0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne kadar abuk şeyler yapıyorlar , bunlar araçlarımızın 2. el değerlerini düşürüyorlar .
bu yaptıkları düşürmez, merak etmeyin
bence 5 vites yetmiyordu , siz olsanız alırken 6 vites düz tercih etmezmiydiniz
Aaoooo, Comfort LX te 6 ileri düz vites seçenek oldu .2007 model yeni kasa corolla mı alırdınız, yoksa eski kasa mı?bu tercihi neden yapmam gereksin ki , 2009 alırken dizel 6 ilerimi 5 ilerimi alırsın ? asıl sorun bu , benim yanıtım 6 vitesli elbette ,ki bence 5 vites yetmiyor, 5. viteste otoyolda 3000 devirde 120 km hızla gidebiliyorsun , ekonomi ve konfor açısından 6 vites harika olurdu .
piyasaya sadece yaklaşık 100 tane verilmiş 6 ileri vitesli comfort lx, ikinci elde hiç sıkıntı yaratmaz, gönlünüz rahat olsun
Utku Abi cahilliğimi bağışlayın.Bu corollaları ilk önce otomatik 6 ileri çıkacak zannediyordum fakat manuel 6 ileri olduğunu öğrenince açıkçası çok bozuldum. Eğer dediğiniz gibi bu modellerden 100 tane verilirse piyasaya altın olurlar bana göre. İkinci bir konu geçekten yakıt ve konfor açısından 6 ileri daha verimli olacağını düşünüyorum. Toyota hadi 1.6 dizel versiyonu ithal etmiyor -yada yurt dışında varmı onuda bilmiyorum- bari baştan şu 6 ileri manuel vitesi standart sunsaydı. Kızdım şimdi yahu şeytan diyo sat corollayı zaten bıktım aaaa bu koca araba 1.4'müş geyiğinden kıy senelik üç dört maaşa al bitane '99 '00 model LC. VX100 yada VX80 bin ömür boyu...
6 ileri vitesli corollala muhtemelen 2010 model olarak gelecek
youtube'da bir video izledim, eleman 2.0 D4d corollası ile 205km/s ile otobanda giderken çekmiş. Avrupada bir yer olsa gerek. İnanılmaz beğendim, bu kadar sessiz olabilir. Muhtemelen 6 vitesli idi araç.