Gönderen Konu: Frene basınca bip bip diye bir ses geldi?(balata veye metal sesi değil)  (Okunma sayısı 2786 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
Herkese selam aranıza yeni katılıyorum.toyota auris 1.4 d4d comfort sahibiyim.Araçtan genel olarak memnunum.Ancak devir düşüklüğü olduğunda gerçekten çok zorlanıyor.Acemi sayılırım belki ondan olabilir..
Ayrıca esas sormak istediğim dün başıma geldi Frene bastığımda bip bip diye derinden bir ses geldi acaba ani bastığım için mi oldu diye düşündüm daha sonra eve geldik frene yine basınca aynı ses geldi tekraradan.Bi uyarı sesimi yoksa ani frenlerde olan bir ses midir anlayamadım...Siz hiç karşılaştınızmı? Gelen ses aynı emniyet  kemerini takmayınca çıkan sese benziyor ve daha kısık ve daha derinden bir ses..Yardımcı olursanız sevinirim..Teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
o ses yeni auris ve corollalarda bir çoğunda geliyor bazı servisler çok güzel yardımcı oluyor, bazı servisler sorun yok diyor, allah yardımcınız olsun
anlamadığım birşey var, bu konu neden sabitlendi?
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi

anlamadığım birşey var, bu konu neden sabitlendi?

+81

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Konu hatalı başlık altında açılmıştı. Bölününce sabit kalmış. Uyarı için teşekkürler arkadaşlar.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti

Konu hatalı başlık altında açılmıştı. Bölününce sabit kalmış. Uyarı için teşekkürler arkadaşlar.

Rica ederiz Hakkı abi :polis: yolundayız :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Rica ederiz Hakkı abi :polis: yolundayız :)
:alkis: yolundayız hakkı abi :polis:
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti

:alkis: yolundayız hakkı abi :polis:

Hakkı abi 007 :polis:

Bizde, sen 003,5 ben 003,5  toplamda 007 :rofl:      kıdem yok ama bizde :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • 2 kere teşekkür etti
Yanlış bişey yaptıysam kusura bakmayın arkadaşlar.Konuyu sabitlemek değildi amacım:(
Daha önce duymuyordum böyle bir ses ama dün duydum bu bir sorunmudur yani?yoksa olması gereken bi durum mudur? Ne tavsiye edersiniz?