararlanmanı istemem sende kusura bakma

kusura bakma ama ben seni Türk vatandaşı olarak göremem, senin gibi düşünenler yüzünden bu haldeyiz zaten, bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı ile , ben alsam ne değişir almasam ne değişir diyerek binlerce milyonlarca insan kaçak mallara yöneliyor ve bizim gibi insanlarda bunların vergilerini çatır çatır ödemek zorunda kalıyor,

bu durum karşısındada hala hatanı kabul etmeyip konuşmaya devam ediyorsun pişkin pişkin ve kızdığını göstermek için smile eklemişsin, ister kız ister delir ama düşüncelerim değişmez, YAPTIĞIN ŞEY YALNIŞŞŞŞ arkadaşım YANLIŞŞŞŞ

yöneticilerden ricam büyük harfle yazdıklarımı silmemesidir, forum içinde bağırmak anlamına geldiğini biliyorum ve bağırmak istiyorum bu durum karşısında

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 26, 2009, 13:38:58 »
Arkadaşlar konuyu gecici olarak kilitliyorum. Değerlendirme yapılması gerekecek.
Folgsamkeit macht frei...