Gönderen Konu: Arabanızın CD çaları MP3 Çalmıyor mu ?  (Okunma sayısı 4842 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Arabanızın CD çaları MP3 Çalmıyor mu ?
« : Ekim 06, 2006, 20:12:40 »
Arkadaşlar internette gezerken bir cihaz buldum ama bunun Türkiyede Satıcısının hangi firma olduğunu bilmiyorum Yardıma ihtiyaç var... bakın resmide bu aletin....
Always TOYOTA

Toyota Club Türkiye

« : Ekim 06, 2006, 20:12:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #1 : Ekim 06, 2006, 20:41:54 »
Alıntı yapılan: Serkan Ercan
Arkadaşlar internette gezerken bir cihaz buldum ama bunun Türkiyede Satıcısının hangi firma olduğunu bilmiyorum Yardıma ihtiyaç var... bakın resmide bu aletin....
[/quote]

Konu yanlış yerde

aynısını bulurmusun bilemem  ama [url=http://www.gittigidiyor.com]www.gittigidiyor.com[/url] da binlerce var hatta adamlar MP3 calan ototeybi bolumunu istila etmişş durumdalar , Fiyatlarıda çok uygun

Ancak şunu diyebilirimki bu alet FM Radyo frekansını kullanarak sesi aktaran bir FM Modulator

büyükşehirlerde normal istasyonların bile birbirine cok yakın frekanslardan yayın yapmaları nedeniyle parazitler  oluşurken bu kuçuk FM vericinin gucunun ancak kırsal bolgede işe yarayabileceğini söyleyebilirim.

Ancak illede FM Modulator kullanıcaksan Wired tipleri var ( sanırım 60 EURO felandı) Aracın normal radyo anteninden gelen kablo FM vericiye giriş yapar , FM verici ayarlanan istasyon haricindeki radyo istasyon sinyallerinin ana uniteye ulaşmasına izin verir , ayarlanan istasyonda ise sadece bağlanan MP3 calarin sesi verilir.  

MP3 dinlemek için Başka seçenek mi _?

Var tabii

En iyi secim ( Bana gore) USA dan NEO CDHANGER getirtmek ,
Bu CD Changer Corollaya uyumlu verilen aparat vasıtasıyla Orjinal Teybin CD Changer portuna takılıyor
Tabiki MP3 okuyabiliyor ancak 10 CD kapasiteli ve 6. CD ye kadar arac teybinden parçalar kontrol edilebilinirken 7. Cd den itibaren müdehale edilemiyor , ya sarkıları tek tek dinliyceksiniz yada 1-6 .CD lerden istediginizi tam kontrolle dinliyceksiniz. Bildigim kadarıynan USA fiyatı 200-250 USD di ( Ne fiyat ama)

yada IPOD icin uretilen ve neredeyse ipod fiyatına satılan ve yine aracın CD changer portunu kullanan ara kablolar var.

yada adminimizin forumda belirttiği CD changer protunu cheat etme yontemini uygulayabilirsin

Karar senin , kolay gele
saygılarımla
Devrim Sağlam

467N SOL SEDAN 2005 ön kapılarda iç aydınlatma  Komple müzik sistemi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #2 : Ekim 12, 2006, 00:51:22 »
ne olurdu Toyota nın corolla ya mp3 çalar koysaydı hiç uğraşmasaydık...
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #3 : Ekim 13, 2006, 01:04:10 »
Koyacak, önce diğerleri koydu ya tamam. Sıra Toyota'ya geldi. Hem Yaris ve Avensis'te var artık. Camry'de var mı bilmiyorum.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Ekim 16, 2006, 14:51:41 »
Arkadaşlar  bende sony ericson W800i var. wolkman telefon. kendisiyle 512 kart verildi. atıyorum 150 mp3 ü fm verici var o arkadaşın yayınladığı resimdeki gibi değil. aşağıdaki linkte var. onu cep telefonunun kulaklığına takıyorum. kanalı ayarlıyorum 107.5 e oh. fıstık gibi. ses o biçim. sisin yayınladığınızın tek iyi yanı flash disk okuyabilmesi. kötü yanı ses kalitesi iyi değilmiş. kanal sayısı az. büyük şehirlerde ayarladığınız kanallarda genel de radyo yayını oluyor ve cızırtı yapıp karıştırıyor. bunların da iyi yanı kanal çok ve evdede kullanabiliyosun. mesela bilgisayarının hoparlör çıkışına bağlıyosun ondaki sesleri gönderiyosun teyibe. yada bağlıyosun mp3 çalarına gönderiyosun teyibine. vs. evdede kullanma olanağı var. ama diğerini sadece araç çakmak girişine takıyosun. fm transmitter inceleyin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #5 : Ekim 18, 2006, 21:30:11 »
Selamlar.

Daha önce bir arkadaşım audi a3 aracına ipodunu bağlattı. çok temiz bir işçilik yapmışlar,sadece teybin yanından ince bir kablo çıkıyor.

o çıkan kabloda ipodu taşıyan kolun arkasında kaldığı için gözükmüyor bile. ses çok kaliteli dolayısıyla. ama bi hayli maliyetli bu iş için sadece ipod bağlantı ücreti 400-450 ytl harcadı. (fiyatta audi farkı da var tabi ). İpod taşıyan kol da dahil edersek  500-600 ytl.

Bu şekilde birşeyler yapmak isteyenler varsa bilgilerine...

Bu transmitter kullanan arkadaşlar , ses kalitesi yeterlimi? Cd kalitesi kadar olmayacağı kesin ama bilgi verirlerse bende bundan almak istiyorum.

Herkese kolay gelsin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '07
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Arabanızın CD çaları MP3 Çalmıyor mu ?
« Yanıtla #6 : Kasım 16, 2008, 14:16:35 »
ya harıka birsey 2 gb usb kablolu hemde çok uygun fiyatı
bence hiç düşünmeyin
cızırtı çıkçak diye hiç dusunmeyın Ankarada oturmama rağmen cızırtı yok
C*