0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yaptırma satın al barış.....çünkü dışardan bakıldığı gibi bi demir kaynakla değil olay.....arka traf için malezyada bi firma var ultra bişey ama tam hatırlamıyorum.....neyse diicem şu satıl al yaptırma
o zaman alcam desene yau bende sanayide yaptırcan sandım ama orjinal süspansiyonla kullanırsan bi verim alamazsın....sert yay+amortisör yada coilover gibi işlemlerden sonra kullanılır genelde bilyosun....o yüzden orjinalde pek bi işe yaramaz
+1905 Yarım olup bi işe yaramayacagına hiç yaptırma daha iyi derim.
barış coile o kadar para fazla mı??yapma gözün sevyim.....kule gergisiyle alakalı değil savrulma o coilin etkisi......orjinalde 80le giremediğim viraja 150yle giriyorum kasmadan hatta canım sıkılmasın die uzun virajlarda arkaayı kopartyorum....coilover süspansiyonda gelinen son nokta kullanmasıda çok zevkli neyse konu sapmasın kule gergisi orjinalde işe yaramaz ayrıca arka kule gergisi burda bulamazsın bu kasaya.....taa malezyada bi firma var onlardan alıcaksın
+1905 verilen para sonuna kadar helaldir coile Kendime ait arabam oldugu an yapacagım ilk işlem olucak zaten.
+41+41Yay vs takılmamış araca kule gergisi takmak bence boşuna.Kuleye vericeğin parayı beklet biraz daha ekle coil tak.İster sert ister yumuşak yuksek alçak kendine gore oyna.
1500$ doları sonuna kadar hak eden bi parça kim ne derse desin.Yemeyip içmeyip almak lazımm.
coil manyaği emre bu çoçuk coil takmadan ölürse gözü açık gider
Demekki bu aralar A.C.D. alabilir. Önce kendime ait bir aracımın olması lazım.Ondan sonra ilk işim heralde coil le yere gömmek olurdu. SürüngennNn..
beni de kandırdınız yaa..seneye hedefim coil..bir sene boyunca onun için para biriktircem!! istediğimde sürüngen istediğimde koca ayak istediğimde sert istediğimde yumuşacık tuttum bu işi