Gönderen Konu: 7. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları  (Okunma sayısı 2024 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
7. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları
« : Haziran 01, 2009, 08:24:34 »
  Selam.
 Bildiğiniz gibi içinde bulunduğumuz günlerde uluslararası türkçe olimpiyatlarının 7. si düzenlenmektedir. Bu ve benzeri organizasyonların çok faydalı olduğunu düşünüyorum.
 Detaylı bilgiyi http://www.turkceolimpiyatlari.org/ sitesinden edinebilirsiniz.

Toyota Club Türkiye

7. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları
« : Haziran 01, 2009, 08:24:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: 7. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları
« Yanıtla #1 : Haziran 01, 2009, 08:47:10 »
ben başka bir konuya değinmek istiyorum..bu 7. geleneksel olimpiyat ve türkiyenin büyük bir çoğunluğu bunun ilk kez bu yıl öğreniyor, reklamı hiç yapılmıyordu..peki bu organizasyonun arkasını biliyor musunuz? kimler uğraşıyor, nerelerin, hangi okulların katkısıyla oluyor biliyor musunuz?
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 01, 2009, 09:30:13 »
  Kimler uğraşiyor, ne yapıyor biliyorum kardeşimde.... Ama içinde bi emek bi uğraşi var... Ve şöyle bi genel baktığımız zaman, dünyanın kaç değişik ülkesinden farklı insanlar bizim bile yitirmeye başladiğimiz dilimize sahip çıkıp şarkılar şiirler vs okuyorlar bu yüzden destekçisiyim :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #3 : Haziran 01, 2009, 09:31:43 »
ben de kesinlikle destekçisiyim, muhteşem bir organizasyon ama ne reklam var ne bilgi var, sadece arkamıza yaslanıp ne güzel yapıyorlar diyoruz, çoğumuz onu bile demiyordur..üstelik arkasındaki ismi duyunca organizasyonu kötüleyenler bile olacaktır..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 01, 2009, 09:38:30 »

ben de kesinlikle destekçisiyim, muhteşem bir organizasyon ama ne reklam var ne bilgi var, sadece arkamıza yaslanıp ne güzel yapıyorlar diyoruz, çoğumuz onu bile demiyordur..üstelik arkasındaki ismi duyunca organizasyonu kötüleyenler bile olacaktır..

İşte kardeşim bu işler böyle zaten forumda o ismi söylesen çingar çikar :D  illaki  destekçiden çok köstekçisi vardır emin ol ;)  Çünkü bizim yatığımız bu oturduğumuz yerden yapılanı yermek...

Hadi dilimiz adına yapılanları bunca emeği çalişmayı dünyaya yaymayı bir kenara bırakalım, karşıt grupta olsa hepimiz için yapılan birşeyi alkişlamamız desteklememiz gerek... Yapabiliyorsan daha iyisini yaparsn karşindakine laf söyleme hakkın o zaman doğar ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #5 : Haziran 01, 2009, 09:45:07 »
  Faydalı birşey yapılıyorsa ve bu bir milletin oratak çıkarları içinse elbetkide desteklemek lazım bence, ama eğer altında başka niyetler yatıyorsa durum değişir. Fakat sonuç itibari ile türkçe olimpiyatları kendi içinde bence çok faydalı bir organizasyon. DOğru yapılan şeyi desteklemek lebetkide gerekir, yanlış yapılanada karşı durulmalı elbetkide.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Haziran 01, 2009, 09:54:02 »
kesinlikle katılıyorum ama toplum olarak çok bağnazız..bağnazlığın anlamını bilmeyenler için ;
http://www.tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE&Kelime=ba%c4%9fnaz
birini tasvip etmediğimizde, onaylamadığımızda yaptığı faydalı işleri de görmezden gelip hemen saldırmaya başlıyoruz..ben bu türkçe olimpiyatlarını 4 yıldır biliyorum, 4 yıldır hayranlık duyuyorum bu organizasyona ve 4 yıldır çevremdeki bu organizasyonu bilen insanlar (izmirdeki) bir sürü sayıp sövüyor..anlamadan dinlemeden sorgulamadan düşünmeden araştırmadan!! buna karşıyım ben..çok karşıyım, bu ziyniyeti bir şekilde yıkmak lazım!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 01, 2009, 10:13:27 »
Ben de olaya siyasi gözlükle bakmayıp yapılanları takdir ediyorum. Gerçekten çok büyük bir emek var bu organizasyonun arkasında. Fakat bu organizasyonun arkasında duranların kendi medya kanallarında da Türkçe için gösterdikleri bu hassasiyetin birazını Türkiye'nin çıkarları için de göstermelerini diliyorum. Böyle yaptıkları takdirde, o sayıp söven insanlar da eminim ki takdir edeceklerdir.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 01, 2009, 11:11:41 »
Ülke çıkarları için, Türkçe için kim bir çivi çakarsa Ona saygı duyarım...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #9 : Haziran 01, 2009, 12:40:44 »
bu organizasyonun arkasında duranların kendi medya kanallarında da Türkçe için gösterdikleri bu hassasiyetin birazını Türkiye'nin çıkarları için de göstermelerini diliyorum.
:alkis: Aynen katılıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #10 : Haziran 01, 2009, 15:31:13 »
Ülke çıkarları için, Türkçe için kim bir çivi çakarsa Ona saygı duyarım...
:alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 04, 2009, 00:48:31 »
"meyve veren ağaç taşlanır" diye bir atasözü vardır dimi kardeşler... yani...
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 04, 2009, 00:58:23 »
kesinlikle katılıyorum ama toplum olarak çok bağnazız..bağnazlığın anlamını bilmeyenler için ;
http://www.tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE&Kelime=ba%c4%9fnaz
birini tasvip etmediğimizde, onaylamadığımızda yaptığı faydalı işleri de görmezden gelip hemen saldırmaya başlıyoruz..ben bu türkçe olimpiyatlarını 4 yıldır biliyorum, 4 yıldır hayranlık duyuyorum bu organizasyona ve 4 yıldır çevremdeki bu organizasyonu bilen insanlar (izmirdeki) bir sürü sayıp sövüyor..anlamadan dinlemeden sorgulamadan düşünmeden araştırmadan!! buna karşıyım ben..çok karşıyım, bu ziyniyeti bir şekilde yıkmak lazım!
türkay kardeşim o bahsettiğin sövüp sayan insanlar dünyadaki mevcut dengelerin kendi keyif, nefs, ego ve yaşam tarzlarına aykırı ve işlerine gelmeyen bir şekilde biçimlenmesini istemiyorlar. insanların inanca, ideale bağlı kalmaları onjları sıkıyor. bu tarz yaklaşımlara vu gruplara eğrisi ve doğrusuyla, geniş soluklu değerlendirmeden gerici irticacı falan deyip aşağılayıcı ve rencide edici damgayı yapıştıırıyorlar. maalesef olay bu. ama tabi bazen bunun tersi de oluyor.yani birbirimize o yönde pek tahammülümüz yok maalesef.
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #13 : Haziran 04, 2009, 08:32:35 »
  Tüm arkadaşlardan ricam lütfen sadece konunun özüne odaklanalım. Kimin bu ülke için iyi ya da kötü olduğuna bu şekilde karar vermek durumunda değiliz. Bu vatanın bütünlüğünü düşünen, Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı, kendi çıkarlarını ülke çıkarlarının önünde görmeyen, dil, din, ırk ayrımı olmadan herkes bence bu ülkede yaşamayı hakediyordur ve bu insanların ülkesi Türkiye Cumhuriyetidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Haziran 04, 2009, 14:10:01 »
  Tüm arkadaşlardan ricam lütfen sadece konunun özüne odaklanalım. Kimin bu ülke için iyi ya da kötü olduğuna bu şekilde karar vermek durumunda değiliz. Bu vatanın bütünlüğünü düşünen, Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı, kendi çıkarlarını ülke çıkarlarının önünde görmeyen, dil, din, ırk ayrımı olmadan herkes bence bu ülkede yaşamayı hakediyordur ve bu insanların ülkesi Türkiye Cumhuriyetidir.
hakan bey ben herhangi bir önyargıyla konuşmadım. dikkat ederseniz son cümlemde tersi de oluyor dedim. diğer şeylerde size aynen katılıyorum.
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #15 : Haziran 05, 2009, 08:27:50 »
  Uyarım, konunun devamında başka ve ana konudan uzak yerlere çekilmemesi için.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Haziran 05, 2009, 09:04:23 »
teşekkürler hakan bey
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #17 : Haziran 05, 2009, 09:21:11 »
  Ben teşekkür ederim Ceyhun bey (beyi kaldırabiliriz sanırım :) )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Haziran 05, 2009, 13:28:47 »
teşekkürler hakan abi  :)
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Haziran 05, 2009, 13:42:17 »
Aslinda bunu devletin organize ve finanse ediyor olmasi gerekir.
Kisiler veya gruplardan cok, devletin millet cikari icin bu tarz faliyetlere egilmesi lazim.
Misir bile parayi bastirdi 3 tane Mumya filmi yaptirdi Hollywood'a.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante