Gönderen Konu: Yol bilgisayarının yerini gösterebilir misiniz?  (Okunma sayısı 2137 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
Yol bilgisayarının yerini gösterebilir misiniz?
« : Haziran 01, 2009, 13:43:02 »
http://www.sahibinden.com/2006_model_toyota_corolla_terra_1_4_-_1_6v-29WQQaXQQ13611845WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto&photo=7
ve
http://www.sahibinden.com/2006_model_toyota_corolla_terra_1_4_-_1_6v-29WQQaXQQ13611845WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto&photo=8#mega

Yol bilgiyarını işaretleyip resmini atarmısınız ben bulamadım yardım
bu araçta follow me varmı megane lerde varmış araçtan inerken selektör yapıyosun araçın kapısına kıtle çık git evine araç kilidlendikten sonra 2dk sonra ışıklar sönuyor varmı bu özellik bide yolda giderken aniden tünele girince araç kendiliğinden ön farları yakıyormuş megane bu corollalarda yakabiliyormu

Toyota Club Türkiye

Yol bilgisayarının yerini gösterebilir misiniz?
« : Haziran 01, 2009, 13:43:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Yol bilgisayarının yerini gösterebilir misiniz?
« Yanıtla #1 : Haziran 01, 2009, 13:51:27 »
Soner Bey, başlığı izninizle düzelttim.

Yol bilgisayarı, resimde 0.0 lt/100 km yazan ekran ve onun yanındaki tuşlardan oluşmaktadır.

Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Haziran 01, 2009, 14:00:27 »
sağol hakkı abi yanlız şu diğer sorularımıda cevaplarmısınız   
bu araçta follow me varmı megane lerde varmış araçtan inerken selektör yapıyosun araçın kapısına kıtle çık git evine araç kilidlendikten sonra 2dk sonra ışıklar sönuyor varmı bu özellik bide yolda giderken aniden tünele girince araç kendiliğinden ön farları yakıyormuş megane bu corollalarda yakabiliyormu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 01, 2009, 14:03:22 »
ayrıca bu kasada follow me home özelliği mevcut değil, hava karardığında kendiliğinden yanan farlarda mevcut değil, hatta bikaç olmayan özelliğide ekliyim far yıkamada yok , ve otomatik yağmura duyarlı silecekler de yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Haziran 01, 2009, 14:06:59 »
sol larda varmı bu özelliklerrrr

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Haziran 01, 2009, 18:11:40 »
ayrıca bu kasada follow me home özelliği mevcut değil, hava karardığında kendiliğinden yanan farlarda mevcut değil, hatta bikaç olmayan özelliğide ekliyim far yıkamada yok , ve otomatik yağmura duyarlı silecekler de yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 01, 2009, 18:29:43 »
yok hayır hiçbirinde yok, ama 100 liraya alacağınız bir ürünle bu özelliği kazandırmanız mümkün, tutup da 3-5 oyuncak için corolla ve megane karşılaştırma derim ben ve ne kadar oyuncak o kadar sorun ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Haziran 01, 2009, 18:35:30 »
banada diyorlarki toyota hiç sorun çıkarmıyor anladım araba sürüş duruş tip bakımından 10 numarada
Daha hiç bir özelliğini duymadım türkay abi bana şu şişko kasalar vaya 2006 model sol toyatanın donanımlarını yazarmısın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 01, 2009, 18:37:45 »

şu şişko kasalar

Soner Allah seni iyi etsin ya :rofl: :rofl: :rofl:

Yakışmıyor, efsaneyi satıp şişko kasa almalıyız bro. :rofl: :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #9 : Haziran 01, 2009, 18:44:35 »
soner öyle oyuncakları yok, aman da ne kadar güzel oy herşey sensör aman eve gidene kadar yolumu aydınlatıyor falan gibi özellikleri yok! modifiye de edemezsin, modifiye parçası yok, ama araba masraf demektir sözünü yalancı çıkarır..yağ su ister bakım ister biryeri bozulmaz..bozulmamasının da nedeni böyle oyuncakları olmayışıdır, sol donanımı hiç araştırmadım sitede muhakkak vardır, ama fulldür, bolca hava yastığı 4 cam otomatik, dijital klima, gibi işlevsel donanımlar vardır..sanırım far sensörü yok, yağmur sensörü falan hiç bilmiyorum var mı..bunlar oyuncaktır benim gözümde donanım değil ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #10 : Haziran 01, 2009, 18:48:00 »
Soner Allah seni iyi etsin ya :rofl: :rofl: :rofl:

Yakışmıyor, efsaneyi satıp şişko kasa almalıyız bro. :rofl: :rofl: :rofl:

cevab yokmu hocammm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #11 : Haziran 01, 2009, 18:49:00 »
ama adetimizde var olurssa en iyisi olsun diye bana şu aracın tüm donanımlarını tam şekilde sıralayan olurmu alt alta lutfennnn

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 01, 2009, 18:50:53 »
ama adetimizde var olurssa en iyisi olsun diye bana şu aracın tüm donanımlarını tam şekilde sıralayan olurmu alt alta lutfennnn

1-) TOYOTA
2-) Corolla
3-) Sol

Ötesi yok bunun soner :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #13 : Haziran 01, 2009, 18:57:32 »
olursa en iyisi olsun diyorsun ya, renault forumunda sordun mu sen corolla mı alayım megane mi diye? onlar versin bu cevabı..benim kullandığı 98 corolla donanım olarak en boşu, camlar bile kollu, çevirmeli..istediğim oyuncağı çok çok kolay eklerim üzerine..follow me home mu? çok kolay, 100 liraya taktırırırım far sensörü de dahil..4 cam otomatik mi? o da kolay biraz araştırma biraz çıkmacı gezme 500 liraya takılır 4 cam otomatik..koltuk ısıtma mı? 60 lira..deri koltuk mu? 600-1500 arası.. sun roof mu? 1000-3000 arası... klima mı? 1000 lira..yani soner bunların hepsi sonradan takılan oyuncaklar..arabaya sonradan eklenebilen şeyler, megane ve corolla karşılaştırmanı doğru bulmuyorum, civic ile karşılaştırırsan ona varım, ama megane ile karşılaştırmana yokum kardeşim..ha ben oyuncaklarım olsun oynayım onlarla diyorsan git megane al..yok ben araba istiyorum, sorun çıkarmasın, yakıtı az yaksın, basınca beni utandırmasın, cebimi yakmasın, bakımları ağlatmasın diyorsan corolla al..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #14 : Haziran 01, 2009, 19:03:23 »
megane foruma da sordum dedikilerki kuşkusuz megane 2 dedi ama sorunsuz istiyosan corolla sol al dediler şu corolla solun özelliklerini internette bulamadım şişko kasalarınkin
yardımınızı esirgemeyin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #15 : Haziran 01, 2009, 19:12:57 »
ben de baktım yok evet, ama öyle saçma sapan oyuncaklar arama..özellik istiyorsan çok ciddiyim git megane al, corolladan çok daha doludur o araç..cam tavan bilmemne, al megane mutlu ol, onu kullanırken zaten ne demek istediğimizi anlarsın, onu satınca corolla alırsın ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #16 : Haziran 01, 2009, 19:17:16 »
hocam ben corolla sedan sol alacam bana şunun özelliklerini yazarmısınızz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #17 : Haziran 01, 2009, 19:38:40 »
ya soner sen toyota alcan diye bize madalya plaka vermicekler onu geçtim teşekkür bile eden olmayacak..sadece sen allah razı olsun dersin belki..ah bir corolla sol'ü olan olsa da şurda bir söylese donanımı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #18 : Haziran 01, 2009, 21:32:35 »
işin garip tarafı ben bu sitedede aradım bulamadım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #19 : Temmuz 12, 2009, 16:48:53 »
soner bey bir kere toyota ve renault isimlerini yanyana getirmen hata. hele kıyaslama hiç olmaz.
soruya gelince toyota solun terra'dan farkı (2005 model) ilk olarak klima dijitildir... Sonra park sensoru; direksiyondan kumandalı rd/cd; ışığa duyarlı ayna ve yağmur sensoru var(silecek kolunu bir kademe aç ve silcek hız ayarını sanırım ikinci konumda olması gerekir) . ayrıca hava yastıkları da 8 adettir.