0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben de kesinlikle destekçisiyim, muhteşem bir organizasyon ama ne reklam var ne bilgi var, sadece arkamıza yaslanıp ne güzel yapıyorlar diyoruz, çoğumuz onu bile demiyordur..üstelik arkasındaki ismi duyunca organizasyonu kötüleyenler bile olacaktır..
bu organizasyonun arkasında duranların kendi medya kanallarında da Türkçe için gösterdikleri bu hassasiyetin birazını Türkiye'nin çıkarları için de göstermelerini diliyorum.
Ülke çıkarları için, Türkçe için kim bir çivi çakarsa Ona saygı duyarım...
kesinlikle katılıyorum ama toplum olarak çok bağnazız..bağnazlığın anlamını bilmeyenler için ;http://www.tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE&Kelime=ba%c4%9fnazbirini tasvip etmediğimizde, onaylamadığımızda yaptığı faydalı işleri de görmezden gelip hemen saldırmaya başlıyoruz..ben bu türkçe olimpiyatlarını 4 yıldır biliyorum, 4 yıldır hayranlık duyuyorum bu organizasyona ve 4 yıldır çevremdeki bu organizasyonu bilen insanlar (izmirdeki) bir sürü sayıp sövüyor..anlamadan dinlemeden sorgulamadan düşünmeden araştırmadan!! buna karşıyım ben..çok karşıyım, bu ziyniyeti bir şekilde yıkmak lazım!
Tüm arkadaşlardan ricam lütfen sadece konunun özüne odaklanalım. Kimin bu ülke için iyi ya da kötü olduğuna bu şekilde karar vermek durumunda değiliz. Bu vatanın bütünlüğünü düşünen, Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı, kendi çıkarlarını ülke çıkarlarının önünde görmeyen, dil, din, ırk ayrımı olmadan herkes bence bu ülkede yaşamayı hakediyordur ve bu insanların ülkesi Türkiye Cumhuriyetidir.